Italija, Montoro
Raffael atstovauja geriausiems saldumynams, pagamintiems iš kaštonų, kurie gaunami laikantis senovinių ir kilnių receptų, naudojant novatoriškas metodikas ir pažangias technikas, kurios išlaiko senus skonius geriausios amatininkų tradicijos. Raffael produktų kaštonai kilę iš geriausių Italijos gamybos regionų: Pjemontas, Toskana, Lacija, Kalabrija, Kampanija. Mūsų produktų kokybė garantuojama gr...
Italija, Barletta
Italija, Nave
Fusari daugiau nei 60 metų didmenine prekyba vynais, stipriaisiais gėrimais ir gėrimais tiekia tūkstančiams vietų Brescia, Cremona, Mantova, Verona ir Trento provincijose. Mūsų klientai sako: mes esame punktualūs, tikslūs ir valdome unikalų asortimentą, daugiau nei 7000 itališkų ir tarptautinių prekių, kruopščiai atrinktų. Mes niekada nesustojame ieškoti. Dėl to daugelis produktų, siūlomų madingia...
Italija, Lauro
...Traškus širdis ir natūralus skonis, šokoladu padengtos migdolai yra skanus užkandis iš dragė kategorijos. Idealiai tinka užkandžiauti po valgio arba kaip užkandis dienos metu, šiuos migdolus galima vartoti tikrai įvairiais būdais. Galite smagiai kurti skanius derinius, naudodami šokoladu padengtus migdolus, kad papuoštumėte savo saldumynus. Nepamirškite, kad šis produktas yra labai vertinamas saldumynų mėgėjų, todėl galite taip pat nuspręsti padovanoti šią pakuotę ypatingomis progomis.
Italija, Prato
...Mūsų sirupai yra idealus priedas visiems gėrimams, pagamintiems iš kavos ir pieno: espreso, kapučino, šokolado, makiato, mokacino, kavos latte, latte, amerikietiškos kavos ir kt. Mūsų "Kavos sirupai" yra metų tyrimų ir plėtros rezultatas. Su didžiausia priežiūra ir aistra, kuri visada mus išskiria, pasirinkome geriausias žaliavas, kad suteiktume savo vartotojams tobulą rezultatą. Kavos sirupai...
Italija, Bertinoro
... metų vėliau. Nuo pat pradžių BABBI pozicionavimas buvo toli nuo jau turtingų masinių rinkų, ir ji skyrėsi „unikalių ir nepakartojamų saldumynų specialybių“ kūrimui, naudojant kilnias, išskirtines, natūralias žaliavas ir ilgą bei kruopščią rankinę gamybą. Iš šio principo gimė Venišų vafliai ir Waferini, šiandien žinomi ir vertinami visame pasaulyje.
Italija, Trento
... išsiskiria citrinų likeris (limoncello), obuolių, mėlynių, saldymedžio, kokoso, kavos likeriai ir visi rūšių amari. Po metų tyrimų ir patirties likerių stabilizavimo srityje, Flavor Chimica sugebėjo sukurti naują likerių tipą, vadinamą „aukštųjų technologijų“. Tai yra produktai, pagaminti iš alkoholio grietinėlės, prie kurių galima pridėti ir kitų ingredientų, tokių kaip šokoladas, kiaušiniai ar mažieji vaisiai, įskaitant braškes, avietes, pistacijas, lazdyno riešutus ir kt.
Italija, Moncalieri
...Mūsų šeima maisto produktus ir gėrimus platina nuo 1952 metų. 2009 metais įsteigėme įmonę, skirtą tik eksportui, Gusti d'Italia S.r.L.: tarp jos partnerių yra kai kurie svarbiausi platintojai ir gamintojai Italijoje. Nuo 2020 metų turime BRC Agent and Broker sertifikatą.
Italija, Aprilia
... turtingą patirtį gaminant saldainius ir kitus saldumynus. Vieną dieną, 1995 metų rugsėjį, po kelių bandymų, MEISTRAS SOR FELICE sukuria praline, pagamintą iš medienoje skrudinto Santos kavos pupelės, apdengtos skaniu juoduoju šokoladu. Netrukus ši praline bus žinoma kaip „Cioccafè“. Produktas iš karto sulaukia didžiulio pasisekimo: perkamos naujos mašinos, didinamas personalas ir tarptautiniu mastu...
Italija, Corsico
... ir naujus skonius, kurių reikalauja rinka. Ledai, šokoladas, saldainiai, gėrimai, likeriai, kepiniai, maisto papildai, sūrus maistas, mėsa, gyvulininkystė ir tabakas yra sritys, kuriose mūsų paslaugos didina jūsų produkto vertę. Laboratorija. DKS AROMATIC investavo į pažangias technologijas, nes savo techninį ir formulavimo gebėjimą laiko savo stiprybe. Laboratorija gali pasiūlyti klientams vietinius bandymus ir testus su mūsų aromatais. DKS Aromatic turi daugiau nei 5000 aromatų duomenų bazę, sukurta per keturiasdešimt metų patikimos patirties.
Italija, Mugnano Di Napoli
... natūralias, aukštos kokybės sudedamąsias dalis, pusgaminiai pateikiami įvairiomis formomis, dydžiais ir gramais, tarp jų - suktiniai, ampulės formos, atviri arba uždaryti. Saldžių ir sūrių užpildai atkuria neapoliečių skonius ir kvapus, tokius kaip rikota, šokoladas, konditerijos kremai, džemai ir vyšnios saldumynams, bei stiprūs ir ryškūs sūrių skoniai, tokie kaip dešrelės, mišrūs mėsos gaminiai, virtas kumpis, rikota ir špinatai, tunas, gateau ir dar daug daugiau. Pusgaminiai supakuojami pagal dydžius ir gramus, kurie svyruoja nuo didelių, vidutinių, mini ir net mikro.
Italija, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, nuo 1980 metų, projektuoja ir gamina mašinas bei pilnus įrenginius šokolado ir džiovintų vaisių apdorojimui, siūlydama sprendimus, atitinkančius kiekvieno kliento, sektoriaus ir rinkos specifinius poreikius. Išsamių sprendimų, skirtų šokolado ir kitų produktų, pagamintų iš džiovintų vaisių ir kakavos, gamybai ir formavimui. Pasiūlymas apima žaliavų, kakavos ir džiovintų vaisių...
...1979: Gimė "Dolce Idea" – šokolado fabrikas, dirbantis rankiniu būdu, vadovaujamas Gennaro Bottone. Nuo 1979 metų jis džiugina skonius įvairiais produktais, kurie sujungia amatininkų sąžiningumą su fantazija ir kūrybos menu. Nenuostabu, kad Bottone įmonė vadinasi "Dolce Idea". Tai patvirtina, kad šokoladas yra laikomas moliu, kurį galima formuoti pagal kliento skonį ir konditerio įkvėpimą. Tačiau...
... šeimos verslą, kuris Italijoje ir užsienyje prekiauja aukštos kokybės tradiciniais itališkais maisto produktais. Produktai, kuriais Italija, ypač mūsų nuostabi Trentino-Südtirol regionas, ypač turtinga. Kavos pupelės, malta kava, kavos kapsulės, šokoladas, medus, vaisių sultys, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, vynai, šampanas, prosecco, rankų darbo makaronai, rankų darbo alus – tai tik keletas produktų, kurie šiuo metu yra mūsų kataloge.
Packint veikia nuo 1992 metų, tiesiogiai arba per savo prekės ženklus visame pasaulyje, maisto pramonėje. Produktų ir paslaugų asortimentas svyruoja nuo vieno rutulinio malūno mažai šokolado ar kremų gamybai iki visiškai automatizuotų formavimo linijų. Packint siūlo: mašinas ir procesų įrenginius šokolado, pakaitalo, užtepiamų kremų, kakavos likerio gamybai, pusiau automatines ir automatines...
Nuo 1927 metų kavos importas ir skrudinimas - Kakavos perdirbimas...
Italija, TORINO
Konditerijos ir šokolado meistrai nuo 1887 metų, aukščiausios kokybės itališki gamintojai, pusgaminių šokoladui ir galutiniams produktams, pralinėms, juodajam šokoladui, šokoladiniams šaukšteliams, torto sabauda kūrėjai, žaliavos iš 0 km, skonio meistras, europiniu mastu pripažinta amatininkų puoselėjimo meistrystė, išskirtinai amatininkų skonis. Mes palaikome didelius gamybos kiekius.