Italija, Forlì
... nesukeltų subtilaus skonio ir jų organoleptinių savybių pokyčių. Kadangi tai džiovinti ankštiniai, virimo procesas bus ilgesnis: mirkyti kelias valandas, kruopščiai nuplauti, kad pašalintumėte nešvarumus, ir virti, kol pupelės taps pakankamai minkštos. Raudonieji pupeliai gali būti ruošiami įvairiais būdais: šaltai garnyrams ir salotoms, pridedant druskos ir šiek tiek EVO aliejaus. Jų saldus, bet intensyvus skonis daro juos idealiu ingredientu sriuboms ir ankštinių daržovių kremams.
Italija, Castel Volturno
...Rankomis surinkti ekologiški pupelės. Ištverminga, švelni mišinio kompozicija, kuri pabrėžia vaisinius tonus dėka kruopštaus surinkimo metodo. Tikriems kavos mėgėjams. Ekologinis mišinys atrenka geriausias ekologiškos žemdirbystės pupeles. Subalansuota ir švelni, šviesios spalvos, su aromatiniais ir vaisiniais tonais, turinčiais stiprią ištvermę.
Italija, Monterotondo
...Vegantis ekologiškas kakavos granulių produktas, tiekiamas didmeninėmis kainomis ir formatais, yra 100% natūralus, pagamintas iš žaliavinių kakavos pupelių. Sertifikuotas ekologiškas. Pagamintas Peru iš Theobroma Cacao plantacijų, jis apdorojamas žemoje temperatūroje pagal tradicinius metodus, siekiant išsaugoti organoleptines savybes ir mikroelementus. Pupelės natūraliai džiovinamos, luptos, t...
TORREFAZIONE CAFFE' I. NICCOLAI DI C. CAPPELLINI S.R.L. - PISTOIA 0573 530 458 e-mail:info@mokajenne.it Moka JEnne buvo įkurta Jacopo Niccolai 1878 metais Pistojoje ir buvo viena pirmųjų kavinių Italijoje, kuri yra nepakeičiamas amatininkų kultūros ir gamybos meistriškumo palikimas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei