Sperandri tikrai yra viena iš labiausiai vertinamų rankų darbo šokolado dirbtuvių Torine. Ji specializuojasi ekstruduoto gianduiotto, rankomis pjaustyto klasikinio cremino ir minkšto torrono gamyboje, naudojant tik Piemonte IGP lazdyno riešutus. Be Torino šokolado tradicijos klasikų, tarp daugelio pasiūlymų visuomenei yra rankomis dekoruoti Velykų kiaušiniai, platus pralinų pasirinkimas, 50% lazdy...
CRISPO Srl turi du gamybos centrus, skirtus dragejų, tortų dekoravimo prekių ir šokoladinių saldainių gamybai jau daugelį kartų. Crispo šeima vis dar yra labai aktyvi, iš tiesų, ketvirtoji šeimos karta dabar valdo verslą. CRISPO SRL istorija siekia daugiau nei 100 metų. Mūsų verslas sparčiai augo per pastaruosius dešimtmečius, dėka didesnių investicijų į technologijas, ypatingą dėmesį skiriant gal...