...Salami
Žuviespatiekalai
Balta mėsa
SPALVA
Šviesiai šiaudų geltona
Ryškūs žalsvi atspindžiai
AROMATAS
Kompleksinis
Vaisių ir citrusinių vaisių natos
Gėlių ir šieno užuominos
SKONIS
Sausas
Labai šviežias ir mineralinis
TEMPERATŪRA: 6-8 °C
ALKOHOLIS: 12% - 13% vol...
...Rankų darbo patiekalai. Sertifikuota aukšta kokybė. Pirmieji ir antrieji patiekalai vienkartinėse 300 g porcijose ir 2,5 kg skardose. Įvairūs produktai, aukščiausios kokybės šaldyta šviežia makaronai, klasikiniai ir įdaryti mėsa bei žuvimi. Ravioliai, torteliai, lasagna, kanellonai, gnocchi, tagliatelle, caserecci ir kt.. Mes gaminame individualiai pritaikytas pakuotes oro linijoms, viešbučiams, kruiziniams laivams ir kt..
...Siūlome paruoštus patiekalus, kuriuos galima kepti orkaitėje, ir per kelias minutes turėsite skanų ir gardų tradicinį patiekalą, pirmuosius ir antruosius patiekalus, pagamintus iš mėsos ir žuvies, remiantis mūsų tradicine Viduržemio jūros virtuve. Vienkartiniai patiekalai nuo 25-300 g, idealiai tinka slaugos namams, darželiams, pradinėms mokykloms, universitetų valgykloms, kariuomenės valgykloms, ligoninėms, kareivinėms ir kt. Labai patrauklios kainos, nes mes tiesiogiai dirbame su gamintojais, o ne su tarpininkais ar kitais, kruopščiai atrinktais produktais.
...Žuvies sultinio kubelis yra viena iš naujovių iš Bauer. Menkė, krevetės ir džiovinti krabai sujungiami su aukščiausios kokybės daržovėmis. Skirti jūros skonio patiekalams ir pridėti originalumo prie stalo. Ištirpinkite 1 Bauer žuvies kubelį 500 ml vandens ir virkite porą minučių, kartais pamaišydami. Kubelį galima pridėti prie maisto (žuvies sriubos, žuvies padažai, sriubos, risotto, žuviespatiekalai) gaminimo metu, pageidaujamu kiekiu.
... tikrai intriguojančių skonių, aromatų ir pojūčių. Ji gali būti naudojama ruošiant įvairius patiekalus, tiek saldžius, tiek sūrius, tokius kaip desertai, kalakutai, ledai, pirmieji patiekalai, žuvies ir mėsos antrieji patiekalai.
...Greco di Tufo
Denominacija, kontroliuojama ir garantuota
Gamybos zona:
Kampanija
Vynuogių veislė:
Greco
Alkoholio laipsnis:
13% vol.
Spalva
šviesiai geltona
Aromatas
malonus, intensyvus, subtilus, charakteringas
Skonis
sausas, harmoningas
Gastronominiai deriniai
risotai, patiekalai iš žuvies, sūriai
Patiekimo temperatūra
8°- 10° C.
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu.
Neto svoris 290 g.
... kvapas su meliono ir mandarinų užuominomis, su mėtų ir šiek tiek gėlių natomis
BOCCA: Jaučiamas tam tikras aštrumas, tačiau beveik nepastebimas, su puikiu vaisiškumu
CIBO: Visi patiekalai iš žuvies, sriubos, makaronų ir ryžių pirmieji patiekalai, baltos mėsos
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Šis restoranas, valdomas Zambon šeimos jau keturiasdešimt metų, turi 50 vietų trijose salėse, be to, dar šimtą vietų erdviame sode Campo Santo Stefano. Šefas siūlo tradicinę venecijietišką virtuvę. Pažvelkime į meniu: mišrūs žuvies ir itališki užkandžiai, įvairūs risotai, linguine su jūros gėrybėmis, žuvies kepsniai; desertai šaukštu ir namuose keptos pyragaitės. Tipiniai patiekalai yra gnocchetti alla Santo Stefano ir orkaitėje keptas branzinas. Didelis pica pasirinkimas papildo jau labai viliojantį meniu.
Il Mare Nostrum siūlo žuvies virtuvę, kuri remiasi tikromis jūrinėmis tradicijomis, tomis, kurios būdingos uostams ir žvejų namams. Receptai yra paprasti ir lengvi, pagrįsti ingredientų kokybės paieška, alyvuogių aliejaus naudojimu ir naudojamų produktų šviežumu, pradedant natūraliai šviežia žuvimi ir baigiant aromatinėmis žolelėmis. Patiekalai mėgaujamasi šiltoje, neformaliai, bet stilingoje...
Blue Lyon Group yra pirmaujanti įmonė Italijoje, užsiimanti žuvies, maisto ir daržovių produktų tiekimu maitinimo sektoriui, tokiam kaip viešbučiai, turizmo įstaigos, kruiziniai laivai, įmonių valgyklos ir paruošti patiekalai ligoninėms. Įmonė veikia visoje šalyje ir aptarnauja komercinės (restoranai, viešbučiai, poilsio kompleksai) ir kolektyvinės (įmonių valgyklos, mokyklos, ligoninės...
... aspektu, kartu su menu ir mada, tiek užsieniečių, tiek pačių italų. Italijos pramonės puošmena siūlo platų produktų pasirinkimą, paruoštą pagal seną kulinarinę tradiciją, nuo vyno iki aliejaus, nuo žuvies produktų iki maisto konservų ir šimtmečių senumo neapolitietiškos saldumynų tradicijos. Itacraft siūlo įvairią teritorinių gastronominių produktų kokybę ir kiekį, uždarytą prekės ženkle „I Nostrani“.
Vardas Carlino sukuria vaizdinius apie šeimą, kuri visada mylėjo jūrą, įsikūrusią Sciacca (Agrigento) – Sicilijoje – Italijoje. Nariai Nino ir Marisa šiandien tęsia tradicijas, paveldėtas iš tėvo Pasquale Carlino. Aistra verslui remiasi vertybėmis ir tradicijomis, kurios laikui bėgant išliko nepakitusios, ir ji buvo perduota iš tėvo sūnui, tačiau vardas Carlino visada buvo žinomas rinkoje dėl savo...
Palomita Blanca restoranas yra Castelnuovo Magra, Via Borgolo 15, La Spezia regione. Mes esame žuvies restoranas, kuris perkuria tradicinius patiekalus, naudodamas tik sezonines ir aukštos kokybės žaliavas. Namų gamybos makaronai, skanūs pirmieji ir antrieji patiekalai, patirtinė virtuvė ir kruopščiai atrinkti vynai. Viskas už puikią kainos ir kokybės santykį. Meniu visada skiriasi, kad atitiktų...
... skoniai ir paprasta, bet elegantiška aplinka daro Piccola Trattoria viena iš labiausiai vertinamų restoranų Padujos mieste. Keletas pavyzdžių: traškios Mazzancolle su puntarelle salotomis, apelsinais ir Muggine ikrų milteliais, Fregula sarda su žuvies ragū ir spygliuotojo sardų artišoku, Cannonau troškinys su artišokų pyragu ir San Gavino šafraniniu ryžiu. Namų gamybos desertai ir duona. Vynų korta su šimtu žinomų sardų vynų etikečių. Kiekvieną mėnesį vyksta teminės vakarienės.
Amalfio pakrantės restoranai, mėsos ir žuviespatiekalai ant grotelių, geras maistas, mažos kainos. Nuo 1994 metų Vietri sul Mare, maloniame Amalfio pakrantės miestelyje, veikiantis restoranas-picerija Antico Mulino siūlo savo klientams tradicinius mėsos ir žuvies patiekalus ant grotelių, meistriškai paruoštus šefui Antonio Carmando, laikantis griežtų jūrininkų tradicijų, būdingų Vietri sul Mare...
... „duona ir kruasanai“, žuvies produktai „krevetės, moliuskai, filė ir kt.“, daržovės „bulvės, sriuba, grybai ir kt.“, mėsa „paukštiena, jautiena, kiauliena ir kt.“, paruošti patiekalai, desertai ir dar daugiau, visiems klientų poreikiams.
Restoranas Rinascimento yra vieta, siūlanti klientams labai platų Viduržemio jūros virtuvės patiekalų pasirinkimą, veganišką ir vegetarišką meniu Vigevano širdyje. Čia ruošiami patiekalai iš mėsos ir žuvies, taip pat skanios picos, kepamos malkomis kūrenamame krosnyje ir pasižyminčios natūraliais bei visada šviežiais ingredientais. Erdvėje taip pat yra Lounge Bar: moderni kavinė, balansuoja tarp...
...L'Osteria Paterna naudoja aukštos kokybės tešlą, pagamintą iš šalto spaudimo kviečių gemalų dribsnių ir akmenimis malto miltų, o tešlos kyla septyniasdešimt dvi valandas, todėl picos yra lengvos ir gerai virškinamos. Mūsų Osterijoje Melzo galite rasti kokybę, kūrybiškumą ir išmonę, iš kurių gimsta originalūs patiekalai. Picerija ir žuvies restoranas yra Via Sant'Antonio 43, Melzo, Milano...
MEDITERANO SŪRIAI PARUOŠTI NAUDOJIMUI
Idėja
Sukurti „paruoštus naudoti“ sūrius, kad per kelias akimirkas būtų galima paruošti populiariausius patiekalus iš Viduržemio jūros pakrančių, tokius kaip: makaronai, risotai, pica, brusketos, kuskusas, sriubos, kreminiai patiekalai ir polenta.
Tradicija
Naudoti tik seniausias Viduržemio jūros virtuvės žaliavas, tokias kaip: Viduržemio jūros žuvys FAO 37...