...Iberijossūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
...Iberijossūris yra presuoto pavidalo sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Pagal 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu 262/2011, I priedo 4 punkte nustatytas proporcijas, visi sūriai, kurie parduodami pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip...
... iš grynaveislių iberijos kiaulių. - Amatinė alaus darykla, su Viduržemio jūros akcentu, leidžia pajusti šiek tiek Sevilijos - Ispanijoje. - Šereso actas iš mūsų ūkių Kordoboje. - D.O. Manchego sūris, gaunamas iš išskirtinės genetikos galvijų. - Ekstra kategorijos ankštinės daržovės iš šeimos ūkių arba kitų ūkininkų geriausiose Ispanijos žemėse Astūrijoje, Salamankoje, Navaroje, Kastilijoje ir Leonėje bei Sevilijoje. - Natūrali medus ir žiedadulkės, šešios skirtingos monoflorinės rūšys visiems skoniams. - Amatiniai turronai, pagaminti 100% iš Marcona migdolų.