Vokietija, Dissen
Fuchs grupė yra įsikūrusi Dissen (Vokietija) ir yra ekspertė skonio klausimais maisto pramonėje ir prekyboje, nuo prieskonių iki technologinių sprendimų. Mes siūlome daugiau nei 70 metų patirtį su savo išsamia tarptautine pramonės žiniomis, vidinėmis produktų plėtros galimybėmis, sensorikos laboratorijomis bei prieskonių someljė ir someljėrėmis. Portfelis apima: prieskonius, žoleles, mišinius, m...
...Maïski miško grybų padažas, šis klasikinis kreminis žiemos padažas su keptais miško grybais yra kupinas skonio. Jis puikiai tinka prie keptos raudonos mėsos, traškiai keptos paukštienos, tačiau taip pat suteikia papildomą akcentą jūsų laukiniams patiekalams. Pagrindinėje nuotraukoje mes šį padažą papildėme mėlynai dryžuotu sūriu, tokiu kaip Gorgonzola arba Mėlynas Achelse, lazdyno riešutų gabaliukais ir rozmarino lapeliais. Ant antros nuotraukos matote keptą kiškio nugarą, bulvių rutuliukus, Maïski obuolius su spanguolėmis ir mūsų miško grybų padažą!
...JOSEFA grybų padažas yra puiki skonių ir kvapų harmonija, atsirandanti iš įgudusio šviežių grybų, česnako, alyvuogių aliejaus ir sūrio derinio.
Italija, Roma
Sveiki, aš esu Roberto Ugolini, TrufflEat SRL įmonės, kuri daugiau nei 10 metų užsiima šviežių triufelių ir aukštos kokybės itališkų produktų, su triufeliais ir be jų, prekyba, įkūrėjas. Triufelių rinka sparčiai plečiasi, kasmet augdama mažiausiai 12%. Mūsų įmonė tiekia gastronominius produktus Horeca ir mažmeninės prekybos kanalams: prieskoniai, druska, padažai, užkandžiai, ekstra viergin alyvu...
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
Belgija, Mont-Saint-Guibert
Įmonė „Produits Habi“ yra šeimos verslas, veikiantis nuo 1914 metų, specializuojantis kokybiškų maisto konservų gamyboje. Mes parduodame savo produktus prekės ženklu Habi didmeninės prekybos tinkluose, taip pat HORECA sektoriuje ir greitojo maitinimo srityje, taip pat pagal Private Label. Mes kuriame paruoštus patiekalus, padažus, padažų pagrindus ir kitus produktus mūsų klientams. Mūsų produktai ...
Vokietija, Bremen
...Sojų padažai įvairiomis versijomis Sojų padažas yra natūraliu, tradiciniu fermentacijos metodu pagaminta prieskonių padažas. Mes siūlome šį asortimentą: Sojų padažas, šviesus Sojų padažas, tamsus Sojų grybų padažas Sojų padažas, jūros gėrybėms Sojų padažas, be glitimo / kviečių, sumažinto druskos kiekio Sojų padažas, ekologiškas...
Ukraina, Kharkiv
...Džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums tradicinį prancūzišką patiekalą - Escargot. Kruopščiai atrenkame geriausias sraiges, tada jas verdame vandenyje su prieskoniais ir papildome įvairiais padažais. Galimi padažai: Burgundijos sraigės, Dorblu padažas, Riešutų padažas, Limono-chili padažas, Italų pomidorų padažas, Garstyčių padažas, Grybų padažas, Citrinų padažas. Paruošus, mes juos užšaldome ir...
Prancūzija, Aiguilhe
...boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morchella, morcheln, pfifferlingen, porcini, setas, steinpilzen, Waldpilze, funghi di bosco, setas del bosque. Rankų darbo prabangūs konservai ir užkandžiai. Originali prancūziškų grybų marinuotų agurkų, vyno acto priedų, svogūnų chutney asortimentas. Tradicinių ir tipiškų patiekalų asortimentas iš prancūziškos mėsos...
Bulgarija, Rakovski
...kaip nurodyta toliau: 1. Ketchup, pomidorų pasta, pipirų padažas ir padažų vienetas; 2. Majonezo, garstyčių ir padažų vienetas; 3. Medaus ir medaus produktų pakavimo vienetas; 4. Laukinių ir kultivuotų grybų perdirbimo vienetas; 5. Sterilus vaisių ir daržovių perdirbimo vienetas; 6. Vakuminio garinimo įrenginys ir vaisių sulčių gamybos linija. Gamykla yra aprūpinta 50 tonų svarstyklėmis, apskaitos...