...Tai produktas, gautas karštu ekstrakcionavimu iš skrudintų ir smulkintų Theobroma cacao sėklų (nibų). Jis yra šviesiai geltonos spalvos. Maisto ir kosmetikos taikymams
Maistas: Kakavossviestas naudojamas šokolado gamybai.
Kosmetika: Turtingas esminių riebalų rūgščių, jis padeda kovoti su saulės poveikiu, sugeriant UV spinduliuotę. Dėl aukšto lanolino kiekio jis veikia kaip drėkiklis odai, drėkindamas ją ir mažindamas vandens praradimą, taip atidėdamas raukšlių atsiradimą.
MOQ: 20 kg...
...Superkritinis kakavos sviesto ekstraktas, gautas iš kakavos pupelių naudojant superkritinę anglies dioksido (CO2) ekstrakciją, yra koncentruota kakavos sviesto forma, kuri išlaiko didžiąją dalį naudingų junginių, esančių žaliuose kakavos pupeliuose. Dėl savo struktūros jis yra naudingas aliejus daugelyje sričių, tokių kaip odos sveikata, atmintis, koncentracija ir turi antioksidacinį poveikį.
...Mūsų kakavossviestas, gautas iš ekologiškai kontroliuojamo ūkininkavimo, švelniai kvepia šokoladu ir kosmetikos pramonėje naudojamas kūno sviestuose, kremuose ir losjonuose, skirtuose įtrūkusiai ir sudirgusiai odai.
Mūsų kakavossviestas, gautas iš ekologiškai kontroliuojamo ūkininkavimo, švelniai kvepia šokoladu ir kosmetikos bei farmacijos pramonėje naudojamas kūno sviestuose, kremuose ir...
... maitintų ir ramintų odą, šiek tiek pažeistą skustuvo.
Šis duetas garantuoja, kad po skutimosi jūsų oda bus maitinama ir raminama.
Ingredientai
Natrio kokoso izetionatas: švelnus paviršiaus aktyvusis ingredientas, gautas iš kokosų aliejaus, leidžia produktui putoti.
Butyrospermum parkii (shea) sviestas: shea sviestas, gautas iš ekologiškos žemės ūkio ir sąžiningos prekybos.
...Rankų darbo muilas su vyšnių kauliukų aliejumi
Muilas pagamintas iš itin vertingų kosmetinių aliejų, tokių kaip kakavossviestas, alyvuogių aliejus ir avokadų aliejus, ir praturtintas retenybe - vyšnių kauliukų aliejumi. Dėl tradicinių muilo aliejų, tokių kaip kokosų ir palmių aliejus, nebuvimo, jis neturi didelių burbulų ir storos putos, tačiau poveikis, gautas po tokio muilo naudojimo, daro jį...
...Pieninis šokoladas yra šokoladas, kuriame paprastai yra nuo 25 % iki 40 % kakavos ir kakavos sviesto, pieno, paprastai miltelių pavidalu, taip pat cukraus. Pieninis šokoladas buvo išrastas 1875 m. Danieliaus Peterio Vevey, Šveicarijoje. Kaip gaminamas šokoladas? Išgaunamas sviestas, skystas, kuris yra dezodoruotas ir supilamas į formas, ir kakavos pyragas, sutrintas, kad taptų kakavos milteliais. Kakavos pasta ir iš spaudimo gautaskakavossviestas sumaišomi, gaunamas šokoladas. Norint gauti juodą šokoladą, pridedama cukraus; tada pieno milteliai, kad gautume pieninį šokoladą.