Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... į savo grietinėlės plaktuvą, kurį reikės įkrauti vieną kartą su kokybišku grietinėlės įkrovikliu. Po to, kai pridėsite viską, būtinai energingai suplakite indelį apie dešimt kartų ar panašiai. 3 kiaušiniai 1 šaukštas citrinos sulčių 1 arbatinis šaukštelis Dijon garstyčių 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1/2 puodelio ištirpinto sviesto...
Prancūzija, Reims
...Colona Garstyčių padažas Konfigūracija paletėje: 108 dėžės/paletė Laikymas: Ambiento...
...Produkto informacija Wasabi krekeriai yra traškūs, lengvi, pūsti ryžių vafliai, pagardinti aštriu japonišku krienu ir švelniu česnako užuomina. Wasabi mėgėjai vertina šį įvairiapusį užkandį. Ingredientai Ryžiai, sojos padažas (sojos, kviečiai), cukrus, palmių aliejus, wasabi skonis, tapiokos krakmolas, dažikliai: E106a, E141. Produktas turi žuvies ir garstyčių. Yra įvairių derinių. Mes reikalaujame tų, kuriuos parduodate. Kilmė n/a...
Turkija, Istanbul
...AŠTRUS ČILI PADAŽAS, SALDUS ČILI PADAŽAS, LOUISIANA PADAŽAS, BARBECUE PADAŽAS, SRIRACHA PADAŽAS, SALDŽIŲ IR RŪGŠTŲ PADAŽAS, PESTO PADAŽAS...
...NEA garstyčių padažas puikiai tinka keptai mėsai (vištienai ir kiaulienai). Jis gali lydėti mėsą, taip pat bulves. Labai gera tepimo savybė ir tekstūra. Jis gali būti "gerai" laikomas sumuštiniuose ant bet kurios bandelės. Turtingas burnos pojūtis. Garstyčių skonis yra subtilus, tačiau visi kiti ingredientai ir prieskoniai yra puikiai subalansuoti!
...Šviežias žalias coulis, skirtas jūsų žuvies ar makaronų patiekalams Ingredientai: Rukola – Bazilikas – Medus – Alyvuogių aliejus – Garstyčių sėklos – Druska – Pipirai Alergenai: Garstyčios...
Martinika, Rivière-Pilote
...Mėlynasis garstyčių padažas "Maya skoniai" yra gaminamas iš šardono, kuris auginamas tik Martinikoje. Šardonas (dar vadinamas šardonu) yra augalas, kilęs iš Antilų, anksčiau naudojamas dėl savo gydomųjų ir skoninių savybių. Šis aromatinis augalas su ypatingu, ryškiu skoniu pakeičia kalendrą. Ši garstyčių pasta su šardonu sužavės visus jūsų patiekalus ir puikiai derės su visais padažais, mėsa ir žuvimi.
Prancūzija, Guenange
... švelniai aromatizuoja receptą. Galėsite jį naudoti kaip priedą, padažo papildymui, jūsų „Diablo“ patiekalams, daržovių wok'ams ir ypač vištienai! Ingredientai: ALSACIJOS GARSTYČIA 41% (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas, druska, prieskoniai, natūralūs aromatai, natrio bisulfitas), ALSACIJOS IGP MEDUS 20%, citrinų sultys, actas, česnakas, druska, imbieras, Provanso žolelės Pagaminta Prancūzijoje 250 ml 0 (Skovilio skalėje)...
Vokietija, Lüdenscheid
...pomidorai, svogūnai, jūros druska, paprikos dribsniai (gali būti pėdsakų iš GARSTYČIŲ ir SEZAMO) Naudojimas: kepta mėsa, duona, daržovės, padažas, padažai, marinuoti produktai, troškiniai Dabar mūsų "Chakalaka prieskonius" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatus ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
Ispanija, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana yra veganiška alternatyva tradicinei majonezui. Ji gaminama be kiaušinių ir pieno produktų, be glitimo. Tai lengvos tekstūros ir švelnaus skonio padažas, su lengvu garstyčių prieskoniu, kuris suteikia šiam padažui išskirtinį skonį. Puikiai tinka bet kokiems patiekalams, tokiems kaip salotos, makaronai, daržovės ir tradicinė rusiška salotos. VEGANIŠKA · BE GLITIMO...
Austrija, Wien
...Šiek tiek saldus Ramsa spanguolių garstyčių padažas puikiai tinka laukinių patiekalų ir pyragų pagardinimui. Taip pat jis praturtina salotų marinatus, sūrius ir trumpai keptus patiekalus, suteikdamas kulinarinę patirtį. Mūsų spanguolių garstyčios yra būtent tai, ko ieško gurmanai ir tikri maisto mėgėjai, siekiantys ypatingos skonio patirties. Šiek tiek saldus spanguolių garstyčių padažas...
Vokietija, Laucha
...Schlagfix veganiški salotų padažas Savybės: • gryni augaliniai ingredientai, be kiaušinių • su 50% gryno rapsų aliejaus • be laktozės, be glitimo • sodrus skonis • tinka visų rūšių salotoms, užkandžiams ir sumuštiniams Ingredientai: Rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, distiliuotas actas, modifikuota krakmolas, garstyčių sėklos, druska, bulvių baltymas, avižų skaidulos Pakuotė: 250 g stiklainis, 10 l kibiras Maistinė vertė: Maistinė vertė 100 g Energija 494 kcal 2037 kJ Riebalai 50 g - sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g Angliavandeniai 7,7 g - iš jų cukrus 5,2 g Baltymai 1,2 g Druska 1,28 g...
Prancūzija, Mietesheim
...Delikati, švelni ir subtiliai aromatizuota, ši garstyčia idealiai tinka rafinuotoms vinaigretėms ar majonezui, taip pat kaip priedas prie baltos mėsos ar šaltos paukštienos. Ypač skani su kepta kiauliena ar veršiena, arba kaip padažas su grietinėle, ... subtilus riešutų aromatas jus nuolat nustebins. Ingredientai: Garstyčių sėklos, vanduo, actas, riešutų pasta (virti riešutai: 63%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, aromatas): 5%, druska, cukrus, aromatas (riešutai), konservantas: natrio bisulfitas Yra taip pat 1,1 kg kibire.
Prancūzija, BRIE
...Lengvesniam darbui virtuvėje. Techninė galiojimo trukmė: 12 mėnesių Pakuotė: vienetas Palečių krovimas: 120 kibirų per paletę Laikymas: Ambiant Emulsinė padažas. Kiaušinio ir garstyčių skonis.
Ispanija, Madrid
...Garstyčių ir medaus padažas, puikiai tinkantis vištienos produktams ar salotoms. Aštrus padažas, puikiai tinkantis bulvytėms. Barbekiu padažas, puikiai tinkantis burgeriams, bulvėms ar kitiems užkandžiams.
Ukraina, Kharkiv
...Džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums tradicinį prancūzišką patiekalą - Escargot. Kruopščiai atrenkame geriausias sraiges, tada jas verdame vandenyje su prieskoniais ir papildome įvairiais padažais. Galimi padažai: Burgundijos sraigės, Dorblu padažas, Riešutų padažas, Limono-chili padažas, Italų pomidorų padažas, Garstyčių padažas, Grybų padažas, Citrinų padažas. Paruošus, mes juos užšaldome ir...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...{"Ingrédients:":"- Garstyčių sėklos\n- Obuolių actas\n- Druska\n- 10 % medaus\n- Vanduo\n\nConseils d'utilisation :\nPadaže keptai kiaulienai, kotletui ar vištienai. Kaip padažas avokadų salotoms su vištiena.\n\nŠis produktas taip pat yra prieinamas 100 g ir 200 g indeliuose."}...
Bulgarija, Rakovski
...kaip nurodyta toliau: 1. Ketchup, pomidorų pasta, pipirų padažas ir padažų vienetas; 2. Majonezo, garstyčių ir padažų vienetas; 3. Medaus ir medaus produktų pakavimo vienetas; 4. Laukinių ir kultivuotų grybų perdirbimo vienetas; 5. Sterilus vaisių ir daržovių perdirbimo vienetas; 6. Vakuminio garinimo įrenginys ir vaisių sulčių gamybos linija. Gamykla yra aprūpinta 50 tonų svarstyklėmis, apskaitos...
Righetti Alimentare, majonezo, kečupo ir padažų, pažymėtų Tuscè Primalba, gamintojas, daugiau nei 40 metų yra maisto pramonės etalonas. Iš pradžių rafinuota ir išskirtinė smulkios gamybos produkcija, įmonė įsipareigoja ir gamina majonezą bei salotas, pagamintas iš majonezo. Įmonė visada buvo grindžiama filosofija, kuri remiasi lojalumu ir savo produktų kokybe. Ypatingas profesionalumas, skiriamas tinkamų receptų paieškai, leido sukurti unikalių produktų seriją dėl jų savybių: Majonezas, Tonnato padažas, Rožinis padažas, Tartar padažas, Pikantiškas padažas, Garstyčių padažas, Kečupo padažas.
Vokietija, Köln
... salotos 5 kg kibire. Žolelių padažas 5 kg. Majonezas (porcija) 120 vnt./dėžėje. Majonezas 10 kg. Majonezas 80%. Majonezas 50% 10 kg. Majonezas tūbelėje 875 ml. Mondamin Hell/ padažų rišiklis 1 kg. Grietinėlės padažas (milteliai) 1 kg. Remuladas tūbelėje 850 ml. Grietinėlės padažas 5 kg kibire. Garstyčios tūbelėje 875 ml. Garstyčių stalas 5 kg kibire. Snak padažas Tartufo Classi.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play