... į savo grietinėlės plaktuvą, kurį reikės įkrauti vieną kartą su kokybišku grietinėlės įkrovikliu. Po to, kai pridėsite viską, būtinai energingai suplakite indelį apie dešimt kartų ar panašiai.
3 kiaušiniai
1 šaukštas citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis Dijon garstyčių
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 puodelio ištirpinto sviesto...
...Produkto informacija
Wasabi krekeriai yra traškūs, lengvi, pūsti ryžių vafliai, pagardinti aštriu japonišku krienu ir švelniu česnako užuomina. Wasabi mėgėjai vertina šį įvairiapusį užkandį.
Ingredientai
Ryžiai, sojos padažas (sojos, kviečiai), cukrus, palmių aliejus, wasabi skonis, tapiokos krakmolas, dažikliai: E106a, E141. Produktas turi žuvies ir garstyčių. Yra įvairių derinių. Mes reikalaujame tų, kuriuos parduodate.
Kilmė
n/a...
...NEA garstyčiųpadažas puikiai tinka keptai mėsai (vištienai ir kiaulienai). Jis gali lydėti mėsą, taip pat bulves. Labai gera tepimo savybė ir tekstūra. Jis gali būti "gerai" laikomas sumuštiniuose ant bet kurios bandelės. Turtingas burnos pojūtis. Garstyčių skonis yra subtilus, tačiau visi kiti ingredientai ir prieskoniai yra puikiai subalansuoti!
...Mėlynasis garstyčiųpadažas "Maya skoniai" yra gaminamas iš šardono, kuris auginamas tik Martinikoje.
Šardonas (dar vadinamas šardonu) yra augalas, kilęs iš Antilų, anksčiau naudojamas dėl savo gydomųjų ir skoninių savybių.
Šis aromatinis augalas su ypatingu, ryškiu skoniu pakeičia kalendrą.
Ši garstyčių pasta su šardonu sužavės visus jūsų patiekalus ir puikiai derės su visais padažais, mėsa ir žuvimi.
...pomidorai, svogūnai, jūros druska, paprikos dribsniai (gali būti pėdsakų iš GARSTYČIŲ ir SEZAMO)
Naudojimas: kepta mėsa, duona, daržovės, padažas, padažai, marinuoti produktai, troškiniai
Dabar mūsų "Chakalaka prieskonius" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de)
Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatus ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
...MayoVegana yra veganiška alternatyva tradicinei majonezui.
Ji gaminama be kiaušinių ir pieno produktų, be glitimo. Tai lengvos tekstūros ir švelnaus skonio padažas, su lengvu garstyčių prieskoniu, kuris suteikia šiam padažui išskirtinį skonį.
Puikiai tinka bet kokiems patiekalams, tokiems kaip salotos, makaronai, daržovės ir tradicinė rusiška salotos.
VEGANIŠKA · BE GLITIMO...
...Šiek tiek saldus Ramsa spanguolių garstyčiųpadažas puikiai tinka laukinių patiekalų ir pyragų pagardinimui. Taip pat jis praturtina salotų marinatus, sūrius ir trumpai keptus patiekalus, suteikdamas kulinarinę patirtį.
Mūsų spanguolių garstyčios yra būtent tai, ko ieško gurmanai ir tikri maisto mėgėjai, siekiantys ypatingos skonio patirties. Šiek tiek saldus spanguolių garstyčiųpadažas...
...Schlagfix veganiški salotų padažas
Savybės:
• gryni augaliniai ingredientai, be kiaušinių
• su 50% gryno rapsų aliejaus
• be laktozės, be glitimo
• sodrus skonis
• tinka visų rūšių salotoms, užkandžiams ir sumuštiniams
Ingredientai:
Rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, distiliuotas actas, modifikuota krakmolas, garstyčių sėklos, druska,
bulvių baltymas, avižų skaidulos
Pakuotė:
250 g stiklainis, 10 l kibiras
Maistinė vertė:
Maistinė vertė 100 g
Energija 494 kcal
2037 kJ
Riebalai 50 g
- sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g
Angliavandeniai 7,7 g
- iš jų cukrus 5,2 g
Baltymai 1,2 g
Druska 1,28 g...
...Delikati, švelni ir subtiliai aromatizuota, ši garstyčia idealiai tinka rafinuotoms vinaigretėms ar majonezui, taip pat kaip priedas prie baltos mėsos ar šaltos paukštienos. Ypač skani su kepta kiauliena ar veršiena, arba kaip padažas su grietinėle, ... subtilus riešutų aromatas jus nuolat nustebins.
Ingredientai: Garstyčių sėklos, vanduo, actas, riešutų pasta (virti riešutai: 63%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, aromatas): 5%, druska, cukrus, aromatas (riešutai), konservantas: natrio bisulfitas
Yra taip pat 1,1 kg kibire.
...Garstyčių ir medaus padažas, puikiai tinkantis vištienos produktams ar salotoms.
Aštrus padažas, puikiai tinkantis bulvytėms.
Barbekiu padažas, puikiai tinkantis burgeriams, bulvėms ar kitiems užkandžiams.
...Džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums tradicinį prancūzišką patiekalą - Escargot. Kruopščiai atrenkame geriausias sraiges, tada jas verdame vandenyje su prieskoniais ir papildome įvairiais padažais.
Galimi padažai: Burgundijos sraigės, Dorblu padažas, Riešutų padažas, Limono-chili padažas, Italų pomidorų padažas, Garstyčiųpadažas, Grybų padažas, Citrinų padažas.
Paruošus, mes juos užšaldome ir...
...{"Ingrédients:":"- Garstyčių sėklos\n- Obuolių actas\n- Druska\n- 10 % medaus\n- Vanduo\n\nConseils d'utilisation :\nPadaže keptai kiaulienai, kotletui ar vištienai. Kaip padažas avokadų salotoms su vištiena.\n\nŠis produktas taip pat yra prieinamas 100 g ir 200 g indeliuose."}...
...kaip nurodyta toliau:
1. Ketchup, pomidorų pasta, pipirų padažas ir padažų vienetas;
2. Majonezo, garstyčių ir padažų vienetas;
3. Medaus ir medaus produktų pakavimo vienetas;
4. Laukinių ir kultivuotų grybų perdirbimo vienetas;
5. Sterilus vaisių ir daržovių perdirbimo vienetas;
6. Vakuminio garinimo įrenginys ir vaisių sulčių gamybos linija.
Gamykla yra aprūpinta 50 tonų svarstyklėmis, apskaitos...
Righetti Alimentare, majonezo, kečupo ir padažų, pažymėtų Tuscè Primalba, gamintojas, daugiau nei 40 metų yra maisto pramonės etalonas. Iš pradžių rafinuota ir išskirtinė smulkios gamybos produkcija, įmonė įsipareigoja ir gamina majonezą bei salotas, pagamintas iš majonezo. Įmonė visada buvo grindžiama filosofija, kuri remiasi lojalumu ir savo produktų kokybe. Ypatingas profesionalumas, skiriamas tinkamų receptų paieškai, leido sukurti unikalių produktų seriją dėl jų savybių: Majonezas, Tonnato padažas, Rožinis padažas, Tartar padažas, Pikantiškas padažas, Garstyčiųpadažas, Kečupo padažas.