• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • fischer partner

Rezultatai

Gamintojas - Fischer partner

Gamintojas
  1. FISCHER & PARTNER

    Vokietija

    Įmonė FISCHER & PARTNER, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Spausdinimo ir rinkimo mašinos ir įrengimai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Komponavimas, komponavimas fotografijos būdu ir fototipija, Spauda, Spauda, ofsetinė, Spausdinimas šilkografijos būdu, Komponavimas, komponavimas fotografijos būdu ir fototipija, Spauda, Spauda, ofsetinė, bei Spausdinimas šilkografijos būdu pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Heroldsberg, Vokietija.

  2. NET-TREND FISCHER & PARTNER KG

    Vokietija

    Įmonė NET-TREND FISCHER & PARTNER KG, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Informacinės technologijos - programos pramonės šakoje. Įmonė įsikūrusi Halle, Vokietija.

  3. FISCHER UND PARTNER NATURSTEIN GMBH

    Vokietija

    Įmonė FISCHER UND PARTNER NATURSTEIN GMBH, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Marmuras ir natūralus akmuo pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Gumos gaminiai, Plastmasinės grindų dangos, Mediena, neapdirbta, Mediena - po pjovimo ir apdorojimo, Gumos gaminiai, Plastmasinės grindų dangos, Mediena, neapdirbta, bei Mediena - po pjovimo ir apdorojimo pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Königs Wusterhausen, Vokietija.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Vokietija

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.