...Basse-Cour Gourmet yra šeimos verslas, specializuojantis foiegras, esantis netoli Dax, Chalosse, kaimo vietovėje Landes (40) Pietvakarių Prancūzijoje, tradicinės žemės ūkio kultūros regione. Mūsų šeima, mylinti regioninę gastronomiją, puoselėja dvasią, kad pagamintų geriausius antienos patiekalus. Visi mūsų produktai gaunami iš mulard veislės ančių, auginamų, šeriamų ir šertų sveiku, natūraliu viso grūdo kukurūzu, be streso ir su pagarba, mūsų vietiniuose ūkininkuose.
... platintojas Rungyje, EUROVOLAILLES puikiai išmano foiegras ir siūlo aukštos kokybės produktus.
EUROVOLAILLES pirmiausia orientuojasi į kokybę, siūlydama labai platų asortimentą ir daugybę nuorodų: ūkininkų paukštiena ir Label Rouge pjaustymas iš Vakarų ir Orléanais, pintadės ir pjaustymas išLandes ar Normandijos, antienos filė iš Gers, ančiukai iš Loué arba net balandžiai troškinti ar imperatoriški. Nepamirškime keletos specialybių, kurios išskiria įmonę, tokių kaip ožka, Label Rouge pieninė aviena. Senovinis ir tradicinis meistriškumas sausai plunksnų apdirbimui. Galima pristatyti.