Italija, Salerno
...antioksidantas, skonio stipriklis, aromatas, druska, natūralūs aromatai. TMC 120 dienų +4°C. Įmonė veikia laikydamasi nacionalinių ir Europos teisės aktų, savikontrolės režimu ir pagal HACCP sistemos principus. Įmonė taiko valymo ir dezinfekcijos, dezinfekcijos ir higienos kontrolės procedūras, taip pat atlieka mikrobiologinius ir cheminius patikrinimus žaliavoms, pusgaminiams, galutiniams produktams ir apdorojimo etape imtoms mėginėms. Šviežias produktas užšaldomas -20°C temperatūroje pagal Reg. CE 853/04. Žinomi alergenai pažymėti paryškintu šriftu pagal teisės aktų reikalavimus.
Prancūzija, Malataverne
... viduramžių pradžioje. Tokios uostamiestis kaip Koljūras, Endė ir Frėžas gyveno iš ančiuvio prekybos. Šiandien Ispanija turi monopolį ančiuvio išteklių naudojime, turėdama 90 % žvejybos teisių Europos Sąjungoje. Ančiuvio paruošimas Ančiuvio privalumas yra tas, kad juos galima greitai paruošti. Norint sukurti paprastą ir skanų meniu, geresnio pasirinkimo nėra. Juos galima patiekti kaip užkandį, kaip pirmą patiekalą arba kaip pagrindinį patiekalą.
Turkija, Istanbul
... vietą savo sektoriuje. Visos Kemal Balıkçılık gamyklos dirba pagal HACCP plano reikalavimus. Be to, Kemal Balıkçılık įrodė savo aukštą produktų kokybę, turėdama Europos Bendrijos patvirtinimo klasifikaciją. Po Kemal Balıkçılık struktūra veikia 8 gamyklos, kuriose apdorojama plati jūros ir gėlo vandens produktų įvairovė. Mūsų plataus asortimento pagrindiniai produktai yra: šviežia, gyva mėlynoji tunas, šaldyta, šviežios varlių kojos, marinuoti ančiuviai, šaldyta sidabrinė žuvis, šaldyti ešeriai, šaldytos viršutinės kiautų mėsos.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play