Bulgarija, Plovdiv
... kilti po medvilniniu audiniu. UNICA BUL - buvo sukurta tam, kad sugrąžintų būtent tą pasenusią skonį. UNICA BUL duonos raugas turi mezo- ir termofilinių kultūrų derinį, kurio pagrindinė yra Lactobacillus bulgaricus. Šios mikroorganizmų rūšies pavadinimas kilęs iš Bulgarijos. Produkto unikalumas slypi tame, kad Lactobacillus bulgaricus gyvena ir dauginasi tik Bulgarijos Respublikos teritorijoje. Lactobacillus bulgaricus yra labai sena bakterija. Bulgarijos teritorijoje...
Prancūzija, Bayonne
...Premiére šeimos duonos išsiskiria intensyviu skoniu, kuris gaunamas naudojant raugą ir ilgą fermentacijos procesą. Šiuo atveju, Premiére 270 matmenys yra pritaikyti viešbučio orkaitėms, todėl jie puikiai tinka, jei norime visą dieną pasiūlyti gerai išlaikytą, charakteringą duoną mūsų meniu. REF:Q201A EAN-13:8436017117455 EAN-14:18436017117452 PRIEŠKEPTA MASĖ (G):270 g IŠKEPTA MASĖ:230 g ILGIS...
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Burokėliai* (76%), ožkos sūris* (8%) (ožkų pienas*, raugas, pieno fermentai), saulėgrąžų aliejus*, obuolių actas*, šalotė*, druska, ryžių miltai*, baltieji pipirai*. * Ingredientas, gautas iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo patarimai Idealiai tinka tepti ant duonos riekelių (su grūdais arba paprastos), taip pat galite pagardinti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip...
Duonos kepykla Le Bontà Trecchinesi jau daugiau nei dvidešimt metų siūlo savo produktus klientams, kurie laikui bėgant tapo ištikimi ir nuolat augantys. Per tuos metus kepykla Le Bontà Trecchinesi diversifikavo savo produktus, siūlydama vartotojams ne tik duoną, bet ir sausainius, tozzetti, baltąsias ir raudonąsias picas, panetonius, duoną, tarkuotą. Bet koks yra šios duonos kvapo paslaptis? Paprasta: natūralūs ingredientai, tokie kaip miltai, vanduo, druska ir raugas, apdorojami su aistra ir meistriškumu, pagal mokymus, kurie ateina iš senųjų duonos meistrų.
Vokietija, Vaterstetten
... valandų. Tačiau tokia trumpa fermentacijos trukmė nėra pageidautina, nes charakteringi skonių komponentai ir aromatai atsiranda tik po ilgos fermentacijos. Grimminger natūralus raugas reikalauja mažiausiai 20 ilgo valandų tešlos rūgimo. Aplinka Moderniausios šilumos atgavimo sistemos naudoja kepimo krosnių šilumą, kad sušildytų visą gamybos procesui reikalingą vandenį. Išorinė karšto vandens...
Italija, Milano
Vergani šeima valdo įmonę Vergani srl, kuri daugiau nei 60 metų saugo darbo metodus, tradicijas ir Milano Panettone kultūrą. Šios įmonės veikla prasidėjo 1944 m. Lombardijos sostinėje, Angelo Vergani, įkūrėjo, dėka. Nuo 1949 m. įmonės būstinė yra Via Oristano, netoli Viale Monza. Čia gaminamas Milano Panettone tradiciniais metodais ir receptais. Čia su meile prižiūrimas natūralus mielių raugas ir...