Ispanija, Guardamar Del Segura
Ispanija, Novelda (alicante)
Saffron Company JJ yra jauna, tačiau labai patyrusi įmonė. Mūsų šeima ir mes patys nuo 1874 metų atrenkame geriausią šafraną ir laikomės amatininkų proceso, kad jį apdorotume ir supakuotume. Saffron Company JJ turi HACCP sertifikatą ir stengiamės kasdien tobulėti laikydamiesi griežtų kokybės ir kontrolės taisyklių, kad galėtume pasiūlyti geriausią higienos ir maisto saugos garantiją. Saffron Compa...
Italija, Scarlino
...Gocce druska yra pirmoji skysta druska, turinti mažai natrio, gaunama iš jūros vandens. Dėl novatoriškos gamybos sistemos, leidžiančios pašalinti perteklinį natrį ir išlaikyti visas naudingas natūralių mikroelementų savybes, esančias jūros vandenyje. Gocce druska išlaiko tą patį skonį kaip tradicinė druska. NAUDOJIMO BŪDAS Gocce druska naudojama visiškai pakeičiant įprastą druską. Tai yra prieskonis tiek maisto gaminimui, tiek tiesioginiam maisto skoniui pagerinti. Dozavimas: 2,5 ml Gocce druskos atitinka 1 g įprastos druskos.
Prancūzija, La Rochelle
...Pilkas jūros druska yra renkama iš druskos baseinų dugno nuo birželio iki rugsėjo mėnesio. Jos rinkimo metu ši druska tampa pilka dėl molio, iš kurio pagaminti druskos baseinai, ir natūraliai nusidažo. Pilkas druska kaupia visus mikroelementus, tokius kaip kalcis, kalis, magnis, varis, geležis, cinkas, mineralinės druskos, esančios dirvožemyje, ir taip pat išlaiko jodą. Pilkas druska daugiausia naudojama maisto gaminimui (žaliosios pupelės, bulvės, žuvys ir druskos plutoje kepti patiekalai...). Pakuotė „Nuo derliaus“. SVORIS: 1 kg...
Prancūzija, Guérande
...Ideali kompanija visiems jūsų receptams, kuriuose naudojamas vynas, arba tiesiog norint pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudonoms padažoms, mėsos gaminimui, virtoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms. Vynas, tiek raudonas, tiek baltas, maisto ruošime naudojamas nuo senovės, ir šiandien dar galima rasti daugybę įrodymų regioninėje virtuvėje. Neįmanoma kalbėti apie...
Ispanija, Valencia
... paaiškins visus žingsnius, kaip paruošti autentišką Valencia paella arba įvairių rūšių paella. Mes pristatysime visus ingredientus, įrangą, virykles, butaną, vienkartinius indus gaminimui, vienkartinius indus degustacijai, pagalbines stalus ir kt., taip pat visą montavimą ir demontavimą, reikalingą tiek Valencia paella, tiek bet kuriai kitai (daržovių, juodųjų ryžių, žuvies ir kt.) gamybai. Taip jie tarpusavyje bendraus, ragaujant visų pagamintų paella.
Vokietija, Laucha
...ryžių krakmolas, ryžių miltai), bulvių baltymai, stabilizatorius: karobų pupelių miltai; emulgatorius: mono- ir digliceridai iš maisto riebalų rūgščių; aromatas, rūgštiklis: citrinų rūgštis Pakuotė: 250g, 500g Maistinė vertė: Maistinė informacija 100g Energija 278 kcal 1164 kJ Riebalai 25 g - sočiųjų riebalų rūgščių 25 g Angliavandeniai 13 g - iš jų cukrų 0,6 g Baltymai 0,8 g Druska 0,03 g...