Vokietija, Bargteheide
...Bagasas yra pluoštinė masė, kuri lieka cukraus gamybos iš cukranendrių ir cukrinių runkelių proceso metu. Ji susidaro, kai cukraus sultys, kurios vėliau perdirbamos į kristalinį cukrų, yra išspaudžiamos iš cukranendrių. Gamindami vieną toną cukraus, gauname trečdalį tonos bagaso. Tai yra cukraus gamybos šalutinis produktas, turintis įvairių pakartotinio naudojimo galimybių: viena vertus, bagasas...
Šveicarija, Dintikon
... paskirstomas ant audinio juostos ir pirmą kartą praeina per džiovinimo kamerą. Po vieno praeigos etapo dalis produkto pašalinama ir kaip antras sluoksnis vėl patenka į džiovinimo kamerą. Tai lemia labai homogenišką džiovinimo rezultatą su iki 1,5% likutinės drėgmės. SWISS COMBI juostiniai džiovintuvai gali būti gaminami iki 75 m ilgio. Naudojamos šilumos temperatūros diapazonas yra apie 50°C – 120°C. Džiovinami produktai: medienos drožlės, smulkinta mediena, miško smulkinta mediena, žolė, cukrinių runkelių smulkinta mediena, alaus miežiai, cukranendrių bagasas, pomidorų masė, biri medžiaga ir kt.