Prancūzija, Castelnaudary
...Aukšta svogūnų koncentracija (72%), šis subalansuotas cukraus ir razinų bei medaus konfitas suteikia rytietiškų skonių prisilietimą. Su foie gras arba ant skrebučio Périgourdine salotose, taip pat su labai klasikiniais Cantal ir Camembert sūriais.
Ukraina, Novomoskovsk
...Pieninio šokolado saldainiai "Pani Candy" su natūraliomis avietėmis be cukraus yra traškių amaranto kamuoliukų ir natūralių aviečių derinys, apgaubtas švelniu pieniniu šokoladu be cukraus. Kiekviename saldainių gabalėlyje yra 40% kakavos produktų ir 9% pieno, be cukraus ar palmių aliejaus. Sudėtis: skaidulos su prebiotiniu poveikiu iš kukurūzų krakmolo, kakavos sviestas, džiovinti vynuogės...
Vokietija, Nürnberg
...Pristatome jaudinančią Rockstar Pure Zero energinį gėrimą viliojančio vynuogių skonio, tikrą pojūtį jūsų skonio receptoriams ir energijos troškimams. Išlaisvinkite gryną energiją be jokios kaltės, nes ši 16 fl oz talpos gėrimas yra kupinas ryškaus skonio ir visiškai be cukraus. Pasiruoškite būti sužavėti gaivinančia sultingų vynuogių esmės sinteze, puikiai subalansuota, kad kiekvienas gurkšnis...
Prancūzija, Arengosse
...Le Sucre 100% Naturel au Raisin Noir yra skanus cukraus iš neapdorotų runkelių ir natūralaus juodųjų vynuogių aromato derinys. Šis aromatizuotas cukrus puikiai tinka suteikti vaisinį ir subtilų skonį jūsų desertams, gėrimams ir kitiems kulinariniams kūriniams. Su savo natūraliu dažikliu E163, gautu iš vynuogių antocianinų, šis cukrus yra ne tik skanus, bet ir vizualiai patrauklus, suteikdamas...
Prancūzija, Paris
..."Bulles de Jardins" – tai mūsų nealkoholiniai, ekologiški ir mažai cukraus turintys gazuoti gėrimai. Juos galima mėgautis tiesiogiai arba naudoti kokteiliams! Tai sveika ir elegantiška alternatyva gaiviesiems gėrimams, sukurta tam, kad lydėtų jūsų patiekalus nuo užkandžių iki deserto.... "Bulles de Jardins Ambré" – mūsų receptas, pagamintas iš šviežių riešutų ir baltųjų vynuogių, su gintariniais...
Vokietija, Bad Bentheim
...Eritritolio cukraus purškiklis Eritritolis yra natūralus saldiklis, randamas kai kuriuose vaisiuose (įskaitant arbūzą, vynuoges ir kriaušes) bei grybose. Eritritolis yra vienintelis natūralus poliolis, gaminamas fermentuojant gliukozę su natūraliais fermentais. Gamybos procesas, derlius ir apdorojimas eritritoliu Po fermentacijos eritritolis yra džiovinamas, filtruojamas ir valomas. Po šio...
...Ingredientai: Data, Vynuogės, Graikiniai riešutai, Migdolai, Prieskoniai, Abrikosai ir Prieskoniai Be miltų, be riebalų, be cukraus, be glitimo, veganiški Be priedų - Be konservantų - Be dažiklių...
Prancūzija, Auxerre
... likęs cukrus natūraliai subalansuojasi su sūriu Chenin rūgštumu","Le conseil de l'œnologue":"Patiekti tarp 8°C ir 13°C, priklausomai nuo to, ar pasirinkote jį aperityvui, ar foie gras užkandžiams","Label":"Žymėjimas: Kontroliuojama kilmės vieta","Cépage":"Vynuogės: Chenin","Bouche":"Tiesiog vaisinis ir apgaubtas cukraus. Ilgai išliekančios ir nuolatinės skonio natos. Skonis malonus, su skrudintų...
...Arapgir vynuogės yra skanios vynuogės, turinčios pasaulinį pripažinimą. Arapgir juodosios Köhnü vynuogės yra vynuogių rūšis, kurią vyno gamyklos renkasi dėl plačios rinkos, atsižvelgdamos į rūgščių ir cukraus santykį, skonį, aromatą ir spalvą. Jos padeda kontroliuoti aukštą kraujo spaudimą ir reguliuoja inkstų bei žarnyno sistemos veiklą, nesukeldamos žalos skrandžiui ir vaisių struktūrai. Jos...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vynuogės tikrai turi gydomųjų savybių! Vynuoges galima naudoti skaniam pekmezui gaminti, kuris gerina virškinimo sistemą, kraujo cirkuliaciją ir didina gyvybingumą. Vynuogių Pekmezas Neto svoris: 250 gr. Bruto svoris: 280 gr. Galiojimo laikas: 24 mėnesiai Laikymo sąlygos: Laikyti 18 ± 3 °C temperatūroje ir santykinėje drėgmėje, ne didesnėje kaip 75%. Po atidarymo laikyti Maistinė vertė 100 gr...
...Prancūziškas pavadinimas Muscat Ottonel B Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Purgeimo laikotarpis: 6 dienos po Chasselas. Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, kaip Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės yra mažos iki vidutinės, o uogos vidutinės iki didelės. Ši veislė turi gerą cukraus potencialą ir leidžia gaminti aromatingus sausas arba saldžius vynus. Kultūriniai ir agronominiai...
Portugalija, Freixo De Espada à Cinta
... rūgštis 6,67 g/dm3 Bendra cukraus kiekis 3,0 g/dm3 Enologija Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira *Sudėtyje yra sulfitų ISTORIJA Kilme Vynuogės, iš kurių gaminamas šis vynas, yra iš Quinta dos Castelares vynuogynų Freixo de Espada à Cinta. Šiame vyne siekiame aromatinės koncentracijos ir aukštos rūgšties, naudojant 700 m aukštyje pasodintas vynuoges, kad išryškintume visą veislės charakterį.
Nyderlandai, Amsterdam
...Biologinis eritritas; nors tai skamba naujai, eritritas (Ohr-RITH-ri-tall) egzistuoja jau tiek pat laiko, kiek vynuogės, persikai, kriaušės, arbūzai ir grybai. Tai yra angliavandenių rūšis, vadinama cukraus alkoholu, ir ji naudojama kaip cukraus pakaitalas. Eritritolis natūraliai randamas kai kuriuose maisto produktuose. Jis taip pat susidaro fermentuojant vyną, alų ir sūrį.
Prancūzija, Saint-Vérand
...-kalkakmenio. Sodinimo tankis : 8 500 vynmedžių/hektarui. Pjovimas : Guyot. Amžius : 10–40 metų Derlius : Rankinis Derlius : nuo 60 iki 65 hl/ha, priklausomai nuo metų. Mažos vynuogės, labai koncentruotos cukraus. Vyninimas : Labai ilgas vyninimas, šaltai (nuo 15 °C iki 20 °C) Brandinimas : Talpose ant smulkių mielių 6–8 mėnesius ir 30 % statinėse ant smulkių mielių.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... akimirksniu žavi. Gražus gyvumas puikiai subalansuoja viską ir padarys šį vyną puikiu aperityvo palydovu, taip pat puikiai derės su saldžiai sūriomis patiekalais ar aštriu maistu! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Vynuogės: 100% Muscat IGP: Côtes Catalanes Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2026 m. Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Gaminimo būdas\nPaimkite butelį sauso raudono vyno (0,75 l). Supilkite vyną į emaliuotą puodą, pridėkite pakelio turinį ir cukraus pagal skonį. Įkaitinkite iki 70 laipsnių, neužvirkite! Leiskite karštam vynui prisigerti 30 minučių. Nukoškite. Patiekite karštą.","Ingredients":"Ingredientai\nApelsinas (džiovinti griežinėliai), džiovinti vynuogės, Ceilono cinamono lazdelė, imbiero...
...Tai yra maistingas maisto produktas, pagamintas iš virto vynuogės, uogų ir kriaušių, kuris patinka visiems žmonėms. Vynuogėse yra daug vynuogių cukraus; dėl lengvo įsisavinimo į kraują, melasa yra labai maistinga ir naudinga. Ji rekomenduojama vaikams ir žmonėms, turintiems anemiją. Melasa gali būti vartojama tiesiog kaip melasa, taip pat ją galima vartoti su jogurtu, sezamo pasta, grietine...
Prancūzija, Saint Denis
... spanguolės, - Džiovinti vynuogės iš Smirnos, auksinės, juodos iš Čilės, baltos iš Čilės, Korinto iš Graikijos. - Džiovintos braškės, džiovintos kriaušės, džiovintos obuoliai, džiovintos persikai - Konservuotas imbieras gabalėliais, juostelėmis - Kristalizuoti kumkvatai - Bananų traškučiai. - Japonų mišinys, ryžių krekeriai, wasabi. - Rytų konditerijos gaminiai. - Lokumai, halva, - Prieskoniai. Mūsų tikslas yra pasiūlyti jums tik geriausią, už neįveikiamą kainą!
Belgija, Aubel
... jūsų patiekalus bet kuriuo paros metu. Pasinaudoti jų maisto sprendimais yra puiki idėja, jei ieškote cukraus pakaitalo. Vaisių ir daržovių aromatai išlieka jūsų produktuose ir receptuose: sausainiai, padažai, gėrimai... Kokybė yra pagrindinė Siroperie Meurens vertybė, jūsų pramoninis agroalimentarinis partneris Belgijoje.
Kai vynuogės subręsta, jose yra cukrų. Šie cukrūs yra paverčiami vietinėmis mielėmis į alkoholį ir glicerolį, kartu gaminant anglies dioksidą. Šios mielės yra vynmedžiuose, ant vynuogių ir suteikia vynui visą jo unikalumą. Reikia maždaug 17 g cukraus vienam litrui sulčių, kad būtų pagamintas 1 laipsnis alkoholio. Baltųjų vynų atveju, vynuogės tiesiogiai dedamos į spaudimo aparatą. Taip gauta...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei