...Jie suteikia gaivų anyžių ir citrinos skonį marinatams, lengvoms padažams, daržovėms ir vaisių salotoms, o žuvims jie sukuria tobulą derinį.
Kasdien krapai taip pat naudojami kvapinti alyvuogių aliejų, actą, marinuotus agurkus ar net druską, tiesiog įdėjus keletą lapų į butelį ar stiklainį.
Dieta atžvilgiu krapų kvapas ir prieskonių aromatai leidžia žymiai sumažinti druskos naudojimą. 100 % sveikatos nauda!
...Be įprastų žolelių, tokių kaip bazilikas, krapai, petražolės ir laiškiniai česnakai, mūsų asortimentą taip pat sudaro laukiniai česnakai, mėtos, žolelių mišiniai ir dar daugiau.
Specialybės, tokios kaip Kaffir limetės lapai arba citrinžolė, papildo mūsų pasiūlą. Žolelės apdorojamos šviežiai nuimtos ir užšaldomos IQF metodu.
...Maljorkos žolelės apibūdinamos kaip anyžių skonis turinti stipriųjų gėrimų rūšis, gaunama iš įvairių salos augalų aromatų ekstrakcijos, pavyzdžiui: krapai, rozmarinas, citrinžolė, ramunėlės, citrinmedis, apelsinmedis ir melisa. Žolelių kilmė gali būti siejama su vienuolynais, kur vienuoliai gamindavo platų asortimentą stipriųjų gėrimų ir žolelių bei vaisių gėrimų. Jordi Perelló distilerijose mes...