Prancūzija, Gennevilliers
...Mūsų chutney yra saldžiarūgštė padažas, pagamintas iš vaisių arba daržovių, konservuotų actu. Priklausomai nuo skonio, jis vartojamas kaip mėsos priedas, desertas ant pyrago arba net tepiamas ant skrebučio. Su savo subtiliai vaisiniu skoniu, šis Malio mangų chutney siūlo pabrėžti saldžiarūgštį skonį jūsų patiekaluose, kad sėkmingai surengtumėte brunch'ą ar vasaros vakarienę.
... ir prieskoniais. Hummus yra populiarus padažas Vidurio Rytų regione. Jis sudarytas iš avinžirnių tyrės ir tahini (sezamo tyrės). Hummus geriausiai patiekiamas su pita duona. Salsa yra padažas, dažnai naudojamas Meksikos virtuvėje, paprastai gaminamas iš pomidorų ir pipirų. Raudonas padažas yra žinomas salsa tipas, dažnai naudojamas Meksikoje ir Pietvakarių Amerikoje. Chipotle padažas, populiarus Meksikos virtuvėje, gaminamas iš adobo chipotlių, paprasto jogurto arba Meksikos kremų, česnako ir laimo sulčių. Jis ypač naudojamas tacos arba fajitas.
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.