Prancūzija, Bernin
...flanus, padažus, glaistymus...) skirtus vartoti šaltus arba šildomus. Kadangi jis nėra suardomas mikroorganizmų fermentų, AGAR BIO taip pat gali tekstūruoti gyvus maisto produktus (pieno produktus, veganiškus sūrius...).
Vokietija, Wörrstadt
...Lengvai „jūra“ iš geriausių Lecker’s ekologiškų želatinų iš jūros dumblių ypač tinka želė, kremų, džemų ir tortų gamybai, taip pat sūriems patiekalams, tokiems kaip aspiko želė. Tai veganiška alternatyva želatinai! Be to, jis yra be skonio, be konservantų ir visiškai augalinės kilmės. Ingredientai: Agar Agar* *= iš kontroliuojamos ekologinės gamybos Alergenai: nėra Vegetariška: Taip Veganiška: Taip...
Vokietija, Hamburg
... lengviau. Dėl savo neutralios skonio savybės jį galite naudoti beveik visuose receptuose, kuriuose reikia želė formuojančio komponento. Naudojimas: Ekologiškas Agar-Agar tirpsta šiltame vandenyje. Pilną tirpimą pasieksite, jei ekologišką Agar-Agar 2-5 minutes virsite maždaug 80 laipsnių temperatūroje nuolat maišydami. Aušinant susidaro želė konsistencija. Kadangi ekologiškas Agar-Agar skirtingai riša...