Belgija, Engis
40 metus STAPPERT yra grupės lyderis nerūdijančio plieno produktų atsargų ir platinimo srityje. Mūsų asortimentas apima 15 000 prekių, įskaitant: Nerūdijančio plieno vamzdžiai 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541 Nerūdijančio plieno apvalūs strypai 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 Suvirinti ir be siūlių nerūdijančio plieno vamzdžiai 904L 1.4539 UB6 - Pilni nerūdijan...
Belgija, Nivelles
... ruošiniuose, tokiuose kaip padažai, žuvies putėsiai, ryžių vynas, raudonas tofu, marinuoti daržovės, sūdyta mėsa ir kt. Anekdotas: Raudona ryžių mielė yra Kinijos farmacijos knygoje nuo Mingų dinastijos (1368-1644), ji buvo vadinama „ilgalaikio ryžių“. Aktyvioji raudonos ryžių mielės medžiaga yra monakolina K. Ryžiai, šios medžiagos šaltinis, pasauliniu mastu intensyviai auginami, ypač Kinijoje, todėl protinga pasirinkti raudoną ryžių mielę...
Belgija, Andenne
... lankstūs, mes siūlome sprendimus, kurie atitinka mūsų klientų poreikius ir tinklus, siūlydami pritaikytus produktus ir pakuotes. Goumanisto siūlo apie 100 receptų, skirtų sėkmingiems užkandžiams ar pirmiems patiekalams: -Sūriai kubeliais -Sūrio gaminiai -Sūrio kroketai/ fondiu -Pjaustyta mėsos ir dešros -Marinuoti alyvuogės -DIPS/ krekeriai -Azijos ir etniniai užkandžiai -Paskleidimai ir tapenadai...
Belgija, Boortmeerbeek
...garstyčios, paryžietiškas, pipirų padažas, marinuoti agurkai, pili pili, pita, provansalė, turtingas, salotų padažas, samuraijus, super tartaras, saldus padažas, naminis tartaras, teksasas, tailandietiškas, pomidorų kečupas, vinaigretė.
Belgija, Londerzeel
La William padai yra prieinami įvairiose pakuotėse, skirtose bulvyčių kioskuose, užkandinėse ir kitose maitinimo įstaigose: majonezas, kečupas, garstyčios, marinuoti agurkai, vinaigretės, ardeno padažas, amerikietiškas padažas, andalūzų padažas, arumba padažas, banzaï padažas, béarnaise padažas, kokteilių padažas, pitta padažas, samurajų padažas, tartaro padažas, karštųjų čili padažas, pipirų...
Belgija, Paal-Beringen
Kaip visapusiškas tiekėjas mėsos ir maisto pramonei, Claes Distribution siūlo platų aukštos kokybės produktų asortimentą mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, vegetariškų ir paruoštų patiekalų apdorojimui ir kt. Mūsų didmeninės prekybos asortimentą sudaro prieskoniai, padažai, marinuoti produktai, maisto produktai, žarnos, pakuotės, higienos ir dezinfekcijos priemonės bei tiekimas parduotuvėms...
Belgija, Neufchâteau
... išvykti su mėsos gaminiais ir kitais „namų“ bei regioniniais produktais. Ūkio parduotuvėje siūlomi įvairūs produktai: sausos Sanglochons dešros, Sanglochons kumpiai, kumpio riešutai, rūkyta šoninė, rūkyta dešra, džiovintas kumpis, Sanglochons pienas, alkoholiu marinuoti vyšnios, sambuko žiedų vynas, obuolių želė, rožių želė, Tchesté alus, naminis obuolių sultys,…...
Belgija, Bruxelles
Eur-Olives specializuojasi stalo alyvuogėse ir delikatesuose. Eur-Olives sukūrė savo unikalų amatininkų būdą marinuoti ir pakuoti alyvuoges, išlaikant jų šviežumą ir natūralų skonį. Jos alyvuogės sulaukia didelio populiarumo Europoje ir yra parduodamos prekės ženklu ALAMAROCAINE.
Belgija, Quaregnon
Pino Zaccaria specializuojasi maisto produktų importavime (mėsos gaminiai, sūriai, aliejai ir kt.) ir yra horėkos specialistas, siūlantis visas itališkas maisto specialybes iš visų Italijos regionų: parmo kumpis, San Daniele, parmezanas, makaronai, saliamis, alyvuogių aliejus, marinuoti produktai, ledai, desertai, prestižiniai vynai ir grappa...
Belgija, Oostende
Kraakverse žuvis, daugiau nei bet kada, yra sveikas pasirinkimas Vishandel Luk. Diederik Eggers tikrai yra tinkamas adresas šiam. Kelis kartus per savaitę gaunama žuvies iš Zeebrugge ir Ostendės. Žuvis filė yra paruošiama vietoje, todėl ji yra be kaulų, kai ją pasiimate. Visi išvestiniai produktai tiekiami gerai žinomų šeimos įmonių iš šalies ir užsienio. Marinuoti ir rūkyti produktai, menkė...
Belgija, Brugge De Blauwe Toren
... šaldyti produktai, šviežiai užšaldyti, - Džiovinti produktai (amatinė apdorojimo technologija), - Rūkyti produktai (skanūs rūkyti produktai), - Karštai rūkyti: garinti / karštai rūkyti žuvys, - Marinuoti (ilgesniam laikymui, bet vis tiek švieži), - Matuoti (jau laive užšaldyti, šviežiau negali būti), - Padažai (skanūs padažai žuviai).