210 gramų gryno malonumo, kurį galima dalintis. Amatinis elnienos dešrelė, atskleidžianti autentiškumą per subtiliai miško aromatus, kuris džiugins vi...
Rankų darbo gaminiai iš Pirėnų, tradiciniu būdu. Be cheminių konservantų (E ...), ir be alergenų (be laktozės, be glitimo). Natūralūs žarneliai. Turim...
Iš jautienos šlaunies išgaunamas fesa širdis, aukštos kokybės ir puikaus skonio pjaustymas. Kruopščiai apdorojant ir džiovinant vėdinamoje aplinkoje g...
Anksčiau duona turėjo būti laikoma kuo ilgiau, o ją suminkštindavo šviežiomis pomidorais arba tuo, ką žemė siūlė. Tai buvo kita epocha. Šiandien brusc...
Jagada bendradarbiauja su Nyderlandų ir Turkijos makaronų gamintojais. Mūsų produktai pagaminti iš 100% durum kviečių semolinos pagal kokybės sertifik...
Asparagas įvairiomis pjaustymo formomis
Asparagas (Aspargus officinalis L.) yra daugiametė kultūrinė augalų rūšis, kurios balti arba žali ūgliai (sti...
Limončelas geltonas
Mūsų limončelas gaminamas iš ekologiškų citrinos žievelių maceracijos alkoholyje.
Visas žievelių lupimas atliekamas rankiniu būdu,...
Stambus bulgur yra smulkinto kviečio rūšis, kuri buvo išankstinio virimo, džiovinimo ir supjaustyta didesniais gabalais, suteikiančiais jam tvirtesnę ...
Aprašymas :
Grikių (Fagopyrum esculentum), dar žinomas kaip „juodieji kviečiai“, yra vienmetis augalas, kilęs iš Azijos. Skirtingai nuo tradicinių grū...