ChèvrArdennes istorija prasideda 70-aisiais, su novatoriška idėja: eksperimentinės gamyklos, skirtos ožkų sūrio gamybai, kūrimas. Projektas gimsta Bastogne, pačiame Belgijos Ardenų širdyje. Vėliau gamyklą perima Vache Bleue, kuri pasinaudoja Loicq šeimos ekspertize ir žiniomis. 2005 metais, vis dar veikiant Loicq grupei, ChèvrArdennes įsikuria savo dabartinėje vietoje Nivelles.
Visiškai natūralu,...
...Taste Up specializuojasi krapų, rukolos, ridikėlių ir žiemos salotų auginime. Be to, vasaros sezono metu mūsų šiltnamiuose auga įvairūs ypatingi prieskoniai. Tiek bazinės rūšys - pavyzdžiui, estragonas - tiek ypatingesnės rūšys, tokios kaip Tailando bazilikas ir citrinų čiobrelis. Naudodamiesi mūsų klientams pritaikytais auginimo programomis, galime juos visus metus aprūpinti šviežiomis salotomis ir prieskoniais iš mūsų pačių sodų.
Visi mūsų prieskoniai yra be cukraus ir saldiklių, be glitimo, be laktozės ir tinka veganams. Mūsų natūralūs skysti prieskoniai siūlomi 50 ml stiklinėse buteliuose, su papildomu kamščiu ir lašintuvu, visa tai supakuota į dėžutę, apsaugančią nuo UV spindulių. Šiuo metu mūsų asortimente yra šie produktai: Pipirai, rozmarinas, estragonas, kalendra, bazilikas, kario prieskoniai, čili, aguonos...