...Mes siūlome kokybišką tiekimą vietinėmis ir tvariomis džiūvėsėliais.
Mes gaminame džiūvėsėlius ir Panko iš neparduoto duonos pas mūsų partnerių kepyklų.
Įprasti džiūvėsėliai yra smulkūs ir vienodi; jie sukuria tankią ir traškią plutelę. Panko, kilęs iš Japonijos, yra labiau orinis ir sugeria mažiau riebalų, tuo pačiu suteikdamas dar daugiau traškumo.
Abu variantai siūlomi 2 kg ir 12,5 kg pakuotėse.
...Kukurūzų tortilijos yra tradicinis plokščio duonos tipas, pagamintas iš masa harina (kukurūzų miltų) ir vandens. Pagrindiniai ingredientai yra masa harina (ypatingi kukurūzų miltai, apdoroti kalkėmis), vanduo ir kartais druska. Kulinariniai naudojimai:
Kukurūzų tortilijos yra nepaprastai universalios ir sudaro daugelio tradicinių Meksikos patiekalų pagrindą. Jos dažnai naudojamos gaminant:
Tacos...
... profesionalią pagalbą techniniais, rinkodaros ir kepimo klausimais. Asortimentas: balti miltai (balta duona, balti pyragų miltai, balti prancūziški miltai, balti trapūs), viso grūdo ir rudieji miltai, daugiagrūdžiai.
Mes gaminame plačią ir skanią asortimentą: baltos duonos miltų, sausainių miltų, kvietinių miltų, specialių miltų ir mišinių, skirtų amatų kepykloms ir pramoninėms sausainių gamykloms. Miltai ir miltai gali būti gaminami iš daugelio grūdų rūšių, tokių kaip kviečiai, rugiai, avižos, kukurūzai, ryžiai ir miežiai. Dažniausiai naudojama grūdų rūšis yra kviečiai.
..."Bloemmolens van Geel" yra Prancūzijos grupės „Grands Moulins de Paris“ dalis, tačiau Belgijos ir Nyderlandų rinkose veikia kaip atskira įmonė. Gamybos veikla vykdoma Geelyje, kur Europos ir Šiaurės Amerikos kviečiai malami į kokybišką miltus, skirtus kepykloms ir sausainių gamykloms. Mes gaminame plačią ir skanią asortimentą:
- baltieji duonosmiltai
- sausainių miltai
- kvietiniai miltai
- specialūs miltai ir mišiniai...
Benoit Segonds, kepėjas – konditeris. Aš gaminu duoną tradiciniu ir amatininkų būdu, naudodamas aukščiausios kokybės miltus, kad duona atgautų savo gerą skonį iš praeities ir vėl užimtų savo vietą ant stalo. Pasirinkau dirbti su ekologiškais miltais. Ekologinė sertifikacija užtikrina, kad miltai neturi jokių priedų ar pagalbinių medžiagų (natūralių ar cheminių).