...Cukrus smulkus yra smulkiai granuliuotas baltas cukrus, gaunamas iš cukrinių runkelių. Po cukraus išgavimo ir valymo, jis kristalizuojamas, o vėliau sietas, kad gautųsi vienodi ir labai smulkūs grūdeliai. Ši smulkumo savybė skiria jį nuo kristalizuoto cukraus, todėl jis ypač tinka receptams, kuriuose reikalingas greitas tirpimas. Cukrus smulkus turi ryškią baltą spalvą ir neutralų skonį, idealiai...
...Malti kukurūzų kruopos yra sutrinti kukurūzų grūdai, iš kurių pašalinta žiedinė plėvelė, ir kurie buvo švelniai sumalti. Priklausomai nuo grūdų dydžio, malti kukurūzų kruopos skirstomos į penkias kategorijas: 1, 2, 3, 4 ir 5.
Mūsų įmonė gamina kukurūzų kruopas iš silikatinio arba pusiau įdubusio kukurūzo grūdų dviejų kategorijų - Nr. 3 ir Nr. 4. Grūdų spalva yra geltona arba geltonai balta.
Naturell AB mes laikome ekologišką maistą standartu. Mes tikime pasauliu, kuriame 100 % ekologiški maisto produktai yra norma. Kaip ekologiškų maisto produktų specialistas, mes siūlome aukštos kokybės produktus. Taip mes lėtai, bet užtikrintai tapome pirmaujančia įmone ekologiškų maisto produktų srityje. Tačiau mes darome daug daugiau nei tiesiog parduodame ekologišką sveiką maistą didmenai. Mes t...
...Tipas
Universalus Miltai
Spalva
Balta, su grietinėlės atspalviu
Maks. drėgmė (%)
14,5
Glitimo kiekis (%)
28
Baltumas
58-60
Priedai
Ne
Klasė
Aukšta
Galiojimo laikas
180 dienų
Kvapas
Natūralus
Žaliava
Kvietys...
...Siūlome baltą grikių kruopą ir ekologišką baltą grikių kruopą. Kviečiame bendradarbiauti.
BALTA GRIKIŲ KRUOPA
Balta grikių kruopa, kilusi iš Lenkijos ir Rytų Europos ūkių, atitinkančių aukščiausius kokybės standartus. Prieinama viso grūdo, trupintos ir maltos formos – taip pat be glitimo variantu. Kliento pageidavimu išduodame alergenų deklaraciją.
Pasiūlymas:
– visas grūdas
– trupinta
– maltas
Švarumas: 99-99,9%
Pakuotė:
– popierinis maišas 20-25 kg
– polipropileno maišas 20-25 kg
– Big-Bag...
...Nuoroda
3380390197403
Pagaminta Prancūzijoje mūsų dirbtuvėse.
Balti makaronai turi šviesią spalvą, o jų neutralesnis skonis lengvai derinamas su įvairiomis įdarais.
Naudojimo patarimai
Įdėkite makaronus į didelį pasūdytos verdančio vandens kiekį, virkite 7 minutes „al dente“ ir 9 minutes, kad būtų minkšti.
Nukoškite ir mėgaukitės šiais karštais makaronais tiesiog su šlakeliu alyvuogių aliejaus arba su jūsų pasirinkta padažu.
Aukščiausios rūšies balta kietųjų kviečių semolina *
* iš ekologiškos žemdirbystės...