Prancūzija, Paris
...Kvepianti žvakė su Armagnac-Safran-Cuir aromatu Rankomis liejama augalinės vaško žvakė - dega apie 40 valandų. 100% Prancūziška gamyba svoris: 180 g Medžio ir saldaus aromato derinys, kuris perkelia jus į vyno rūsį. Patirkite kvapų degustacijos patirtį tarp statinių.
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."L'Armagnac Castarède" - 1994 yra metai, kurie primena subtilius apelsinų žiedų ir pipirų aromatus. Brandintas ąžuolo statinėje, jis siūlo švelnų įėjimą ir gražų ilgumą burnoje. Šis gėrimas yra idealus tiems, kurie vertina subtilius ir rafinuotus skonius. Nesvarbu, ar tai būtų aperityvas, ar digestifas, šis armagnac yra puikus pasirinkimas, norint nustebinti savo svečius.
Prancūzija, Narbonne
...CDA Ninette 2 yra pusiau automatinė etiketavimo mašina, leidžianti vienu metu užklijuoti dvi lipnias etiketes ant cilindrinių produktų. Su greičiu iki 600 butelių per valandą, ši mašina yra tinkama įvairioms pramonės šakoms, įskaitant vynininkystę ir stipriųjų gėrimų gamybą (vyno buteliai, Armagnac ir kt.), alaus gamybą (alus buteliuose), maisto perdirbimą (skardinės, indeliai, stiklainiai ir kt...
Prancūzija, Castelnaudary
...INGRIDIENTAI: Grietinėlė, veršienos sultinys, morėlės 10%, kukurūzų krakmolas, raudonasis portveinas (sulfito pėdsakai), česnakas, armagnac, druska ir pipirai...
Prancūzija, Ploemeur
...Vynininkystės el. pašto duomenų bazė - Prancūzija Dom Tom 20.956 el. pašto adresų, skirtų profesionalams, komercinei paieškai per BtoB el. paštą. El. pašto potencialių klientų failas vynininkams ir vyno gamintojams Apima: kooperatyvus, Armagnac gamybą, konjako distilerijas, prekybininkus, alkoholio ir spiritinių gėrimų gamintojus, derliaus gamintojus, vyno gamintojus ir vynininkus, ekologiškus...
Prancūzija, Cologne
... darbo gamybos, atsižvelgiant į sezonų ritmą. Švieži vaisiai kruopščiai atrenkami ir apdorojami visiškai prinokę, kad atskleistų visus savo aromatus. Receptai yra 100% natūralūs, be priedų ar dažiklių. Vaisiai smulkiai supjaustomi, kad maksimaliai išnaudotų savo aromatinį potencialą, užtikrinant vienodą gamybą. Buteliavimas taip pat atliekamas rankiniu būdu, butelis po butelio. Mūsų Armagnac AOC...
Prancūzija, Nousty
... meduoliais“ ir daugelis kitų originalių skonių, kurie džiugins tiek mažus, tiek didelius!" Amatinė gamyba senoviniu būdu... Mūsų džemų ir želė gamybos koncepcija visiškai orientuota į optimalų skonių ir aromatų atkūrimą, kuriuos pažinome vaikystėje. Pas mus, norint pagaminti gerą džemą, pirmiausia pasirenkame geriausius rinkoje esančius vaisius, kurie yra labai įvairūs ir kuriuos atrenkame iš skirtingų Prancūzijos regionų, taip pat ir iš viso pasaulio.
Prancūzija, Bougue
CHARRON dvaras yra šeimos dvaras, kuris iš pradžių buvo skirtas vyno gamybai. 1985 metais buvo atnaujinta Armagnac gamyba. Tarp išskirtinio terroiro, nuostabių distiliuotojų, naujų statinių ir kruopščiai pasirinkto rūsio, visas CHARRON dvaruose gaminamas Armagnac yra labai aukštos kokybės. CHARRON dvaras gamina autentišką ir natūralų Armagnac be pridėtinio cukraus ar dažiklių.
Vokietija, Berlin
... tikrą bumą. Pristatome jums geriausius kokteilių receptus iš brendžio ir vynuogių sulčių. Pisco Sour su šviežiu baltymu yra skanus malonumas, kuris nuves jus mintimis į Pietų Ameriką ir puikiai atgaivins namuose. Iš Cardenal Mendoza namų atkeliauja vienas žinomiausių Brandy de Jerez iš saugomo Šerio trikampio. Brandintas medinėje statinėje Solera metodu, šis brendis vysto nuostabiai švelnias ir intensyvias aromatus. Atraskite weinbraende.com kartu su mumis geriausius Armagnac, konjakus, brendžius ir vynus iš viso pasaulio ir tapkite tikru aficionadu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei