Suomija, Turku
Ispanija, Santoña-Cantabria
... su Šiaurės Bonito stiebu, supjaustytu alyvuogių aliejuje - vieną HANSA skardinę su šviežiu Bocarte alyvuogių aliejuje - dvi RR125 skardines su Midijomis iš Galisijos įmarštyje Ši atranka apima mūsų pagrindinę nuorodą, Ančiuolį iš Kantabrijos, pagamintą rankiniu būdu, minkytą rankomis ir pateiktą trimis skirtingais formatais. Tas pats produkto kokybė ir keli skardinių tipai, tinkami kiekvienai vartojimo situacijai. Ančiuolių pusiau konservai turi būti laikomi šaldytuve iki kelių minučių prieš degustaciją, kambario temperatūroje, kad jų aliejus...
... suaugusiųjų lašiša yra praturtinta dideliu gliukozamino ir chondroitino kiekiu. Be to, Omega 3 ir 6 natūralių riebalų rūgščių derinys skatina gyvybingų, šilkinių ir blizgių plaukų augimą, taip pat prisideda prie sveikos odos apsaugos. INGREDIENTAI Dehidruoti lašišos baltymai (32%), Baldo ryžiai, Kukurūzai, Lašišos aliejus, Žirniai, Ančiuvių miltai, Alaus mielių džiovinti mielės, Ančiuvių riebalai...
Ispanija, Santoña (cantabria)
...Skani Santoños ančiova, pagaminta iš Kantabrijos žuvų, naudojant tradicinį metodą, kad geriausios ančiovos pasiektų jūsų namus geriausiomis sąlygomis. Mes su meile ir pagarba rūpinamės savo produktais, ir tai pajusite prie savo stalo. Ingredientai: Ančiovų filė, alyvuogių aliejus ir druska Neto svoris: 125 g Nusausintas svoris: 65 g MAISTO INFORMACIJA: (100 g nusausinto produkto) ENERGINĖ VERTĖ: 217 kcal (908 kJ) RIEBALAI: 13 g ANGLIAVANDENIAI: < 1 g BALTYMAI: 25 g DRUSKA: 13 g...
Prancūzija, Arles
...Amatininkas Popol Ančiuvių kompote. Ingredientai: visos ančiuviai 29%, varškė 0% riebalų, baltas duonos minkštimas, ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (ES kilmė), pusiau liesas pienas, ančiuvių pasta 5%.
...kalmarai, midijos, nendrės ir angulės. Rankų darbo ančiuvių ir boqueronų konservai. Daržovių konservai. Ispaniškų sūrių su įvairiomis kilmės nuorodomis (Astūrijos, Galisijos ir Ekstremadūros). Medus ir uogienės (rankų darbo), 40 skonių. Šafranas, paprikos ir kitos prieskoniai. Marinuoti produktai (alyvuogės, svogūnai, banderillos ir kt.). Ryžiai ir ankštiniai augalai. Raudonieji, rožiniai, balti ir saldūs (desertiniai) vynai, su visomis D. kilmės nuorodomis. Vermutas, Fino ir Manzanilla. Kava ir šampanas. Rankų darbo likeriai.