Prancūzija, Talant
... įtraukti į jūsų ganaches, makaronų įdarus, saldumynus, kelionių tortus, ledus ir flaną, tarp kitų konditerijos gaminių. Šefų patarimai: Natūralus bio abrikosų aromatas yra koncentruotas, įlašinkite kelis lašus pagal norimą dozę ir sumaišykite su mūsų minkštais mentele jūsų gaminiuose. Įtraukite šaltai arba kambario temperatūroje. Jei gaminys turi būti kepamas, padidinkite dozę atsižvelgdami į kepimo trukmę ir intensyvumą. Todėl reikia pradėti nuo lengvos dozės ir stiprinti tik jei tai būtina. Nuoroda: ARB043 Sandėlyje: 14 produktų Išmatavimai: 58 ml...
... Laurus nobilis Levandų aliejus Lavandula angustifolia Lavandino aliejus Lavandula intermedia Myrtos aliejus Myrthus communis Raudonėlio aliejus Origanum vulgare Sėklų aliejai (šalto spaudimo) Abrikosų kauliukų aliejus Prunus armeniaca Juodųjų sėklų aliejus Nigella sativa Vyšnių kauliukų aliejus Prunus avium Vynuogių sėklų aliejus Vitis vinifera Pieno usnio aliejus Silybum marianum Granatų sėklų aliejus Punica granatum Moliūgų sėklų aliejus Cucurbita pepo Šaltalankių sėklų aliejus Rosa canina...