Iš tikrųjų pasaulinės perspektyvos mes tiekiame produktus pagrindinėse gamybos srityse Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Tolimuosiuose Rytuose. Mūsų pagrindinės produktų grupės yra „Palm Kernal Oil“, „Palm Oil“, „Rapeseed Oil“, „Soybean Oil“, „Sunflower Oil“, „Blends“, „Corn Oil“, „Cottonseed Oil“, „High Oleic Sunflower Oil“, paukštiena, kiauliena, jautiena, žuvis, bulvytės, daržovės, gaivi...
...MARINUOTI ANŠUVIŲ: Pagerinti saulėgrąžų aliejaus, acto, aštrios pipirų padažo ir druskos mišiniu. Vienas iš klasikinių, bet mylimų jūros gėrybių skonių, anšuviai pateikiami marinuoti, atnešdami savo unikalų skonį į jūsų stalus.
...Istorija, kilmė ir ančiuviai gastronomijoje
Romėnai, be abejo, buvo pirmieji žinomi žmonės, kurie į savo kulinarinius patiekalus įtraukė ančiuvį, sukurdami savo garsųjį padažą "garum". Šis padažas sudarytas iš ančiuvio, virto sūryme, patiekiamo su actu ir smulkintomis petražolėmis. Ši receptūra labai primena šiandien žinomą britišką ančiuvio padažą. Ančiuviai pasirodo Prancūzijos virtuvėje...