...Nori virtos žuvies? Su mūsų virtos žuvies prieskonių mišiniu žuvis pavyks visada. Jokių sudėtingų paruošimo procesų, su mūsų kruopščiai suderinta kombinacija gali greitai ir lengvai paruošti virtą žuvį.
Be to, jis puikiai tinka žuvies sriuboms, žuvies padažams ir žuvies sultiniams, fantazijai nėra ribų. Paprasčiausiai išbandykite, verta!
Turinys: 150,00 g
Prekės Nr: 802182...
... citrinius aromatus.
Naudojimas:
Baltieji citrinos yra džiovinti vaisiai, kurie gali būti:
- tarkuoti arba sumalti: milteliuose jie pagardins žuvies patiekalą ar padažą.
- sulaužyti gabalėliais ir tiesiogiai pridėti prie jūsų gaminių.
- infuzuoti į mėsą sultyse ar padaže, pavyzdžiui, vištienoje ar veršienoje.
Tam galite pradurti skylutes vaisiuje su peilio ar adatos galiuku. Virimo skystis pamažu prasiskverbs per citrusą ir taip paskleis savo aromatą visame patiekale.
Maišas: 5 kg
Maišas: 15 kg...
...Paella prieskonių mišinys yra idealus originaliai ispaniškai paellai su vištiena, jūros gėrybėmis ir chorizo paruošti.
-savo gamyba-
Prieskoniai skirti tik pramonei ir prekybai. Daugiau informacijos apie mūsų prekes rasite mūsų svetainėje arba susisiekite su mūsų pardavimų skyriumi.
Jūsų HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE komanda...
...
Duonos prieskoniai – Duonos puošmena sumalta
Prieskoniai, kurie pagerina kiekvieną duoną.
Būtent šiandien daugelis žmonių vėl atrado duonos kepimą.
Duonos kepimas nėra sunkus, o su tam tikru prieskoniu, mūsų duonos puošmena, galima gauti ir tipišką, originalų skonį.
Šie duonos prieskoniai yra universali priemonė, su kuria galima pagerinti paprastą mielinę baltą duoną arba praturtinti stiprią ir tamsią viso grūdo duoną.
Taip pat specialiems miltams, tokiems kaip kaštonų, avinžirnių, lęšių, grikių, teff, sojų miltai ir kt., šie prieskoniai yra tikra vertybė.
Tradicija ir inovacija sukuria aukščiausios kokybės esencijas!
"Natūralumas kaip principas"
Nuo seno kuriame esencijas su natūraliais ekstraktais, distiliatais ir ištraukomis. Šiam principui likome ištikimi savo plėtros darbe, todėl ir šiandien gaminant mūsų prieskonių ekstraktus naudojamos natūralios sudedamosios dalys.
Nuolat tobuliname savo produktus, juos geriname ir modifikuojame. Dėl to ga...
... ir muskato riešuto užuominomis. Jie dažnai naudojami cigaretėse, džine ir yra būdingas aromatas garsiajai rusiškai degtinei su pipirmėtėmis.
Šiandien Kubeb pipirai plačiai naudojami virėjų visame pasaulyje ir yra populiarus ingredientas kokteiliams. Skonis yra šiek tiek aštrus, saldus ir šiek tiek kartus. Jie tinka žuvies, mėsos ir
Pakuotė: 125g, 250g ir didmeninė prekyba.
...ypač populiarus jis yra Italijos ir Prancūzijos virtuvėje. Bazilikas ir pomidoras yra puikus derinys. Todėl pabandykite šiek tiek pabarstyti ant pomidorų sriubos. Be to, šis žalias šventasis prieskonis puikiai tinka sriuboms ir padažams, pestui, sūriams, žuvies ir mėsos patiekalams bei salotoms. Taip pat skaniai dera ant sumuštinio. Rekomenduojama pridėti kuo vėliau, kad išsaugotumėte kuo daugiau skonio.
...KULINARIJOJE: Skani prieskonių mišinys, kuris gali būti naudojamas visų rūšių žuvims ir visiems ruošimo būdams. Galima naudoti marinatams, padažams arba pabarstyti ant keptos žuvies.
NAUDA
Puikus baltymų šaltinis, turtingas mineralų, vitamino D, žuvis įgauna skonio ir aromato su prieskonių mišiniu, kuris suteikia kiekvienam savo specifinę naudą.
... receptų: trufeliniai kepti kiaušiniai, trufelinės omletos, trufeliniai skrebučiai, trufelinės picos, trufeliniai padažai mėsai, trufeliniai makaronai, trufelinis risotto, trufelinė lazanja, trufelinis sūris, trufeliniai piurė, trufeliniai žuvies patiekalai, salotos su trufeliniais padažais ir bet kuris kitas patiekalas, kurį galime įsivaizduoti.
Reikia atkreipti dėmesį, kad mūsų trufeliniai aliejaus prieskoniai nėra skirti gaminti, karštis sugadintų jų skonį, juos reikia naudoti pagardinant jau paruoštus patiekalus.
...tačiau taip pat naudojama pagardinti ryžių patiekalus, risotto, žuvies sriubą, chutney ir šiaurės afrikietiškus avienos patiekalus.","Patarimas":"Milteliai niekada neturėtų būti kepami pradžioje arba per ilgai virti, kitaip patiekalas taps per kartus."}...
...Užtenka atidaryti skardinę, kad galėtumėte mėgautis skaniu ir greitu patiekalu. Žuvies konservai ir marinuoti produktai yra puikus pasirinkimas antram pusryčiams arba vakarienei. Jie taip pat puikiai tinka kaip maistas kelionei, ypač dėl ilgo galiojimo laiko ir to, kad jų nereikia laikyti šaldytuve. Jei pageidaujate kitų patiekalų, pas mus taip pat rasite platų mėsos konservų pasirinkimą įvairiais skaniais variantais.
...Daržovių, sriubų, padažų, salotų, žuvies, paukštienos ir mėsos patiekalų pagardinimui. Taip pat tinkamas kaip stalo prieskonis.
Ingredientai: jūros druska su E536 atskyrikliu, 3 spalvų našlaitės žiedai.
Dydis: apie 46mm x 140mm
Prekės numeris: 0702152gm80
Dydis: apie 46mm x 140mm
Kiekis / turinys: 80 g...
...Žuvies ir paukštienos pipirai. Naudojimas: subtilus citrininis skonis. Labai gerai tinka žuviai ir paukštienai, naudojant padažams ir padažams.
Juodasis kalnų pipiras, Tellycherry kalnų pipiras, kubebų pipiras, Szechuan pipiras, žalias kalnų pipiras, baltas kalnų pipiras, ilgo grūdo pipiras, citrininė mirta. Subtilus citrininis skonis.
Hela International - Nauji keliai su tinkamu partneriu šalia nuo 1905 metų.
Visada būti žingsniu priekyje, lengvai įveikti iššūkius ir naujai patirti malonumą - Hela yra tinkamas partneris šalia, kad pasiektumėte šiuos tikslus.
Kaip šeimos įmonė, mes su širdimi ir protu priimame naujus iššūkius. Išvystyta technologija ir ilgametė patirtis leidžia mums eiti ateities keliais. Mūsų tikslas - būti ef...
...vištiena
- Žuvies skoniai
- Sūrio skoniai
- Rūkyti prieskoniai
- Daržovių ir prieskonių skoniai
Skoniai, prieinami skystu pavidalu, vandenyje arba lipo-skaiduliniu, miltelių ir pastos pavidalu, naudoja pažangias technologijas, kurias P.A. Aromatics sukūrė per pastaruosius metus, kad atitiktų rinkos tendencijas.
... tekstūrų dera su įvairiais žuvies, mėsos ir salotų patiekalais.
Šie skanūs riešutai ne tik praturtina įvairius patiekalus, bet ir turi didelį kiekį baltymų bei mononesočiųjų riebalų ("gerųjų" riebalų), kurie gali padėti sumažinti cholesterolio lygį ir širdies ligų riziką.
Makadamija - variantai: prieskoniai...
...Oceandrive prieskonių mišinys
KARIBŲ žuvų prieskoniai, skirti visoms keptoms ar gruzdintoms žuvims. Neįtikėtinas aromatas, primenantis atvirą ugnį paplūdimyje Karibuose, TAIP turi skoniuoti žuvis.
Kaip visada, pagaminta rankomis iš geriausių savų ingredientų.
Premijos prieskoniai, kaip visada be glitimo, veganiški, be dirbtinių priedų ar aromatų.
100% grynas natūralumas...
...Mūsų panirimo mišiniai yra pagaminti iš prieskonių su riebalų danga. Jie garantuoja optimalų, stabilų išvaizdą visą galiojimo laiką. Mes skiriame panirimo mišinius mėsai ir patogiems specialiems produktams.
Panirimo mišiniai žuviai
Skirti žuvies visų rūšių panirimui ir prieskoniavimui. Pavyzdžiai yra žolelių, paprikos ar karčiojo prieskonių danga.
Šie sausi prieskoniai
Yra tinkami kepimui...
...Rūpestingai pagamintos, mūsų Sicilijos prieskonių ir žolelių mišiniai, turintys turtingą kvapą ir aromatą.
Taip pat įtraukti: prieskoniai žuviai, prieskoniai bulvėms, prieskoniai padažams, prieskoniai makaronams.
Būtini virtuvėje, kad kiekvienam patiekalui suteiktų skonio ir aromato.
Mūsų natūralios ir kvapnios žolelės suteikia galimybę pasiūlyti autentiškus Sicilijos skonio prieskonius.
Pasiekiami stiklainiuose, dozatoriuose, PET induose ir maišeliuose.
Formatai mažmeninei prekybai, specializuotoms parduotuvėms, gastronomijai, GDO, didmeninei prekybai.
SOLINA yra ekspertų įmonė, teikianti visapusiškas sprendimų skonio srityje. Mūsų žinios leidžia kurti pasiūlymus, pagrįstus funkcionaliais ingredientais, skirtiems maisto produktams. Mūsų pagrindiniai klientai yra maisto pramonė ir restoranų sektorius (restoranai, maisto gamybos įmonės, viešbučių tinklai). Siūlome individualius sprendimus mėsos produktams, paruoštiems patiekalams, užkandžiams, sūr...
...Karomo sėklos suteikia azijietiškai virtuvei, ypač Šiaurės Indijoje, čiobrelių ar petražolių natų, kur Karomas yra neatskiriama šeimos prieskonių dėžutės dalis. Šis prieskonis ypač dera su daržovėmis ar žuvies kariais. Mes taip pat vertiname jį, kai jis aromatizuoja indų plokšteles (chapati arba papadam).
Kilmes: Šiaurės Indija
Kokybė: A klasė...
...Imbieras suteikia daug rafinuotumo virtuvėje.
Jis vertinamas dėl savo gaivių, citrininų ir beveik vaisinių aromatų.
Jį lengva naudoti vietoj pipirų, šiek tiek pabarstant ant baltos mėsos, desertų, žuvies ir kt.