Mes esame pirmaujantis lanksčių pakuočių gamintojas, tiekiantis spausdintas plėveles, paprastas plėveles, laminatus, maišelius, pouches ir perdirbamas pakuotes, pagamintas iš plėvelės ir popieriaus.
Nuo mūsų veiklos pradžios, 1994 metais, įmonė patyrė didžiulį augimą, kuris mus iškėlė tarp pirmaujančių įmonių lanksčių plėvelių gamybos sektoriuje maisto ir ne maisto produktams.
Mūsų stiprybė slypi ...
...Vakuuminiai pakavimo maišeliai suteikia deguonies barjerą. Kadangi jie yra izoliuoti nuo išorinių sąlygų, supakuotas produktas išlieka šviežias daug ilgiau, neišdžiūsta ir nepraranda savo skoninių savybių. Vakuuminių maišelių gamybai naudojame įvairių storio plėveles nuo 60 iki 200 MIC, priklausomai nuo kliento poreikių ir supakuotų produktų tipo. Pagal užsakymą spausdiname ant maišelių pagal kliento dizainą. Naudojimas:
šviežia mėsa,
šaltieji mėsos gaminiai,
žuvis,
marinuoti produktai,
nulupti daržovės.
...
... MAP, su drėgmę sugeriančia servetėle. Mūsų padėklai turi hermetinį (uždarą) sandarinimą, todėl skystis negali ištekėti. Drėgmę sugerianti servetėlė padėkle užtikrina, kad supakuotas produktas - pati mėsa arba maltinė mėsa - išliktų šviežias ir sausas.
Taip pat gaminame apatinės termoformavimo juostas su plačiu veikimo temperatūrų diapazonu - jos naudojamos žuvies pakavimui (šviežios, sūdyto, rūkytos), rūkytos mėsos ir pusgaminių (dešros, delikatesai, šaldyti pusgaminiai kotletams, įdarytai kopūstai, blynai ir kiti patiekalai).
Su mumis turite geriausius pakavimo sprendimus savo produktams!
...Šviežios bulvės, nuluptos, supjaustytos griežinėliais ir blanširuotos.
Griežinėlio storis 4 mm
100% Prancūzijos kilmės.
Kietos arba minkštos mėsos veislė
100% natūralus produktas, be konservantų, be priedų, be sulfitų, be pagalbinių medžiagų.
Šviežiai virtas produktas, virimo žemoje temperatūroje ir vakuuminis pakavimas po virimo ir atvėsinimo.
Virimo būdai: blanširuotas, paruoštas, virtas
Pakuotė: TER Technifil
GRYNASIS SVORIS: 7 KG PAKUOTĖ
T.B.S.: 12 DIENŲ...