Šveicarija, Hendschiken
... stipriklis natrio glutamatas, cukrus, prieskoniai. Dėti ant skardų ir įdėti į įkaitintą orkaitę. Kepimo temperatūra: 200°C, apie 25 minutes. Laikymo temperatūra: min. -18°C, vieną kartą atšildžius, nebešaldyti. Alergikų informacija: sudėtyje yra glitimo, pieno, sojų.
Šveicarija, Appenzell
Kaip tradicinė šeimos įmonė penktojoje kartoje, gaminame aukštos kokybės produktus kepyklų, konditerijos ir saldumynų srityse.
Šveicarija, Goldach
Šveicarija, Genève
Šveicarija, Cointrin
Šveicarija, Champagne
Šveicarija, Lausanne
Šveicarija, Neuenegg
Šveicarija, Bern
Šveicarija, Horgen
Šveicarija, Lotzwil
Šveicarija, Freienbach
Šveicarija, Benken
Šveicarija, Schwyz
Šveicarija, Châtel-St-Denis
Šveicarija, Carouge
Šveicarija, Blumenstein
Šveicarija, Munsingen