...Be glitimo ryžių makaronai su daržovėmis, amarantas, spirulina, kakava, bananais, špinatais, stevija ir kitais. Sooperfood Amarantų kruopos. Pusryčių dribsniai su pūstais amarantais, šokoladiniai saldainiai ir pasta be cukraus, palmių aliejaus, glitimo. Premium aliejai: amarantas, chia, juodieji kmynai. Visi produktai be cukraus, glitimo, palmių aliejaus.
... su sodriu šokolado padažu, derinami su šviežiomis uogomis ir grietinėle, ar naudojami kaip pagrindas prabangiems desertams, šie šokoladiniai fettuccine siūlo jūsų saldžiams kūriniams visiškai naują lygį. Pasimėgaukite išskirtiniu šokoladinių fettuccine, pagamintų iš speltos miltų su kakavos infuzija, skoniu ir universalumu, ir leiskite savo saldumynų troškimui džiaugtis harmoningu makaronų ir...
HECOSFAIR, būkite herojus!
HECOSFAIR, solidarus išskirtinių produktų prekės ženklas, siūlo sveikai maitintis ir vartoti ekologiškai, etiškai, tvariai nuo 2019 metų.
- HECOSFAIR 2021 metais laimėjo LUXLife Magazine apdovanojimą už geriausią crueltyfree maisto prekių ženklą Prancūzijoje.
- Taip pat 2021 metais kai kurie HECOSFAIR delikatesų produktai pateko tarp 500 geriausių ingredientų pasaulyje...
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių.
Dabar jau keletą metų seserys Giam...
...Kvietys yra grūdas, kuris dažnai auginamas dėl savo valgomo sėklų. Tai yra pagrindinis maistas milijardams žmonių visame pasaulyje ir svarbi sudedamoji dalis įvairiuose produktuose, tokiuose kaip duona, makaronai ir kepiniai. Su įvairiomis veislėmis, pritaikytomis skirtingoms klimato zonoms, kvietys klesti vidutinio klimato regionuose. Ši universali kultūra atlieka svarbų vaidmenį pasaulinėje...
... mūsų tyrimų ir plėtros skyriuje. Mūsų produktai yra sukurti mūsų R&D komandos ir konditerijos meistrų, nuolat tobulinant tai, ką gaminame. Jūs galite rasti produktus, ko tik norite, mes esame pasiruošę juos eksportuoti. Miltelių mišiniai (grietinėlė, tortas, makaronai, kepimo, aksominis tortas); apvalkalo šokoladai; lašeliniai cokolinas; šokoladiniai akmenukai (matiniai, blizgūs, kartūs); dragė...
Apsilankykite Le Temps du Chocolat, šokolado parduotuvėje Narbone, adresu 54 rue Jean Jaurès, kur rasite platų šokoladų ir skonių pasirinkimą. P. Jérôme Bories, šokolado meistras, dirbantis daugiau nei 30 metų, siūlo savo šokoladinius kūrinius, kuriuos pats gamina iš gryno kilmės šokolado ir gryno kakavos sviesto: šokoladiniai saldainiai, šokoladiniai kąsneliai, glazūruoti kaštonai, makaronai, rankų darbo ledai, ledų kremai ir sorbetai.