Italija, Formigine
Turėdama daugiau nei 40 metų patirtį, Bioaltech yra lyderis aplinkos biotechnologijų srityje, įsipareigojusi kurti novatoriškus ir tvarius sprendimus. Gimusi iš aistros natūralioms technologijoms, įmonė koncentruojasi į nuostabias augalų ir bioaktyvių junginių, gautų iš dumblių, galimybes gerinti žmogaus gerovę per natūralius ir pažangius sprendimus. Mūsų atsidavimas inovacijoms leidžia mums būti...
Italija, Barletta
...Traškūs, padengti grynuoju šokoladu, grūdeliai ir pralinės ledų ir jogurto pramonei, prieinami, žema kaina, be azotinių dažiklių, be glitimo, ekologiški, veganiški, privati etiketė, vienos spalvos, su karamelizuotais vaisių skoniais, sūdyta karamele, kavos skoniu, ir su spalvotu šokoladu: geltonu, raudonu, žaliu ir kitais.
Italija, Castegnato
...Castelvedere specializuojasi Velykų kiaušinių gamyboje, kuriuos parduoda cash & carry, didmenininkai, supermarkete, saldumynų parduotuvėse, kavinėse ir maisto parduotuvėse.
Ispanija, Alcala De Henares
Frudesh Natural, įsikūrusi Alcalá de Henares (Madride). Esame dinamiška įmonė, turinti daugiau nei 25 metų patirtį. Prekybos, pakavimo ir džiovintų vaisių (Málaga D.O.P razinos, džiovinti figos ir jų produktai) platinimo įmonė, veikianti tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu mastu. Turime daugiau nei 30 skirtingų pakavimo formatų (maišeliai, dėžutės, pintinės, amatininkų gaminiai ir kt.). Mūsų ve...
Prancūzija, Épaignes
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip išsaugome savo amato žinias ir ...
Italija, Roma
...Baltas, pieno, tamsus, aromatizuotas ir ne aromatizuotas. Su pritaikomu etiketu.
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Prancūzija, Boissy Saint Leger
...ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius. Stéphane Janin, profesionalus šokolado meistras, įsikūręs Val de Marne regione ir specializuojantis šokoladų gamyboje, kviečia jus atrasti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis trufelėmis... Amatinio šokolado pardavimas (šokoladų rinkiniai, šokoladų asortimentai, šokoladai...) ir...
Belgija, Gosselies
... senovinį procesą. Naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai ir 100% grynas kakavos sviestas. Tobulumas, formų įvairovė ir išskirtinis skonių subtilumas prisidėjo prie nacionalinės ir tarptautinės jo produktų šlovės, kurie visada gaminami laikantis tradicijų, kokybės ir aptarnavimo. BRUYERRE šokoladai neapima konservantų. Siekdami patenkinti drąsiausių šokolado mėgėjų skonius, šokolado meistrai nuolat ieško naujų skonių derinių. Bruyerre – tai aistra šokoladui.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei