Produktai skirti ir sunkus (5)

VEGA MANCHA MANCHEGO 5-6 MĖNESIAI - Kietas pasterizuotas Manchego avies pieno sūris. Brandintas 5-6 mėnesius.

VEGA MANCHA MANCHEGO 5-6 MĖNESIAI - Kietas pasterizuotas Manchego avies pieno sūris. Brandintas 5-6 mėnesius.

Flavor: Soft Aroma: Typically of manchego cheese Color : Ivory Consistency: Compact
Kietumo matuoklis - PCE-900

Kietumo matuoklis - PCE-900

Especificaciones técnicas Rango 200 ... 900 HL Precisión ± 0,8 % bei HLD=900 Materiales 9 diferentes materiales Escalas de dureza Leeb: HL Rockwell C: HRC Rockwell B: HRB Brinell: HB Vickers: HV Shore: HSD Pantalla LCD de 12,5 mm con iluminación de fondo Percutor Tipo D Memoria 50 valores Interfaz RS-232 Alimentación 4 x pilas 1,5 V AAA Condiciones ambientales Temperatura operativa: -10 ... +50 °C Temperatura de almacenamiento: -30 ... +60 °C Humedad relativa: <90 % Dimensiones 142 x 77 x 40 mm Peso Equipo de mano: aprox. 130 g Percutor: 75 g Longitud cable Aprox. 1,2m
KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU BOLETUS - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su boletus kremu

KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU BOLETUS - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su boletus kremu

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with boletus aroma Color: Pale yellow with ochre veining coming from the boletus cream Consistency: Hard
KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU JUODU ČESNAKU - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su juodu česnaku

KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU JUODU ČESNAKU - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su juodu česnaku

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black garlic aroma Color: Pale yellow with black garlic veining Consistency: Hard
KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU JUODOMIS OLIVOMIS - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su juodųjų alyvuogių kremu

KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU JUODOMIS OLIVOMIS - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su juodųjų alyvuogių kremu

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black olive aroma Color: Pale yellow with dark veining coming from the black olive cream Consistency: Hard