Produktai skirti bagel tiekėjai uk (9)

Sudem Aspendos Duonos Gerintojas

Sudem Aspendos Duonos Gerintojas

1000 gr*10 pieces/10 KG Box. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Sūrio Pyrago Mišinys (su kiaušiniu)

Sudem Sūrio Pyrago Mišinys (su kiaušiniu)

10 KG Kraft Bag. Intended Use 1 kg Sudem Cake mix, add with 250 ml water, 300 ml oil and 250 gr (5 eggs) are whipped in mixer for 5 minutes.Obtained product is baked at 180 °C for 4045 minutes.1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Sausainių Mišinys su Kokosu***coco

Sudem Sausainių Mišinys su Kokosu***coco

10 KG Kraft Bag. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Aviečių Eklėrų Padažas

Sudem Aviečių Eklėrų Padažas

7 KG in plastic bottle/ 14 KG in one box. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Mėlynių Vaisių Aksominis Mišinys

Sudem Mėlynių Vaisių Aksominis Mišinys

10 KG Kraft Bag. Intended Use 1 kg Sudem Velvet Cake mix, add with 250 ml water, 300 ml oil and 250 gr (5 eggs) are whipped in mixer for 5 minutes.Obtained product is baked at 180 °C for 4045 minutes. 1 year Storage in a cool and dry place.1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Dramblio Eklėrų Padažas

Sudem Dramblio Eklėrų Padažas

7 KG in plastic bottle/ 14 KG in one box. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Ledų Emulsiklis

Sudem Ledų Emulsiklis

5 KG in Plastic Pail / 10 KG in one box. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem Oberlander Duonos Mišinys

Sudem Oberlander Duonos Mišinys

25 KG Kraft Bag. Intended Use Sudem Bread mix(10 kg),the ingredient yeast(for bread rolls 300 GR, for large breads 400 g) and water(6 liters) are mixed into turned as dough.Dough temperature 2527 C for 10 min slow,7 min fast are kneaded. For 1.Fermentation 15 min(at the counter) For 2. Fermentation , It takes 30 min for fermentation. Cooked for 3035 minutes. 1 year Storage in a cool and dry place
Sudem kempinės pyrago mišinys kakavos (su kiaušiniu)

Sudem kempinės pyrago mišinys kakavos (su kiaušiniu)

10 KG Kraft Bag. Intended Use 1 kg Sudem sponge cake Mix is whipped in the mixer with 200 ml of water and 700 gr eggs (14 eggs) about 5 minutes. The obtained product is baked at 180 °C for about 4045 minutes.