Italija, Radicofani
...Ricotta yra šalutinis produktas, gaunamas iš išrūgų, likusių po sūrio gamybos. Norint gauti švelnesnę ir delikačią ricottą, išrūgos praturtinamos šviežio pieno priedu. Produktas gaunamas šildant išrūgas iki maždaug 80°C temperatūros ir supakuojamas į termosandarias pakuotes, kurių svoris yra apie 2 kg. Puikiai tinka valgyti natūraliai, taip pat su cukrumi, šokoladu, alkermes ir kitais priedais. Virtuvėje galima paruošti puikius desertus ir taip pat skanius sūrius patiekalus, tokius kaip ravioliai ir cannelloni, įdaryti ricotta ir špinatais. Fuscella svoris apie 350 g.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play