Prancūzija, Argenteuil
Prancūzija, Avançon
..."Le Pain d'Epices" 250g iš POCQUET APICULTURE yra nepakeičiamas delikatesas visiems saldumynų mėgėjams. Pagamintas iš kokybiškų ingredientų, šis meduolis praturtintas rankų darbo medumi, kas suteikia jam unikalų ir autentišką skonį. Nesvarbu, ar tai būtų su jūsų arbata ar kava, ar kaip desertas, šis meduolis tikrai džiugins jūsų skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis yra kvietimas mėgautis medaus...
Prancūzija, Arengosse
...Pasinerkite į gėlių saldumo pasaulį su mūsų Sucre au Coquelicot. Šis saldus delikatesas, pagamintas iš aukštos kokybės natūralių ingredientų, suteikia subtilų ir kvapnų akcentą jūsų mėgstamiems desertams. Pakavimas: PET indelis 100g Ingredientai: Prancūziškas nerafinuotas cukrus, natūralus aguonų aromatas, natūralus dažiklis Rekomenduojamos naudojimo galimybės: - Idealiai tinka saldinti...
Prancūzija, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare Be savo gydomųjų savybių, laukinis krapas virtuvėje yra šviežias ir saldus delikatesas, kuris pagardins jūsų skanius patiekalus. Skonis primena anyžių. Augalas Laukinis krapas - Feoniculum vulgare. Virtuvė Infuzija, nuoviras, milteliai, tinktūra, sirupas, cukrus, vynas, makaronai, ryžiai, wokai, tajinas, daržovės. Forma / Kiekis Visos ekologiškos sėklos...
Vokietija, Lübeck-Travemünde
...Aviečių žiedų medus yra ypatingas švediškas medaus delikatesas. Kol gamta Švedijoje šiaurėje vis labiau dominuoja mėlynės ir spanguolės, o pačioje šiaurėje – ir moltiniai uogos, pietų Švedija garsėja savo aviečių gausa miško pakraščiuose. Šis medus iš mažos bitininkystės Kalmaro apylinkėse yra „Hanse Honig“ produkcija. Bitės ten gyvena pačioje gražiausioje gamtoje ir ankstyvą vasarą lepina save daugybe laukinių aviečių žiedų. Skonis yra švelniai saldus ir kartu labai charakteringas geram aviečių žiedų medui. Kartu su savo kreminė konsistencija jis puikiai tinka sekmadienio pusryčiams.
Ukraina, Kyiv
... natūralias uogų savybes. Charakternis saldus skonis, šiek tiek astrus. Kaip jis gaminamas? Sublimacija iš Panfruit yra novatoriškas šviežių uogų, vaisių ir daržovių džiovinimo metodas, išlaikantis naudingas, skonines ir aromatines produktų savybes. Norint pagaminti raudonųjų serbentų miltelius, mūsų ūkininkai kontroliavo užaugintų uogų kokybę, o kruopštūs technologai atrinko ir užšaldė natūralius vaisius. Tada jie buvo kruopščiai džiovinami ir malami. Taip atsirado organinė ir maistinga delikatesas.
Italija, Paternó
... ir aromatingo skonio. 4. Migdolų pasta su citrina: su savo citrusiniu aromatu ir gaiviu citrinos skoniu, šios pastos siūlo šiek tiek rūgštelį, kuris puikiai subalansuoja migdolų saldumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta saldumynus su gyvu ir gaiviu prisilietimu. Šios Alisicily migdolų pastos variacijos puikiai tinka prie arbatos, kavos arba kaip saldus malonumas bet kuriuo paros metu.
Atitinkantys produktai
Migdolų pasta įvairių skonių
Migdolų pasta
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play