Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."L'Armagnac Castarède" - "Cuvée 190 ans" yra tikra distiliavimo meno šventė, siūlanti nepamirštamą skonio patirtį. Brandintas 190 metų, šis armagnacas yra senovinės meistrystės vaisius, kuris atsiskleidžia turtingais ir sudėtingais aromatais. Burnoje jis atskleidžia konservuotų vaisių, subtilių prieskonių ir aksominio saldumo natas, todėl tai yra puikus pasirinkimas rafinuotų gėrimų mėgėjams...
Prancūzija, Baie-Mahault
...Pasinerkite į prieskonių aromatus ir antioksidacines imbiero naudas, būtinybė, kad pagerintumėte savo patiekalus ir gėrimus su šiltu prisilietimu.
Vokietija, Nürnberg
... buvo vertinami dėl savo gydomųjų savybių. Juose yra junginio, vadinamo eugenoliu, kuris, kaip įrodyta, turi antioksidacinių, priešuždegiminių ir antimikrobinių savybių. Klinčiai dažnai naudojami tradicinėje medicinoje dantų skausmui malšinti, virškinimui palengvinti ir kvėpavimo takų sutrikimams gydyti. Klinčiai gali būti naudojami sveiki arba maltai, ir jie dažnai randami prieskonių mišiniuose...
Prancūzija, Paris
...Prieskonis yra kvapni arba aštri augalinės kilmės organinė medžiaga. Jis daugiausia naudojamas mažais kiekiais virtuvėje, kaip konservantas, prieskonis arba dažiklis, taip pat medicinoje, dažymo pramonėje ar distiliavimo procese. Turtingi antioksidantų Palengvina virškinimą Sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką...
...Tradiciška tunisiečių kviečių, avinžirnių ir prieskonių mišinys, idealiai tinka pusryčiams arba kaip energijos papildas.
Mali, Bamako-Banankabougou
...Mūsų įmonė specializuojasi vietinių produktų ir prieskonių eksportavime, būtent džiovintų čili, hibisko, imbiero ir baobabo.
Vokietija, Gelsenkirchen
... Kukurūzų miltai, daržovių aliejus (sojų ir/arba rapsų) ir palmių aliejus (palmių aliejus ir/arba frakcionuotas palmių aliejus), prieskoniai [kukurūzų maltodekstrinas, cukrus, citrinos rūgštis, kalio chloridas, ryžių miltai, druska, monosodžio glutamatas, natūralūs ir dirbtiniai aromatai (kukurūzų maltodekstrinas, mielių ekstraktas, monosodžio glutamatas, disodžio inozinatas ir guanilatas, bulvių krakmolas, arabų guma), hidrolizuotas sojų baltymas, dehidratuota svogūnai, prieskonių ekstraktai (įskaitant raudonąjį čili pipirą), natrio bikarbonatas, spalvos, disodžio inozinatas ir guanilatas, natrio...
Ispanija, Guardamar Del Segura
...Smulkus sausas jūros druska, ideali kepimui, riešutų, prieskonių, mėsos gaminių gamybai ir kaip priedas. 1 kg pakuotė.
Jungtinė Karalystė, Slough
... branduolys yra baltas, žalias mėsos gabalas, esantis viduje kokosų. Jis turi tvirtą struktūrą ir skanų, šiek tiek saldų skonį. Švieži kokosai naudojami mūsų džiovintiems kokosams gaminti, kurie pasižymi turtingu skoniu ir aromatu.\n\nSuperior Quality - Visiškai natūralus, auginamas ir apdorojamas laikantis Gerosios žemės ūkio praktikos (GAP) ir standartinių reguliavimo kriterijų.\n\nFresh Coconut\nDried Coconut (Copra)\nCoconut Oil\nCoconut Flour\nDesiccated Coconut - Low Fat\nDesiccated Coconut - High Fat Fancy Cut\nDesiccated Coconut - High Fat Regular Cut\nVirgin Coconut Oil"}...
...būtent po derliaus nuėmimo apdorojimas lemia galutinio produkto stabilumą, kokybę ir, galiausiai, ekonominę vertę. Šafranas, trumpalaikė krokuso augalo dalis, turi būti kruopščiai ir išsamiai džiovinamas iškart po derliaus nuėmimo. Dar šiandien didžioji dalis šafrano džiovinama mažesnių ūkininkų saulėje arba šiek tiek didesnių ūkininkų ir daugumos prekybos įmonių orkaitėse. Norėdami atspindėti šafrano karališką statusą tarp prieskonių, mes šį procesą dabar patobulinome ir taikome karališku būdu: mūsų šafranas yra šaldytas!
... jums, pridėti šiek tiek prieskonių ir štai! Šilta, skani ir maistingai turtinga vakarienė visai šeimai gali prasidėti. Neto svoris: 450 g Energija: 160 kJ/38 kcal Angliavandeniai: 6,31 g Bendras cukrų kiekis: 2,87 g Riebalai: 0,36 g Sočiųjų riebalų rūgštys: 0,01 g Baltymai: 2,30 g Druska: 0,1 g...
Prancūzija, L'union
...Nežinoma iki 90-ųjų vidurio ir jos pergalės 1995 metų High Times Cannabis Cup, White Widow nuo to laiko tapo neatsiejama CBD mėgėjų kultūros dalimi. Kokybiškas žiedas, žinomas dėl saldžių ir prieskonių aromatų burnoje. Švelni ir kvapni veislė, tapusi ikona! SVORIS:ND % IŠ VISŲ KANABINOIDŲ:5 % REKOMENDUOJAMA MAŽMENINĖ KAINA (EUR):3,90 € KILMĖ:Italija PLV:Nėra...
Prancūzija, Bordeaux
...Džiovinta geltona nemirtingoji gėlė dabar atkeliauja tiesiai iš Var. Ši maža saulėta gėlė turi savybę dieną atsidaryti, o vakare užsidaryti, net ir būdama nupjauta ir išdžiovinta. Dabar suprantate, iš kur kyla jos toks originalus pavadinimas! Jei priartėsite, pajusite subtilų prieskonių kvapą, primenantį karį ar ciberžolę. Be to, jos aksominė stiebo tekstūra yra kruopščiai suformuota taip, kad...
Italija, Barletta
...Maceracija ant odelių vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir trunka 20 dienų. Vynas vėliau keliauja į ąžuolo statines, kur brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, o po to dar vienerius metus butelyje, kad pasiektų puikų pusiausvyrą ir aromatų turtingumą. Barbera yra dosni ir didelės struktūros, tvirta, svarbi, kuri žavi sudėtingais prieskonių, mažųjų raudonųjų uogų, miško, mėtų, vanilės ir saldymedžio natomis. Išskirtinė Barbera, puikiai deranti su raudona mėsa ir brandintais sūriais, suteikianti jaudinančią gastronominę patirtį.
Nyderlandai, Bv Nijkerk
...Chili milteliai (taip pat vadinami milteliais iš čili arba čili milteliais) yra džiovinti, sumalti vienos ar kelių čili pipirų veislių vaisiai, kartais su kitų prieskonių priedu (taip pat kartais vadinami čili miltelių mišiniu). Jie naudojami kaip prieskonis, kad patiekalams suteiktų aštrumo arba pikantiškumo ir skonio.
Italija, Venezia
...Šviežias charakteris ir maloniai apynių skonis. Birra San Marco Pils yra alus su lengvu kūnu ir švariu, gaiviu skoniu. Jo išvaizda natūraliai debesuota dėl mielių buvimo, o putos yra smulkios ir prisitvirtinusios. Šiek tiek saldumo iš miežių puikiai subalansuota su sausa kilniųjų apynių kartumo, kurie suteikia gaivių gėlių ir prieskonių natų. Baigimas yra traškus ir apgaubiantis, todėl šis alus puikiai tinka žuvies kepimui, vėžiagyviams, jūros gėrybėms, medžioklės patiekalams ir minkštiems žolelių sūriams.
Ispanija, Puente La Reina
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą, be to, užtikrina mitybos pusiausvyrą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų. Skonis, aromatas ir universalumas, būdingi Artimųjų Rytų virtuvei, harmoningai susijungia prieskonių mišinyje. Ingredientai: PreBIOfenolis*, skrudinti balti sezamo sėklos, čiobreliai, imbieras.
Nyderlandai, Amsterdam
...Ekologiškas ciberžolės milteliai turi šiltą, kartoką skonį ir dažnai naudojami prieskonių, garstyčių, sviesto ir sūrių skoniui ar spalvai suteikti. Jame yra geltonos spalvos cheminė medžiaga, vadinama kurkuminu, todėl ciberžolė dažnai naudojama maisto ir kosmetikos spalvai. KILMĖS: Indija MAŽMENINĖ PAKUOTĖ: 20 kg kartonas...
ufs.country_names.RU, Kursk
...Lengvas nefiltruotas pasterizuotas alus. Elegantiškas alus, pagamintas naudojant salyklinę kviečių ir miežių. Jis pasižymi ypatingu švelnumu, subtiliu apynių kartumu, skaniu jauno kviečio aromatu ir silpnu prieskonių gėlių natų poskoniu. Stiklinė butelis: Galiojimo laikas 270 dienų Kiekis 450 ml: 12 butelių dėžutėje...
Prancūzija, Grigny
...Bolognese padažas gaminamas iš gryno jautienos faršo, pomidorų, daržovių ir prieskonių pagal autentišką itališką receptą. Šis skanus padažas yra lengvai naudojamas ir laikomas, nes jo aukštos kokybės pakuotė stovi vertikaliai ir leidžia šildyti turinį mikrobangų krosnelėje. Laikymas: kambario temperatūroje 24 mėnesius. 3 dienas šaldytuve po pakuotės atidarymo.
Italija, Ponte Galeria
... ir gaiviu aromatu. Ši fermentuota sojų pupelių, kviečių, druskos ir koji grybelio mišinys yra vienas iš labiausiai naudojamų prieskonių Japonijoje, universalus padažas, tinkantis sriuboms, makaronams, ramenui, sushi, okonomiyaki, shabu shabu ir daugeliui kitų patiekalų. Iš tiesų, nėra jokio pakaitalo sojų padažui. Yra daug rūšių, iš kurių galima rinktis, įskaitant tamsų sojų padažą, šviesų sojų padažą, mažai natrio turintį sojų padažą ir visą arba marudaizu sojų padažą.
Prancūzija, Caudecoste
...Imbieras yra augalų rūšis, kilusi iš Indijos, priklausanti Zingiber genčiai ir Zingiberaceae šeimai, kurios šakniastiebis naudojamas virtuvėje ir tradicinėje medicinoje. Šis šakniastiebis yra labai populiari prieskonių rūšis daugelyje Azijos virtuvių, ypač Indijos virtuvėje. Jis taip pat naudojamas Vakaruose gaminant ginger ale ir desertus, tokius kaip meduoliai. Raskite mūsų imbierą NEVERDY.
...OEIL: Gražus purpurinis, skaidrus ir gilus. Lengvi granato atspindžiai. NEZ: Intensyvus, subtilus ir delikatus, derinantis raudonųjų vaisių (braškių, juodųjų serbentų) džemų aromatus su prieskonių natomis. BOUCHE: Minkštas ir riebus pradžioje, tačiau burna yra nepaprastai subalansuota su gražiu gyvumu. Taninai, labai ryškūs, bet itin subtilūs, suteiks puikią galimybę brandinimui ateinančiais metais. raudonas vynas: AOC...
Prancūzija, Fouquereuil
...Pistacijos turi saldų skonį, panašų į migdolų, ir dažniausiai naudojamos saldumynams ir kepiniams, tačiau taip pat ir virtuvėje bei ledams. Pistacijos ypač vertinamos užkandžiauti tarp valgymų, nes žalios jos yra tiek minkštos, tiek traškios, o skrudintos turi malonų prieskonių skonį.
Italija, Dorgali
... užuominomis, lydimas prieskonių, suteiktų brandinimo prancūziškuose ąžuolo statinėse. Burnoje šiltas poveikis yra sekamas svarbios gaivumo, ryškios sūrumo ir elegantiškos taninų, kurie puikiai dera minkštoje ir aksominėje struktūroje. Geras intensyvumas ir ilgaamžiškumas. Atha Ruja derinamas su vidutinio intensyvumo pusiau kietais sūriais, skaniais mėsos gaminiais ir vidutinio struktūros raudonos mėsos patiekalais, kepta mėsa ir medžioklės produktais.
Italija, Trento
...Bauer, kuris visada kruopščiai renkasi geriausias daržoves, praturtino savo ekologiško daržovių kubelio receptą, pridėdamas miso, gauto iš ekologiškai auginamų sojų. BIO Miso kubelis Bauer praturtina jūsų patiekalus skaniu akcentu, idealiai tinkančiu inovatyviems receptams ruošti ir suteikiant charakterį kiekvienam patiekalui be papildomų prieskonių. Norint gauti malonų sultinį, ištirpinkite 1...
Prancūzija, Val De Cognac
Ti’Bio Les Arrangés – tai įdomi Marie-Irène CÉLÉRINE, dosnios Mauricijos moters, istorija, žinomos dėl savo saulėtos virtuvės, turtingos prieskonių ir egzotinių vaisių. Jos patiekalai, dažnai būdingi džiaugsmingoms šeimos susibūrimo akimirkoms, liudija apie jos aistrą autentiškiems skoniams. Tarp virtuvės lobynų, maceruotas romas užima ypatingą vietą, vertingas paveldas, perduotas jos anūkui...
Prancūzija, Maubeuge
...Pakelkite savo produktus su mūsų išskirtiniais prieskonių mišiniais, sukurtais, kad sužavėtų skonio pojūčius ir išskirtų jūsų pasiūlą rinkoje. Garantijuota Kokybė: Mūsų mišiniai kruopščiai paruošti iš aukščiausios kokybės ingredientų, užtikrinant nuolatinę kokybę, atitinkančią aukščiausius reikalavimus. B2B Partnerystė: Bendradarbiaudami su "La Bonne Épice", pasinaudokite tvirta partneryste...
Prancūzija, Castelnaudary
... atsakomybei. Maison Rivière išryškina tradicinius pietų vakarų Prancūzijos paruoštų patiekalų receptus, pagrįstus mėsa. Les Mets de Provence praturtina lėkštę kulinarinėmis pagalbomis, prieskoniais, užtepėlėmis užkandžiams ir paruoštais patiekalais bei daržovėmis su provansiškais akcentais. Aroma One yra specialistas, gaminantis žolelių ir prieskonių tyrę vamzdeliuose, kad virtuvė būtų praktiška...
TRO-Kost GmbH yra vienas iš pirmaujančių džiovintų daržovių, prieskonių žolelių ir grybų gamintojų maisto, pašarų ir farmacijos pramonėje. Mūsų klientai gali tikėtis geriausios kokybės už patrauklias ir rinkos sąlygoms tinkamas kainas. Priklausomai nuo poreikių, siūlome įvairius pjaustymus (dribsniai, kubeliai, granuliatai, milteliai) arba individualius mišinius pagal kliento specifikacijas ir receptūras. Nuo auginimo iki perdirbimo ir siuntimo, siūlome viską iš vienų rankų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play