Prancūzija, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading yra maisto pramonės įrangos prekybininkas: mėsos, sūrio, šokolado, sausainių, saldumynų, konservų ir kepimo pramonėms. Galime pasiūlyti naują ir naudotą įrangą iš šių prekių ženklų: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Prancūzija, Paris
Monsieur Chocolat specializuojasi nuotolinėje prekyboje šokolado rinkiniais, gautais iš 100 geriausių šokolado meistrų Prancūzijoje (reitingas, pateiktas metiniame Club des Croqueurs de Chocolat vadove). Mėnesiniai prenumeratos (dėžutės), geriausių produktų, atrastų pas šokolado meistrus, pardavimas internetu... Taip pat siūlome verslo dovanų kūrimą įmonėms ir įmonių komitetams CE. Personalizavimas, gurmaniški krepšeliai: mes lengvai prisitaikome prie visų profesionalų pageidavimų.
Prancūzija, Marfaux
... klientams, padėkoti savo bendradarbiams už jų darbą, ar organizuoti prestižinius renginius, mes siūlome originalius ir individualizuotus kūrinius, kad atitiktume jūsų lūkesčius. Mūsų šokoladiniai plytelės, pralinai, triufeliai ir daugelis kitų šokoladinių skanėstų yra gaminami iš geriausių žaliavų, kruopščiai atrinktų dėl jų išskirtinės kokybės. Mūsų unikalus meistriškumas leidžia pasiūlyti jums...
Prancūzija, Paris
Nuo 2022 metų ELITOPHE SAS yra įmonė, specializuojanti maisto produktų prekyboje. Pagrindinė ELITOPHE SAS veikla yra kakavos tiekimas, ypač kakavos pupelių ir ekologiškos kakavos sėklų vystymas. Įmonė taip pat tiekia kakavos pupeles, soją, sezamą ir žemės riešutus tarptautiniu mastu. Tai natūralūs, ekologiški produktai, kilę iš Afrikos šalių, tokių kaip Dramblio Kaulo Krantas, Gvinė ar Beninas. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Moyon
... žieveles ar juodąsias traškučius). Kokybė yra prioritetas Les Chevaliers d'Argouges, todėl įmonė natūraliai įgijo „šokoladas iš gryno kakavos sviesto“ pavadinimą, patvirtinantį, kad šokoladuose nėra augalinio riebalo.
Prancūzija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE yra šokolado gamybos ir platinimo įmonė, gaminanti tokius produktus kaip juodasis, baltasis, įdaras, kartusis šokoladas ir kt., taip pat specializuojasi agavos pagrindu pagamintų šokoladų, užtepų ir mini rocher pralinų gamyboje. CHOCOLATERIE DARDENNE gamina šokoladus tradiciniu ir autentišku būdu, gerbdama meistrų šokoladininkų amato žinias, įtraukdama sveikatos ir gerovės aspektą. Visi šokoladai gaminami iš sumaltų kakavos pupelių pagal tradicinį procesą.
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, meistras šokoladininkas, dalijasi savo aistra šokoladui. Jo šokoladai yra pagaminti naudojant žinias, sujungiančias modernumą ir tradicijas. Jis investuoja į ultramodernią ir efektyvią gamybos įrangą, leidžiančią suderinti tradicinį amatininkų darbą su pramoniniu tikslumu. Siūloma daugiau nei 150 skonių, įskaitant vaisius, gėlių žiedlapius, prieskonius, sėklas...
Prancūzija, Perpignan
CEMOI yra įmonė, kurios veikla visiškai paremta šokoladu. CEMOI gamina šokoladą visomis formomis pramoniniams tikslams. Yra skirtingų šokolado formų: skystas ir kietas: apvalkalas, kepimo lazdelės, lašai ir šokolado gabaliukai, cisternos, kakavos masė, ... Kakavos milteliai, skystas arba kietas glajus, skystas arba kietas įdaras,... Siekdama patenkinti visus savo klientų poreikius, CEMOI siūlo labai platų šokolado produktų asortimentą, be to, įmonė apima visus produktų segmentus nuo žemos iki labai aukštos klasės.
Prancūzija, Saint-Lo
Kadodis Prancūzijoje ir Belgijoje pasirenka meistrus ir mažas įmones, garsėjančias savo įgūdžiais ir šokolado, sausainių, pyragų bei vaisių pastų kokybe. Mėgaukitės šiais skaniais pralinėmis, švelniais juodais šokoladais, ganache, fantazijos trufeliais, pralinėmis, mendiantais, traškiais, vyšniomis, apelsinų žievelėmis, vaisių pastomis, nugatais. Šokolado karalystė. Charlotte skanėstai.
Prancūzija, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER yra įmonė, specializuojanti šokolado gamyboje ir pardavime. Įmonė gamina platų aukštos kokybės rankų darbo šokoladų asortimentą.
Prancūzija, Paris
Le chocolat des Français yra naujas prekės ženklas, siūlantis rankų darbo šokoladą, 100% gryno kakavos sviesto ir pagamintą Prancūzijoje.
Prancūzija, Toulouse
Šokolado kompanija buvo įkurta 1994 metais Vincent Puyuelo Tuluze. Isabelle ir Vincent Puyuelo aistra ir amatininkų įgūdžiai tarnauja jūsų skanumynams! Mes gaminame šokolado plyteles, fudžus, šokolado paveikslus, didžiulius orangetus, pralinė akmenis ir šokolado formeles prieš žmones mūsų dirbtuvėse. Lapkritį pradedame gaminti šokoladu aptrauktų džiovintų vaisių asortimentą naujoje parduotuvėje, esančioje 9 rue du Taur.
Prancūzija, Bracieux
... laboratorija, kuri kakavos pupeles iš Sao Tomė paverčia šokolado apdangalais. 2008 metų spalio mėnesį Max Vauché gavo pirmąją nacionalinę premiją „Žvaigždės ir Amatai“ kategorijoje „Bendros inovacijų strategijos“ už savo šokoladinės sukūrimą: šis dokumentas taip pat apdovanoja jo solidarumo iniciatyvą, skirtą Sao Tomė ir Principe kakavos gamintojams.
Prancūzija, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES šokoladai atspindi tradicinio prancūzų šokoladininko Yves Thuriès meistriškumą. Šokoladinė gamina šokoladus iš gryno kakavos sviesto. Ji gamina šokolado plyteles, šokoladų rinkinukus, šokoladinius makaronus, šokoladinius kąsnius ir kitus rafinuotus šokoladus su išskirtinėmis receptūromis. YVES THURIES šokoladai yra puikios kokybės ir išskirtinės autentiškumo. Jie parduodami Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Prancūzija, Quiberon
... subtilius įdarus, tokius kaip pralinai, ganachai, karamelės, nugatos, marcipanai… Apsilankykite Henri Le Roux internetinėje parduotuvėje, kad atrastumėte jos rafinuotumą ir eleganciją! Ten rasite mūsų juodojo ir pieno šokolado asortimentus, mūsų šokolado plyteles iš geriausių kakavos rūšių, turinčių kilnias kilmės šalis! Taip pat pasinerkite į Henri Le Roux karamelės, be skanios CBS®, yra daugiau nei 10 vaisinių skonių, kuriuos galite atrasti! Negalima pamiršti ir kitų skanėstų: Caramélier®, CBS® (Sūdyto sviesto karamelė) užtepiama pasta, arba Bonsoncoeur®, subtili šokoladinė užtepiama pasta.
Prancūzija, Perpignan
... perdirbimo. Nuo įkūrimo DIPA įmonė yra įsikūrusi istoriniame Cémoi grupės biure Perpinyje. DIPA dabar yra antras didžiausias Prancūzijos ir trečias didžiausias Europos pramoninių produktų gamintojas. Ši įmonė turi apie 200 darbuotojų, o 2011 metais jos pajamos viršijo 390 milijonų eurų.
Prancūzija, Damville
...Šokoladininkas nuo 1948 metų, Michel Cluizel yra vienas iš retų kakavos pupelių perdirbėjų pasaulyje. Jis gamina išskirtinius šokoladus savo dirbtuvėse, esančiose Normandijos pietuose, kur dirba 240 žmonių. Michel Cluizel unikaliu būdu įsipareigoja kokybei, viršydamas ekologiškų ar 'gryno kakavos sviesto' šokoladų standartus, garantuodamas visų savo juodųjų, baltųjų ir pieno šokoladų kokybę. Nuo kakavmedžių, cukranendrių ir vanilės plantacijų, šokolado gamyba yra didelė nuotykis, kurioje dalyvauja šokoladininko patirtis, ekspertizė ir meistriškumas.
Prancūzija, Collobrieres
Įmonė Confiserie Azuréenne specializuojasi kakavos, šokolado ir saldumynų gamyboje. Jos produktai ypač apima glazūruotus kaštonus, kaštonų kremą ir kaštonų ledus.
Prancūzija, Elbeuf
...Les Saveurs d'Antan siūlo: delikatesų parduotuvėms, kepykloms, vyninėms, kavos skrudintuvams, vaisių ir daržovių parduotuvėms šiuose departamentuose: 14 27 28 50 53 61 76 78 72 rankų darbo produktus. Les Saveurs d'Antan: rankų darbo šokolado didmenininkas, rankų darbo šokolado platintojas, delikatesų tiekėjas ir platintojas.
Prancūzija, Paris
Prancūzija, Nantes
Prancūzija, Narbonne
Apsilankykite Le Temps du Chocolat, šokolado parduotuvėje Narbone, adresu 54 rue Jean Jaurès, kur rasite platų šokoladų ir skonių pasirinkimą. P. Jérôme Bories, šokolado meistras, dirbantis daugiau nei 30 metų, siūlo savo šokoladinius kūrinius, kuriuos pats gamina iš gryno kilmės šokolado ir gryno kakavos sviesto: šokoladiniai saldainiai, šokoladiniai kąsneliai, glazūruoti kaštonai, makaronai, rankų darbo ledai, ledų kremai ir sorbetai.
Prancūzija, Wolfisheim
... šeimos tradicija nuo 1884 metų Donzère. Vietcacao, būdama pionierė pristatant ir propaguojant gryną Vietnamo kilmės šokoladą, šiandien siūlo 40% pieno šokoladą ir 70% juodą šokoladą, kurie yra prieinami 1 kg blokų ir 100 g plytelių pavidalu. Daugiau informacijos: contact@vietcacao.com Svetainė: www.vietcacao.com...
Mūsų Neuville šokoladinė Nicoje specializuojasi verslo dovanų sektoriuje įmonėms ir laisvoms profesijoms. Susipažinkite su mūsų pasiūla, skirta įmonėms: šokolado dėžutės, personalizuoti šokolado pranešimai, sveikinimo dovanos verslo seminarams, dragės renginių agentūroms, organizuojančioms vestuves. Pasiūlymas, skirtas šokoladinėms verslo dovanoms Kalėdoms, padėkokite savo klientams, savo...
Prancūzija, Sarreguemines
Prancūzija, La Roche Sur Yon
Prancūzija, Rennes
Aš eksportuoju kavą, vanilę, šokolado pupeles ir arbatos lapus iš Indonezijos, turinčius gerą kokybę ir palyginti žemas kainas.
Prancūzija, Saverne
Prancūzija, La Teste De Buch

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play