...Provence, Carpentras mieste, Guintrand daugiau nei šimtą dvidešimt metų gamina konservus iš regioninių žemės ūkio produktų. Mūsų gamybai naudojami vaisiai ir daržovės yra visiškai regioninės kilmės, kilę iš Provence ir Rhone slėnio žemės ūkio teritorijų. Pagrindiniai Guintrand produktai: pomidorų konservai, vaisių konservai, daržovių konservai, Provence virtuvės patiekalai, padažai, mažasis speltas... ir kt. Įmonei 2020 metais buvo suteiktas valstybės ženklas „Gyvojo paveldo įmonė".
Įsikūrusi PROVENCE, mūsų konservų gamykla, pirmiausia vadovaujama jos kūrėjo pono Louiso MARTIN, nuo 1918 metų plėtoja savo įgūdžius gaminant kokybiškus produktus. Sezoninė šviežių vaisių ir daržovių perdirbimo veikla, daugiausia iš regioninių šaltinių ir atitinkanti mūsų reikalavimus, leidžia mums gaminti žaliavas, visiškai kontroliuojamas mūsų. Todėl jos puikiai tinka antrinės perdirbimo produktų gamybai: karštos padažos, kečupas, virtos daržovės, tradiciniai receptai...
Daugiau nei dešimtmetį egzistuojanti Provence Olives siekia pasiūlyti savo klientams platų kokybiškų produktų asortimentą už konkurencingas kainas. Visi įmanomi būdai yra naudojami siekiant šios kokybės ir kainų chartijos. Siūlome kelis pakuočių variantus, pritaikytus kiekvienam klientų tipui.
1930 metais Marcel Plantin įsteigė PLANTIN namus Provanso širdyje. Nuo pat pradžių ši šeimos įmonė tapo didžiausiu trufų tiekėju Prancūzijos aukštosios virtuvės restoranams. 1986 metais Hervé Poron perėmė PLANTIN namus ir stipriai išplėtė jų veiklą. Jis ypač eksportavo savo žinias į užsienį. Lygiai taip pat aistringi trufų kultūrai ir trufų pasauliui, kaip ir jis, Christopher Poron, jo sūnus, ir N...