... vaisių mišinių gamybai. Mūsų anakardžių riešutai taip pat gali būti naudojami maisto pramonėje kaip kokybiška sudedamoji dalis kituose produktuose, tokiuose kaip sviestas, miltai, pienas, saldumynai, kepiniai ir šokoladas.
Šie anakardžių riešutai taip pat gali sudominti farmacijos ir kosmetikos pramonę. Kaip didmenininkas, siūlome galimybę diversifikuoti savo pasiūlą ir įtraukti į savo džiovintų...
... produktai yra įvairių rūšių: La Nature, la Gourmande, išmintingas minkštųjų ir kietųjų kviečių mišinys. La Semi-Complète ir la Complète, Blé-Sarrasin, Champenoise, Pennes Blé Ancien, tagliatelles, spaghettis ir mūsų BIO makaronai, pagaminti iš emmer. Vaikams: fantazijos makaronai su linksmais pavidalais, tokiais kaip triušis, traktorius ar dinozauras. Taip pat kuriame makaronus dovanų idėjoms, pavyzdžiui, Parisienne rinkinį, kuriame yra trys Paryžiaus paminklai, originali idėja dovanoti. Nustebinkite savo skonio receptorius ragaujant šiuos neįprastus makaronus.
... tekstūromis visose receptuose, kuriuose paprastai naudojamas jautiena (trumpi pluoštai) arba paukštiena (ilgi pluoštai).
Visi mūsų grūdai yra prieinami keliomis dydžio:
- Extra ploni: 3-5 mm
- Ploni: 5-8 mm
- Vidutiniai: 8-12 mm
- Stori: 12-20 mm
- Labai stori: 20-40 mm
Ar esate maisto pramonės atstovas, restorano savininkas, maisto tiekėjas, paruoštų patiekalų gamintojas ar bet kokio tipo maisto verslo atstovas, mes pritaikome savo produktus pagal jūsų poreikius, atsižvelgdami į skonius ir receptus.
Nedvejodami susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos.
Prancūzijos lyderis maisto papildų, pagamintų iš kanapių ekstrakto (kanabidiolio). CBD yra legali molekulė Prancūzijoje, vis dažniau naudojama įvairioms priežastims. Naturicious gamina aukštos kokybės CBD aliejus su 0% THC, visiškai leidžiamus Prancūzijoje. Visi mūsų produktai yra analizuojami nepriklausomo laboratorijoje, siekiant užtikrinti aukščiausią grynumą, cheminių medžiagų ir THC nebuvimą.
Biospringer gamina natūralius mielių ingredientus maisto pramonėje. Biospringer siūlo mielių ekstraktus, neaktyvias mieles, autolizuotas mieles, mielių žieves, siekiant pagerinti maisto aromatinį profilį su natūraliais aromatiniais pagrindais, umami ir kokumi natomis, taip pat sprendimus druskos ir riebalų kiekio mažinimui.