Prancūzija, Collégien
...PMC-400 modelis leidžia: - Formuoti ir šaldyti visus jūsų minkštus tešlos gaminius. (kopūstai, makaronai, meringai…) - Dėti jūsų tešlą į minkštus arba kietus formas. (madeleines, finansininkai…) - Injekuoti jūsų kopūstus, eklers… - Papuošti jūsų makaronus, citrinos pyragus… - Užpildyti jūsų stiklines, stiklainius ar kitus indus. ir taip pat: - Laimėti laiko ir komforto, sumažinant pasikartojančių užduočių sunkumą. - Užtikrinti nuoseklią ir kokybišką gamybą.
Prancūzija, Aix En Provence
...Roger specialiai ruošia savo skrudintą duoną, ypač atidžiai pasirinkdamas visus ingredientus. Miltai parenkami pagal jų organoleptines ir skonines savybes, tačiau Roger sausainių paslaptis slypi ir kepimo procese. Jo atvirame forme tešla gali laisvai kilti, taip leidžiant grūdams atskleisti visą senovinės skrudintos duonos skonį. Skrudinta duona Sudėtis: kvietiniai miltai (kviečių miltai...
Prancūzija, Torcy Le Petit
...Įmaišyti daigintus kviečius 20–25% nuo kg tešlos pabaigoje Kokio tipo tešloje įmaišyti Germinov: Baguette, tradicinė duona, rugių duona Tendrarom gali būti įmaišyta į įvairių tipų duonos tešlą Pakuotė: 10 kg kibiras Galiojimo laikas: 9 mėnesiai...
Prancūzija, Bayonne
...Koskor šeima pasižymi savo tešla, kuri yra ilgai fermentuota ir paruošta, su didele drėgme ir kaimišku išvaizdu. Mūsų receptai, orientuoti į kasdienį vartojimą, buvo patobulinti, niekada geriau nesakyta, suteikiant jiems naujas formas ir daugiau tūrio. Tai ilgai išsilaikantis duonas, kuris, dėka savo minkštos tekstūros, yra lengvai virškinamas. Be priedų ar konservantų, tai duona, kuri tinka visų...
Prancūzija, Olivet
... duonos ar pyrago tešlą, arba gali būti sumaltos ir sumaišytos su jogurtu ar padažu. Taip pat jas galima pridėti į mėsos kukulius, orkaitėje keptus trupinius, ant traškučių ir krūmų, į keksiukus, tortus, pyragus... Ragavimo patarimai Vartoti pabarstytas ant patiekalų arba įmaišytas į sūrius ar saldžius patiekalus. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos. Ingredientai Rudos linų sėklos, gautos iš ekologinės žemdirbystės...
Prancūzija, Saint Lambert De La Potherie
...Dėka šio profesionalaus tešlos maišytuvo, jūsų duonos tešla yra „minkoma“, tai reiškia, kad ji sumaišoma, kad gautųsi homogeniška ir elastinga struktūra. Jo talpa yra 42 litrai, o gamyba - 38 kg. Profesionalus spiralinis tešlos maišytuvas idealiai tinka kepėjams ir konditeriams. Spiralinis tešlos maišytuvas 38 kg / 42 litrai: Labai tinkamas tvirtoms tešloms, tokioms kaip picos ar duonos tešla...
Prancūzija, Faverolles-Sur-Cher
... dirbame su medumi, prieskoniais ir rugių bei kviečių miltais, kad sukurtume pagrindinę tešlą. Tada pridedame šviežių kiaušinių ir šiek tiek mūsų regiono sviesto, kad suteiktume minkštumo ir ilgaamžiškumo. Po to, kai meduoliai supilami į medinius formelius, pagamintus LoiretCher, prasideda lėtas ir švelnus kepimas. Tada mūsų meduoliams suteikiamas gerai užtarnautas poilsis, po kurio, praleidus gerą naktį, jie bus supakuoti ir išsiųsti. Neto svoris: 150g Pakuotė: skaidrus maišelis Gamybos laikas: 15 dienų...
Prancūzija, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondanti, lengva ir sultinga, choux tešla grynai prancūziškoje konditerijos tradicijoje, originalių formatų ir skonių specialybėse. Michel Kremer profesionalumas ir meistriškumas šiandien yra pripažinti visose konditerijos prekybos grandyse ir maisto pramonės specialistų tarpe: · Duonos ir pyragų kepėjai · Viešbučių ir restoranų sektorius · Kateringas · Mažmeninė prekyba Michel Kremer yra ten, kur gastronomijai suteikiama prasmė.
Prancūzija, Longwy
...Turtingos skaidulų ir baltymų, sėklos valgomos visos, sutrintos, sumaltos. Puikiai tinka pabarstyti ant salotų, grūdų, įmaišyti į duonos tešlą. Mes labai didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su kooperatyvu Pietų Prancūzijoje dėl šios sėklų rūšies! Jos kilusios iš Anžū ir Okitanijos. 200 g pakelis. Nuoroda: EPI011 Sandėlyje: 56 Energija: 489 kcal / 2044 KJ Skaidulos: 28.3 g Baltymai: 22.4 g...
Prancūzija, Ascain
... gintarinę spalvą ir burnoje suteikia malonumo pojūtį. Anyžius yra labai ištirpęs ir pasireiškia saldymedžio skoniu. Prieskonių duonos natų, rancio pabaiga. Degustacijos pasiūlymai Kaip tradicinis baskų digestifas po valgio. Virtuvėje PATXAKA naudojamas deglazuoti jūsų krevetes arba Šventųjų Jokūbo midijas arba pagardinti jūsų blynų tešlą.
Prancūzija, La Ville Aux Dames
...Kepimo tinklelis / Duonos tinklelis Išmatavimai: 400X800 mm - 5 ertmės Fib'Maé sudarytas iš nerūdijančio plieno rėmo ir raudonos silikoninės stiklo pluošto drobės. Tai labai lengvai naudojamas tinklelis šviežiai arba šaldytai tešlai. Dėl savo nelipnaus paviršiaus, išėmimas yra labai lengvas, net jei tešla įstrigo tinkle. Lengva naudoti - mažai atliekų - ekonomiškas pirkimas ir priežiūra Kai tinklelis pasensta, lengva pakeisti drobę.
Prancūzija, Lomme
... pasirinkite produktą, kurio norite. Nesvarbu, ar tai būtų duona, užkandžių produktas, ar picos tešla, mes turime platų koncepcijų asortimentą, kurį vėliau galėsite pritaikyti. • MILTAI: Pasirinkite kvietinius miltus, kad gautumėte lengvą skonį, arba originalius grūdų miltus, kad suteiktumėte daugiau charakterio. Pasirinkite tinkamiausią miltų tipą savo produktui. • TEŠLA: Užkandžiams pasirinkite...
Prancūzija, Aubervilliers
...Siūlome tiek kepintą, tiek pusiau kepintą duoną visomis formomis. Mūsų gamykla, pastatyta 2014 metais, garantuoja, kad naudojame moderniausias mūsų produktų gamybos technologijas, leidžiančias užtikrinti aukštesnę duonos kokybę, nes mūsų tešla yra drėkinama daugiau nei 70%, o ne 50 ar 60%, kaip įprasta. Ši ypatybė garantuoja nuolatinę kokybę 7 dienas per savaitę, 365 dienas per metus. Mūsų...
Prancūzija, Hangenbieten
... farmacijos pramonėms, gamintojas, gaminantis tokius produktus kaip: - guminukai, - tofi ir karamelė, - virti cukrus, - sausainiai, krekeriai ir duonos tešla, - saldymedis, - gyvūnų maistas, - ir kt. Pavyzdžiai mašinų, kurias mes gaminame: - Ekstruderiai ir koekstruderiai, - Intruderiai, - Laminavimas / Stacking, - „Pjauti ir pakuoti“ gamybos linijos, - Nuolatinis maišymas, - Pillar / rutulių gamyba, - Aušinimo tuneliai maistui ir pakavimo mašinos.
Prancūzija, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE yra įmonė, specializuojanti paruoštų užpildyti pyragų gamyboje. DUFOUR INDUSTRIE siūlo jums visą ir įvairią dehidratuotų produktų asortimentą: šviesūs pyragėliai, babos, sluoksniuota tešla, trupiniai pyragai, genoise ir merengai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play