Prancūzija, Bassens
... išskirtinę grynumą. Jis yra prieinamas mažmeninės prekybos pakuotėse pagal užsakymą, todėl puikiai tinka mažoms įmonėms ir didelėms pramonėms. Nesvarbu, ar esate profesionalus kepėjas, ar gėrimų gamintojas, šis baltasis runkelių cukrus yra patikimas pasirinkimas jūsų cukraus poreikiams.
Prancūzija, Arengosse
...Pasinerkite į saldumo pasaulį su mūsų skaniu cukrumi, aromatizuotu baltuoju šokoladu. Tobulas derinys tarp prancūziško nerafinuoto cukraus iš cukrinių runkelių saldumo ir kreminio baltojo šokolado turtingumo. Šis išskirtinis cukrus suteiks gurmanišką akcentą visiems jūsų kulinariniams kūriniams. Charakteristikos : Cukraus kilmė : Prancūziškas nerafinuotas cukrus iš cukrinių runkelių. Aromatas...
Prancūzija, Clichy
...Baltasis cukrus yra išgrynintas kristalinis saldiklis, gaunamas iš cukranendrių arba cukrinių runkelių. Tai yra labiausiai paplitęs cukraus tipas, naudojamas namuose ir maisto pramonėje maisto ir gėrimų saldinimui bei konservavimui. Chemiškai baltasis cukrus daugiausia sudarytas iš sacharozės.
Prancūzija, Aizenay
...Baltasis kristalinis cukrus gaunamas iš cukrinių runkelių. Procesas prasideda nuo saldaus sulčių išgavimo, kuris vėliau yra valomas, koncentruojamas ir kristalizuojamas. Tai leidžia gauti reguliarius ir blizgius cukraus grūdus. Cukrus, rafinuotas siekiant pašalinti priemaišas, turi ryškiai baltą spalvą ir švarų skonį, be poskonių. Jo traški tekstūra ir vidutinio iki didelio dydžio kristalai daro jį pasirinktu ingredientu. Kilmes: Ukraina. Pakuotė: Maišeliai: 1 kg ir 2 kg / kraftiniai maišai: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polietileno maišai: 40 kg ir 50 kg. Paletizacija: 750 kg iki 1000 kg.
Prancūzija, Monchy-Lagache, France
... šaknyse. Cukrus gali sudaryti nuo 15 iki 21 procento bendro cukrinių runkelių svorio; tačiau, priklausomai nuo auginimo sąlygų ir ūkininko, cukraus kiekis gali svyruoti nuo 12 % iki daugiau nei 20 %. Cukriniai runkeliai auga tik vidutinio klimato regionuose, skirtingai nei cukranendrės, kurios auga visiškai tropiniuose ir subtropiniuose regionuose. Runkeliai, skirtingai nei cukranendrės, auga po žeme.
SAINT LOUIS SUCRE yra saldaus skonio specialistas ir priklauso Südzucker grupei, pirmaujančiai Europos cukraus gamintojai. SAINT LOUIS SUCRE gamina ir parduoda savo cukrų iš runkelių ir canne vartotojams, pramonės sektoriui ir maitinimo paslaugoms Prancūzijoje, Europoje ir visame pasaulyje. Įmonė yra šiuose rinkose su Saint Louis ir Tutti Free prekės ženklais, SAINT LOUIS SUCRE siūlo produktus...
Prancūzija, Lille
Agropramonės kooperatyvas TEREOS perdirba cukrines runkelius, kanapes ir grūdus į cukrų, alkoholį ir krakmolą. TEREOS gamina cukrų kubeliais, milteliais, kristalais ir ekstra smulkų, kristalizuotą cukrų, kukurūzų ir kviečių krakmolą, gliukozę, žemės ūkio alkoholį, cukrinių runkelių, kviečių ir kanapių bioetanolį. TEREOS yra pirmasis prancūzų cukraus gamintojas ir trečias Brazilijos cukraus...
Prancūzija, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION specializuojasi cukraus importavime ir prekyboje, siūlydama visą sausų cukrų asortimentą, pagamintą iš cukranendrių ir cukrinių runkelių. Taip pat prekiauja "specialiais" cukrais, tokiais kaip pudra arba granuliuotas cukrus, taip pat ekologiškais ir teisingos prekybos cukrais. Asortimentas pritaikytas maisto pramonės įmonių ir amatininkų poreikiams, tokiems kaip konditerija, saldumynai, stiprieji gėrimai ir daugelis kitų.
...SUCOSA specializuojasi cukrausrunkelių ir canne spausdinime, pakavime ir platinime dozėmis (maišeliai, lazdelės ir įvairūs kiti formatai), taip pat kitų miltelių produktų (druska, pipirai) ir individualizuotų gaivinančių servetėlių gamyboje. Mes turime 6'000'000 vienetų mėnesinę gamybos pajėgumą kiekvienam formatui.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play