Prancūzija, Talant
107km
...Velykų receptų knyga parduotuvėje, autorių Stéphane Glacier ir Jerôme Le Teuff, yra labai išsami knyga apie šokolado technikas, kuri užims vietą "neatsiejamų" jūsų kulinarinėje bibliotekoje. Ši knyga susideda iš 5 atskirų dalių: pagrindinės technikos (šokolado paruošimas, tuščių formų liejimas, želatinos formos, purkštuvo aparatas...), klasikiniai objektai (žuvys, viščiukai, varpai...), įdaromi...
Prancūzija, SEVRIER LAC d'ANNECY
104km
7 kartų varpų liejėjai ir varpų bokštai su visa jų įranga, varpų bokštai, įrengimas. Individualizuoti nuosavybės varpai, mažos ar didelės atminimo lentos (2 po Triumfo arka)...
Prancūzija, Labergement Ste Marie
11km
Populiarios šalys šiai paieškos frazei