Prancūzija, Val De Cognac
...Per šią ribotą jubiliejinę seriją noriu jums pasiūlyti skanų ir subtilų maceruotą romą. Subtilaus skonio romas yra išryškintas šio originalaus litchių iš Madagaskaro ir aviečių derinio. Norint skanaus pabėgimo… Sudėtis: Prancūziškas ekologiškas baltas romas, brandintas senose konjako statinėse, ekologiški litchiai (Madagaskaras), ekologiškos avietės (ES), ekologiškas ir teisingas cukrus...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Lašišos spalvos vynas su vario atspindžiais. Išraiškingas, su šviežių raudonųjų vaisių (rūgščių vyšnių, aviečių) natomis. Minkštas ir viliojantis, skonis gaivus, su išskirtiniu apvalumu. Retro-nazaliniai citrusinių vaisių aromatai.
... rožinė su lašišos atspalviais Aromatas: Lengvas, su šviežių raudonųjų vaisių natomis Skonis: Švelnus, lengvas ir gaivus, su smulkiomis burbuliukais ir intensyviais braškių bei aviečių skoniais. Malonus ir prabangus brut rosé! MAISTO DERINIMAI Star Bubbles Brut Rosé yra puikus aperityvas ir puikiai dera su žuvimi bei baltaisiais mėsos patiekalais. Jis taip pat puikiai papildo daržovių užkandžius, mini pyragus ar gazpačo. Patiekite esant 6–8°C.
Prancūzija, Bordeaux
...{"Dégustation":"Šis ryškiai raudonas vynas išreiškia godžius ir intensyvius aromatus, su raudonųjų vaisių (braškių, aviečių, vyšnių) užuominomis, palaikomomis saldymedžio, odos, džiovintų slyvų ar prieskonių akcentų. Burnoje jis elegantiškas ir tvirtas, aksominis ir dosnus, su galia ir sudėtingumu.","Commentaire":"AOC Lussac-Saint-Émilion teritorija išsidėsčiusi šiaurėje nuo Saint-Émilion kalvos...
Prancūzija, Condom
...Raudonųjų vaisių aperityvo sudėtis visada remiasi avietėmis, suteikiančiomis malonų pagrindą, ant kurio galima pridėti juodųjų serbentų ir mėlynių. Į šį klasiką aperityvą įtraukiu aviečių, juodųjų serbentų ir mėlynių sulčių. Rekomenduojama gerti labai šaltą ir, jei įmanoma, be ledo. SVORIS: 1.4 kg BUTELIS: Butelis 75cl SKU: BFRROHASAC075...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Kanonkop vynai yra garsūs visoje Pietų Afrikoje dėl savo kokybės, grynumo ir rafinuotumo. Šios vyninės „cabernet sauvignon“ yra tamsus, su nepaprastai sudėtingais aromatais, tokiais kaip drėgnas tabakas, ąžuolo prieskoniai, juodųjų serbentų padažas, chai arbata ir šviežia žemė. Skonis taip pat labai įvairus - galite atskirti saldžių aviečių ir raudonųjų vyšnių užuominas su skrudintų kavos pupelių natomis. Taninai yra tiesūs ir subalansuoti. Rekomenduojama ragauti su padažais ar puikia jautienos dalimi.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis labai gražus Rully kaimo vynas atspindi pačią Pinot noir esmę. Vynas čia brandinamas 15 mėnesių ąžuolo statinėse, kuriose jau buvo laikomi 1-3 vynai. Rezultatas – sodri ir koncentruota medžiaga, išryškinanti labai subtilų švelnumą ir vaisiškumą. Maloniai kvepiantis, šis vynas elegantiškai išreiškia vyšnių, braškių ir aviečių bei šiek tiek prieskonių natas. Patiekti kaip aperityvą, su...
Prancūzija, Entre-Vignes
...Šis Languedoc vynuogių derinys siūlo malonų vyną su vyšnių, rožinio greipfruto ir lelijos aromatais. Burnoje labai gražus aromatinis išlieka, kuris baigiasi aviečių padažo natomis. Pavadinimas: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Spalva: Rožinis Talpa: 0.75 L Alkoholis: 12% tūrio Klimatas: Viduržemio jūros Vynuogė: 100% Chardonnay Patiekimo temperatūra: 11–12°...
Prancūzija, Cénac
...Vynuogės skinamos rankomis, fermentacija vyksta tradiciškai, kontroliuojant temperatūrą, o vynas kas rytą ir vakarą per visą fermentacijos laikotarpį yra permaišomas. Vėliau šis vynas brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Nosinė Sudėtinga. Pirmiausia jaučiami švieži vaisiai, vėliau išryškėja aviečių ir kakavos natų. Skonis Struktūruotas ir sudėtingas, taninai yra švelnūs ir...
Prancūzija, Reuilly
Vyninė buvo įkurta 2004 metais pono Jean Pierre Ponroy ir jo sūnaus Romaino, kurie specializuojasi AOC Reuilly vyno gamyboje. Šiuo metu vyninė užima 5,50 ha, o pirmieji sodinimai buvo atlikti 2006 metais molio-kalkakmenio, kalkakmenio molio ir aukštų smėlio bei žvyro terasų dirvožemyje. Mūsų Sauvignon gamina sausą ir vaisišką baltąjį vyną, Pinot Noir suteikia švelnių raudonųjų vynų, o Pinot Gris...
Prancūzija, Auxerre
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
Prancūzija, Bordeaux
...% naujose statinėse, 75% anksčiau naudotose statinėse) Degustacija: Elegantiškas ir sudėtingas aromatas, su įvairiais violetinių, juodųjų serbentų, aviečių ir ryškių juodųjų uogų aromatais, susijusiais su subtiliais lelijos, juodųjų vyšnių ir švelnių prieskonių natomis. Burnoje vynas išsiskiria savo gaivumu, mineralumu ir saldumu. Gerai subalansuoti taninai suteikia lengvą saldumą burnoje, pridedant malonų ir subalansuotą pojūtį.
Prancūzija, Saint-Vérand
... kontroliuoti veislės energiją. Pjovimas: puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Vynuogių derlius: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visos kekės. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpoje. Degustacija: Išskirtinumas ir gylis. Graži spalva su aviečių atspalviais, stebėtinai elegantiškas aromatas su laukinių vaisių natomis. Burnoje vynas yra kūnas, su gražia struktūra. Pabaiga ilga ir kvapni.
Prancūzija, Les Riceys Bas
...Didžiuojamės mūsų krašto didžiaisiais Raudonaisiais. Vizualas: Puikus tamsiai rožinis atspalvis, rubino spindesys, skaidrus, su blizgančiais atspindžiais ir subtiliomis burbuliukais. Olfaktinis: Gražus aromatinis rafinuotumas su raudonųjų vaisių natomis. Skonis: Malonus vaisiškumas su braškių, aviečių ir vyšnių natomis, turintis gražų tūrį.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Vynifikacija atliekama pagal tradicinę metodiką. Vynas laikomas ant lėkščių mažiausiai 9 mėnesius prieš išpilstymą. Degustacija tarp 6 ir 8°C Akių: Šviesiai geltona Nosies: Baltieji vaisiai, melisa Burna: Smulkios burbuliukai. Gyva, beveik nervinga ataka. Elegantiška burna. Laikymo potencialas: Gerti per 3 metus Pusiausvyra: Brut Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka kaip aperityvas, kokteiliams ir desertams. Aviečių ledų vacherin. Pjovimas: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Prancūzija, Roubia
...lengvi šviežių vaisių aromatai, subtilūs aviečių aromatai. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, keptos baltos mėsos Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Cinsault, Syrah Alkoholio kiekis: 12,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Pont D Ain
...Sezoninė receptūra, parengta tik nuo birželio pabaigos iki liepos pradžios, naudojant Normandijos produkcijos vaisius. Gražios rožinės spalvos, raudonųjų vaisių cuvée yra skani ir vaisiška su šviežių braškių ir aviečių natomis. Būklė: Naujas produktas Šalis: Prancūzija Gamybos regionas: Normandija Pavadinimas: Calvados likeris Metai: 2020 Alkoholis: 25° Talpa: 50cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... brandinami talpose kelis mėnesius prieš buteliavimą.\n\nDEGUSTACIJA\nGaivus ir elegantiškas Pinot Noir su aviečių ir vyšnių aromatais.\nBurnoje jis atskleidžia švelnius ir diskretiškus taninus. Tai bus ideali kompanija jūsų piknikui, veršienos milanese, paukštienai ar net vyšnių ir šokolado pyragui.\nIdealiai patiekiamas 12°C-14°C temperatūroje."}...
Prancūzija, St Vincent Rive D'olt
...Šis aviečių spalvos rožinis vynas siūlo braškių ir abrikosų aromatus. Skonyje jis išreiškia lengvą saldumą ir persikų skonius. Šis rožinis vynas yra labai universalus; patiekiamas labai šaltas, jis gali būti mėgaujamasi nuo aperityvo iki deserto.
Prancūzija, Les Riceys
...VEISLĖS: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA: Rosé gautas maceracijos būdu. DOZAVIMAS: 9 g/l DEGUSTACIJA: Po elegantiškai nuspalvintu ir skaidriu rūbu, šis šampanas atskleidžia subtilius ir sudėtingus raudonųjų vaisių aromatus. Jo skonis, kupinas malonumo su aviečių ir vyšnių natomis, atsiskleidžia prie aperityvo. Ištirpę taninai ir šio maceracijos būdu gauto rosé vyningumas taip pat daro jį tinkamu valgio metu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play