Bulguras, suteikite savo patiekalams kulinarinį rafinuotumą su bulguru – nesvarbu, ar tai būtų pagrindinė sudedamoji dalis salotose, apkepuose ar kaip...
Kietasis kviečiai (Durum) iš Rusijos
Bandomasis svoris 78 min
Baltymai 13,5%
Stiklinis 60%
Drėgmė 14%
Kitos medžiagos 2%
Minkštųjų kviečių grūdai duru...
Kvietinių sėlenų pašaras gyvuliams ir jų maistinė vertė yra labai gera. Kvietinės sėlenos turi subalansuotą baltymų, riebalų, skaidulų ir energijos ki...
Kietasis kviečiai yra pavasario kviečių veislė, kuri paprastai malama į semolą ir naudojama makaronams gaminti. Taip pat gali būti malama į smulkesniu...
Kietieji ir minkštieji kviečiai grūduose
Taikomos bendruomenės specifikacijos pirkimams Europos Sąjungoje
Specifikacijos pagal komunikatą 2000/C312/...
Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka papras...
Ar jums patinka kopijos? Arba galbūt labiau vertinate originalus? Tuomet išbandykite mūsų ORIGINAL makaronus iš kietųjų kviečių be kiaušinių. Mūsų mak...