Lietuva, Silale District
Lietuva, Panevezys
Lietuva, Vilnius
Lietuva, Panevezys
Lietuva, Kaunas
Lietuva, Silale Region
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuotas BAT (Geriausia Pasiekiama Technika) ir energetiškai nepriklausomas, dėka atsinaujinančių energijos šaltinių (saulės energijos).
Italija, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. Mesoracoje, Krotonės provincijoje, užsiima savarankiška ir rankų darbo produkcija, įskaitant pakuotę, tradicinių mėsos gaminių, tokių kaip dešros, kapokolis ir šoninė. Dėl kvalifikuoto ir patirtį turinčio personalo, Salumificio Lavigna sugeba patenkinti net ir pačių išrankiausių skonių poreikius.
Belgija, Andenne
... lankstūs, mes siūlome sprendimus, kurie atitinka mūsų klientų poreikius ir tinklus, siūlydami pritaikytus produktus ir pakuotes. Goumanisto siūlo apie 100 receptų, skirtų sėkmingiems užkandžiams ar pirmiems patiekalams: -Sūriai kubeliais -Sūrio gaminiai -Sūrio kroketai/ fondiu -Pjaustyta mėsos ir dešros -Marinuoti alyvuogės -DIPS/ krekeriai -Azijos ir etniniai užkandžiai -Paskleidimai ir tapenadai...
Ispanija, Guijuelo
... produktą mūsų klientų poreikiams (kumpiai su kaulu, be kaulo kumpiai, embutidos, šaldyta Iberico kiauliena ir rankomis pjaustyti produktai). Kita vertus, FISAN bendradarbiauja su kai kuriais prestižiškiausiais Ispanijos šefais, tokiais kaip Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) arba José Carlos Fuentes (*Michelin) ir kitais, kurie yra geriausias šio...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... mūsų gyvulius ir gaminame savo pašarus iš grūdų ir atrinktų natūralių maisto produktų. Įmonė turi puikias patalpas, kurios kartu su mūsų komandos profesionalumu daro mūsų produktus pavyzdžiais mūsų vartotojams.
Italija, Viterbo
... ministerijos leidimo. Turime du patentus: vieną - Coccia pjaustymą be šlaunies, su aukšta šlaunimi, ir Guanciamia, pirmąjį nesukamą apvalų kumpį. Be to, turime Slow Food Presidio, La susianella, produktą, kurį gamino etruskai, pirmieji mūsų teritorijos gyventojai, La Tuscia. Gamindami 136 produktus, kurie yra aukštos kokybės ir turi tradicinį, niekada nebanalų skonį, didelį stimulo šaltinį mums...
Belgija, Aubel
... specialybių linijose, paruoštose pagal autentiškas receptūras. Natūralūs, skanūs, netikėti, autentiški, kaip ir mūsų graži regionas. Jau seniai Grupė Detry įsipareigojo tiekti kokybiškus produktus, atitinkančius visus šiuolaikinės vartojimo lūkesčius: - Atitikti griežčiausius standartus: Kontrolės metodai visais lygiais ir kruopštus galiojančių standartų laikymasis - Valdyti kokybę: Norint gauti...
Prancūzija, Aix En Provence
... CAS’AIACCINA mes mėgstame gerus dalykus, kodėl gi jums jų nepasiūlius?! Kokybiški produktai tiems, kurie mėgsta juos ragauti... Sugebėjome apsupti save kvalifikuotais profesionalais, kurie yra įsipareigoję tik tam, kad jus patenkintų. Taip pat griežtai laikomės tam tikrų reikalavimų ir esame įsitraukę į HACCP, IGP, VPF ir BIO iniciatyvas. Kiekviename gamybos etape, nuo tiekimo iki galutinio produkto, atliekamas stebėjimas ir kontrolė, kad galėtume pasiūlyti kokybišką mėsos gaminį mūsų klientams.
Ispanija, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA remiasi tradiciniu gallegų produktu, tokiu kaip tradicinis chorizo ir cebollero, lakon, panceta, cacheira..., tačiau nepamiršta ir labiau įprastų produktų, tokių kaip hamburgeriai, dešrelės ar kriolai, žinoma, su mūsų krašto žaliavų kokybe ir meistrų rankų įgūdžiais bei technologine infrastruktūra, kuri tik prisideda prie mūsų prekių išskirtinumo.
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
... brandinimo proceso. Brandinami daugiau nei 9 mėnesius, jie atskleidžia visą savo subtilumą. DEŠRELĖS Mes ypač rūpinamės, kad pasirinktume geriausius gabalus mūsų dešrelėms. Jos gaminamos iš pečių, krūtinės ar kulšies, daugiausia iš Auvergne arba Rhône-Alpes regionų, kiekvienas atrinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų receptūros švelnumą ir aromatinę galią. Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Prancūzija, Ascain
... jautienos fuet - halal jautienos bekonas / halal jautienos pancetta - halal jautienos pasterma - halal avienos kumpis Siūlome mūsų halal mėsos gaminius didmenai tiek visais gabalais, tiek supjaustytais pakuotėse. Visi mūsų produktai yra halal sertifikuoti ir akredituoti EIAC. Pristatymas Prancūzijoje, išskyrus Korsiką.
... hektarų ąžuolų miške, esančiame 700 metrų aukštyje Barbischio kalvose, Gaiole in Chianti. Šioje erdvėje gyvūnai gyvena lauke, natūraliai vertingame miško aplinkoje, kur organizuojamos ekskursijos. Po mėsos apdorojimo, šių lauke auginamų kiaulių kumpiai ilgai brandinami senoviniame 1500 metų rūsyje, iškastoje senose Radda in Chianti sienose. Taip pat skanūs yra: kalakutienos kepsnys, arista ir porchetta, kurie supjaustomi ir paruošiami ragauti.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Šiandien, nors gamyba žymiai išaugo, o rinka tapo labai plati ir nuolat plečiasi, kartų perduoti mokymai išliko tie patys. Mėsos perdirbimas vyko mažame pastate, kur dėmesys buvo sutelktas daugiausia į gaminį, tai yra, Mugnano salami. Šio tipo dešra turėjo ir turi savybę, kad mėsos pasirinkimas, apdorojimo tipas ir „kresponų žarnų“ naudojimas. Nuo 60-ųjų, su naujo pastato atidarymu, intensyvėja...
Belgija, Zele
Theo Bauwens SA yra šeimos įmonė, įkurta 1909 metais, jau valdoma ketvirtosios kartos. Mes esame vieni iš didžiausių virtos mėsos produktų gamintojų Europoje. Mūsų išskirtinė kokybės ir higienos reputacija patvirtinta IFS (Tarptautinis maisto standartas) sertifikatu, o ją tikrina mūsų akredituota mikrobiologinė laboratorija ir cheminė laboratorija. Mūsų produktai nuolat inovuojami, o mes esame žinomi dėl savo lankstumo ir paslaugų.
Italija, San Donà Di Piave
...ieškodami tinkamiausio produkto jų poreikiams, pavyzdžiui, ekologiškų sūrių ir glitimo neturinčių mėsos gaminių. Galime pasiūlyti platų miltų asortimentą, taip pat ekologiškų miltų picoms, duonai ir desertams.
Prancūzija, Auros
... kartų ūkininkų, mėsininkų ir dešrų gamintojų, mes visada gynėme vietinius ir amatininkų įgūdžius. MAISON VOISINE turime dvi vietas, atsiradusias iš šeimos bendradarbiavimo: gamybą PAU su Frédéric Lacoste, meistru amatininku ir maisto tiekėju, ir produktų atrankos, šaldymo, užsakymų paruošimo vietą AUROS, netoli BORDEAUX. Čia mes sukūrėme rinkodaros priemonę, kuri taip pat yra prieinama mūsų...
Belgija, Sint-Niklaas
...Cock's Vleeswaren yra Belgijos trijų geriausių smulkių mėsos gamintojų (BBQ, šaltieji užkandžiai, ...), salotų ir paruoštų patiekalų.
Belgija, Ieper
Mūsų įmonė siekia visiško klientų pasitenkinimo. Tai norime pasiekti siūlydami kokybiškas mėsos gaminius. Mūsų ilgametė patirtis ir profesinės žinios padeda mums siekti šios misijos ir vizijos. Mūsų firma stipriai investuoja į savikontrolę ir turi IFS sertifikatą. Dėl to mūsų klientai gali pasitikėti mūsų profesionalumu ir būti įsitikinę, kad tiekiame kokybiškus produktus, pagamintus su tinkama priežiūra.
Belgija, Nassogne
Magerotte yra šeimos įmonė, siūlanti daugiau nei šimtą mėsos, dešrų ir sūrių patiekalų, kasdien eksponuojamų jų parduotuvėje. Nuolatinis siekis tobulumo, kruopštus rūpestis išsaugoti vertingus senovinius įgūdžius, nuoseklumas prisirišime prie Ardenų regiono, atvirumas ir nekonformizmas sudaro įmonės filosofiją, kuri visada buvo šios senos tradicinės įmonės varomoji jėga.
Belgija, Alken
... priemonėmis. Rezultatas - platus mėsos gaminių asortimentas, kuris vis daugiau gurmanų - net ir užsienyje - džiugina. Taip pat turime ausį, pasiruošusią išklausyti ir pasiūlyti tinkamą sprendimą pagal mūsų klientų poreikius. Schepers NV siūlo pilną rūkytos mėsos, šoninės, vištienos ir virtos mėsos asortimentą.
Belgija, Oosterzele
Brackenier LBC jau daugiau nei penkiasdešimt metų yra meistras tradicinių mėsos gaminių. Dėl tradicinių gamybos metodų ir ruošimo griežčiausiomis higienos ir kontrolės sąlygomis, mūsų mėsos gaminiai yra aukščiausios kokybės.
Belgija, Lovendegem
Įspūdingas kokybiškų mėsos gaminių asortimentas! Imperial Meat Products yra pirmaujantis žaidėjas Belgijos mėsos pramonėje ir turi pilną saliamių, žalių ir virtų kumpių, paukštienos produktų, virimo gaminių ir paštetų asortimentą. Imperial kuria mėsos gaminius mėsininkams ir siūlo su didžiausia priežiūra skanius, supakuotus mėsos gaminius ir dešras. Mūsų prekės ženklai: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Nyderlandai, Haghorst
Mes esame įmonė, užsiimanti mėsinių kiaulių, skerdimo kiaulių, skerdimo paršelių, mėsinių paršelių auginimo ūkiams ir veisimo kiaulių pirkimu ir pardavimu. Veikla Europoje iš Pietų Nyderlandų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play