Italija, Imperia
... askorbo rūgštis (antioksidantas). Nėra anakardžių, kviečių gemalų ar kitų ingredientų, svetimų Ligūrijos tradicijai. Calvi DOP Genujos baziliko pesto be česnako turi intensyvią žalią spalvą ir pasižymi šviežiu bei subtiliu skoniu. Produkto etiketė Skiltyje 'Priedai' rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Išskirtinis prieskonis pirmiems patiekalams. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 5 dienas. Kodas: PESTO SA 180...
Prancūzija, Cournon D'auvergne
... du Cantal Saulėgrąžų aliejus: GEAC Dou Chonlai Périgordo riešutai Naudojimo patarimai Ideali prieskonių pasta, skirta makaronams, gnocchi, ji gali būti įdaryta į lašišą folijoje arba tepti ant daržovių sumuštinių. Galima tepti ant picų, sūrių pyragų, bruschetta, arba pagardinti sūrius pyragus. Šis pesto gali būti įvairiai naudojamas! Atidarius, laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas. Energija: 171 kJ (41 kcal) Riebalai: 3,2g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,4g Angliavandeniai: 2,2g Iš jų cukrūs: 2g Baltymai: 0,7g Druska: 0,6g...
Prancūzija, Mietesheim
... sūrio ar kitų gyvūninės kilmės produktų. Žaliosios alyvuogės* (43%), saulėgrąžų aliejus*, džiovintos pomidorai*, juodosios alyvuogės* (7%), česnakas*, jūros druska, alyvuogių aliejus*, aitriųjų pipirų*, acto*. *: Ekologiški produktai...
Prancūzija, Marseille
...česnakas, antioksidantas E300, rūgštingumo reguliatorius E330, konservantai E202, E270. Ingredientai gali sukelti reakcijas alergiškiems ir/arba netoleruojantiems asmenims. Šioje gamybos įmonėje apdorojami šie alerginiai ingredientai: moliuskai, žuvys ir vėžiagyviai. Energija: 372 kJ / 89 kcal Riebalai: 5 g Baltymai: 11 g Druska: 1,7 g Pakuotė: 2,9 kg stiklainis...
Prancūzija, Arles
...Amatininkas Popol Pesto garstyčios. Ingredientai: garstyčių sėklos, vanduo, actas, pesto 8% (bazilikas, saulėgrąžų aliejus, sūris (pienas), vanduo, alyvuogių aliejus, druska, česnakas, manioko krakmolas, bulvių krakmolas, citrinos sultys (koncentruotos)), druska, cukrus, konservantas: natrio sulfito.
Prancūzija, Malataverne
...Džiovinti pomidorai, ekstra virgin alyvuogių aliejus, migdolai, avinžirnių sūris, juodieji pipirai, bazilikas, česnakas, druska, citrinos rūgštis...
Prancūzija, Ham
... yra lengviau virškinama nei pastarasis, tačiau jos aromatas yra toks pat intensyvus. Pistou yra tradicinis receptas, kilęs iš Provanso, kuris gavo savo pavadinimą iš itališko pesto. Šie 2 receptai, nors ir labai panašūs bei vienas kitą inspiruojantys, yra visiškai skirtingi. „Pesto Genovese“ yra ruošiamas su baziliku, alyvuogių aliejumi, česnaku, sūriu ir pušų riešutais. Tuo tarpu Pistou sudėtyje yra tik bazilikas, česnakas, alyvuogių aliejus ir nieko daugiau. Nuoroda: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play