Italija, Martina Franca
..."Pecorino alle Vinacce" sūris yra pieno produktas, kuris įkūnija tradiciją ir inovacijas. Brandintas apie keturis mėnesius ąsočiuose, pakaitomis sluoksniuojant su neapdorotomis vynuogių iš Manduria, šis pecorino siūlo unikalią skonio patirtį. Sūrio sūrumas ir šiek tiek aštrus skonis yra praturtintas intensyviais vaisiniais aromatais, tokiais kaip slyva, gervuogė ir vyšnia, po kurių seka gėlių...
Italija, Radicofani
...Tai sūris, pagamintas iš avies pieno, esant maždaug 30/32°C temperatūrai. Šio tipo transformacija leidžia gauti baltą, šiek tiek trupinį pecorino, su sausu ir švelniu skoniu. Gamyba numatyta dviem dydžiais: vienas - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg, kitas - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Prieš pardavimą jis apdorojamas juodu plastiko sluoksniu. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play