Vokietija, Heidelberg
...Umami skonis yra prieskonis, sukurtas sustiprinti sūrią, turtingą skonį įvairiuose patiekaluose, suteikiant gylio ir malonaus umami smūgio. Puikiai tinka sriuboms, padažams ir augalinės kilmės patiekalams. 100% natūralus skonis. Sustiprina visų maisto ruošinių skonį: mėsos gaminiams, padažams, paruoštiems patiekalams, duonai, sūriams, sriuboms ir sultiniams, užkandžiams ir kt. Leidžia pateikti ingredientų sąrašą be skonio stipriklio.
Lenkija, Paczewo
...Naudojamas kaip vitaminų ir baltymų papildas. Tai yra pilnas baltymas: maistinė mielė turi visus devynis esminius amino rūgštis, kurių žmonės turi gauti iš maisto. Jame yra daug B vitaminų ir mikroelementų (pėdsakinių mineralų). Dozavimas: maistinė mielė naudojama šiais būdais: • Pabarstyta ant spragintų kukurūzų arba makaronų • Įmaišyta į sriubas, kad suteiktų umami skonį • Kaip „sūrio“ skonio...
Lenkija, Brzozów
... nesočiųjų riebalų rūgščių. Ciecierzyca yra mažai kaloringa ir turi žemą glikemijos indeksą, o joje esanti skaidula padeda sumažinti trigliceridų ir „blogojo“ cholesterolio lygį. Ciecierzyca miltai ypač vertinami veganų ir alergiškų žmonių. Ciecierzyca miltai gaunami iš ankštinio augalo, todėl šie miltai pasižymi išskirtiniu baltymų kiekiu, o skonis primena umami skonį. Šių miltų glikemijos indeksas yra beveik perpus mažesnis nei kvietinių miltų ir siekia vos 35.<span class="Apple-converted-space"> </span>&nbsp;<strong>Sudėtis:</strong> ciecierzyca miltai&nbsp;<strong>...
Ispanija, El Puntal (murcia)
... apibūdinamas kaip sultingas, mėsos skonis, kuris teikia pasitenkinimą. MSG plačiai naudojamas maisto pramonėje kaip skonio stipriklis, siekiant pagerinti apdorotų ir konservuotų maisto produktų skonį ir priimtinumą. Nepaisant tam tikrų ginčų dėl jo saugumo dideliais kiekiais, MSG yra patvirtintas kelių maisto reguliavimo institucijų visame pasaulyje ir išlieka įprasta sudedamoji dalis daugelyje maisto produktų dėl savo gebėjimo ekonomiškai ir efektyviai pagerinti skonį. KONTEINERIS: 5 kg, 25 kg ir 200 kg IBC...
Jungtinė Karalystė, Basildon
... maisto, tačiau dingsta gaminimo proceso metu. Druska taip pat turi išskirtinį skonį, kuris buvo apibūdintas kaip panašus į kietai virtų kiaušinių trynius. Šis sūrus umami skonis dažnai naudojamas receptuose be kiaušinių, kad suteiktų kiaušinio skonį. Kala Namak daugiausia naudojama Indijos virtuvėje kaip prieskonis, dažniausiai su užkandžiais. Ji naudojama chutney, raita, vaisių salotose ir sūriuose...
Vokietija, Stegaurach
...Pirštų maisto klasika dideliems ir mažiems. formuota, paniruota, kepta traški paniruotė ir sultingas kąsnis lengvai prieskoniuotas umami skonis (mėsos) Profesionalo patarimas: kaip pirštų maistas arba užkandis su padažais, arba kaip papildymas salotoms ar vrapams. Ingredientai Vanduo, 20% paniruotės (ryžių miltai, krakmolas, avinžirnių miltai, kukurūzų miltai, vanduo), 7% tekstūruoto žirnių...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play