Slovakija, Košice
... patyrimą. Šis sūris gaminamas naudojant tradicinius metodus, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir autentiškumas. Jo universalumas daro jį mėgstamu tarp sūrio mylėtojų, siūlant begalines galimybes skaniems patiekalams ir užkandžiams. Turtingas ir sūrus Trappista plytinio sūrio skonis pagerina bet kurio patiekalo skonį, todėl jis yra būtinas jūsų sūrių kolekcijoje.
Lenkija, Warszawa, Poland
...Gouda 48% yra geltonas olandiškas sūris, pagamintas iš karvės pieno. Jis pavadintas pagal Gouda miestą Nyderlanduose. Tai yra brandintas (pusiau kietas) sūris. Gouda yra vienas iš labiausiai vertinamų sūrių visame pasaulyje. Jis yra prieinamas daugelyje skirtingų tipų, su skirtingu riebalų kiekiu (populiariausi - 45% ir 48%) ir formų. Jis turi švelnų skonį, kuris stiprėja brandinimo proceso metu...
Austrija, Königsdorf
... 25 g","Koaguliacijos +ve stafilokokai":"<100 org per g","Listeria":"ND 25 g","E.coli":"<10 org per g"},"Riebalų kiekis (%)":"45-48","Apdorojimo tipas":"Sterilizuotas","Tipas":"Kietasis sūris","Priedai":"Druska"}...
Vengrija, Celldömölk
...CHEMINIAI Riebalai Minimalus 45% Maksimalus 48% Drėgmė Minimalus 42% Maksimalus 45% Vidutinė druska 0.7-1.2% MIKROBIOLOGINIAI Koliforminės bakterijos <100 org per g E.coli <10 org per g Koaguliacijos teigiamas stafilokokas <100 org per g Listeria ND 25 g Salmonella ND 25 g Tipas: Kietasis sūris Sūrio tipas: Mozzarella Apdorojimo tipas: Sterilizuotas Kilmė: Karvės Pakuotė: Maišas, Didmeninė, Pakelis Forma: Blokas Spalva: Šviesiai geltona Riebalų kiekis (%): 45-48 Svoris (kg): 25...
Vokietija, Stiefenhofen
..."Allgäuer Traditionskäse"; Kietasis sūris iš žaliavinio pieno su ne mažiau kaip 50 % riebalų; tradiciškai gaminamas rankomis; brandinamas ne mažiau kaip 5 mėnesius; skonis: švelniai prieskoniuotas iki aromatingo, šiek tiek riešutinis Riebalų kiekis: 50 % Skonis: švelniai prieskoniuotas iki aromatingo, šiek tiek riešutinis...
Vokietija, Neubeckum
A·S·T·A eismann GmbH yra jūsų partneris individualiems sprendimams. Nuo planavimo iki paleidimo ir dar toliau, viską gausite iš vienų rankų! Optimaliai įgyvendinant mechanizaciją ir būtino automatizavimo taikymą, galime pasiūlyti jums optimalų kainos ir kokybės santykį.
Įmonė Caseartecnica Bartoli iš Parmos nuo 1960 metų gamina nerūdijančio plieno mašinas sūrio gamybai ir pjovimui, taip pat maisto pramonei apskritai. Siūlo platų įrankių asortimentą pieno pervežimui ir virimui, automatiniai, pusiau automatiniai ir pusiau rankiniai įrankiai sūriui pjaustyti mažomis, vidutinėmis ir didelėmis partijomis, sprendimai, kurie veikia tiek atskirai, tiek kartu su kitais na...
Vokietija, Karlsruhe
... bendrų taikymų iki sprendimų, specialiai sukurtų individualiems klientų poreikiams. Pavyzdinės taikymo sritys: pienas, sviestas ir užtepiamosios medžiagos, mozzarella, pieno milteliai, WPC, kietasis sūris ir lydytas sūris. Jei jūsų produktai nėra šiame pavyzdiniame sąraše, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes mielai jums padėsime!
Italija, Cadorago
...Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakterijų, skirtų kietųjų sūrių gamybai, ypač sūriams, kurių drėgmės procentas sausose riebalų medžiagose yra 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kietasis sūris Apsilankykite svetainėje https://www.saccosystem.com/ ir atsisiųskite brošiūras!
Vokietija, Landshut
... pritaikytų sprendimų srityje. Mes esame vienas didžiausių išrūgų miltelių gamintojų Vokietijoje ir ekologiškų išrūgų produktų srityje – vienas didžiausių tiekėjų pasaulyje. Be to, švieži produktai, tokie kaip jogurtai, sviestas ir grietinėlė, taip pat sūriai, tokie kaip pjaustytas ir kietasis sūris, mozzarella ir mėlynasis sūris, yra pagrindinės mūsų verslo veiklos sritys. Visame pasaulyje...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play